Scandal între Sebastian Dobrincu şi Mimi. Milionarul din Silicon Valley o desfiinţează pe celebra influenceră

Ultima actualizare:

Un nou scandal în showbiz! Sebastian Dobrincu, tânărul milionar care este şi jurat al emisiunii „Imperiul Leilor”, a reacţionat după ce a fost acuzat de fosta lui iubită, Mimi, că a înşelat-o. Tânărul de 23 de ani, care are acum o relaţie cu Ioana Ignat, a declarat că este dezamăgit de situaţia în care se află şi că vloggăriţa a minţit pentru a câştiga simpatia publicului.

Sebastian Dobrincu şi Mimi au avut o relaţie de un an foto: Instagram
Sebastian Dobrincu şi Mimi au avut o relaţie de un an foto: Instagram

Sebastian Dobrincu a decis să răspundă acuzaţiilor pe care le-a adus fosta lui iubită, Mimi, una dintre cele mai populare vloggeriţe. El a publicat un mesaj lung pe InstaStory, în care a explicat că tânăra nu spune adevărul în declaraţiile pe care le-a făcut recent în cadrul unui podcast. Sebastian a început mesajul prin a sublinia că Mimi nu a fost înşelată de el cu Ioana Ignat, aşa cum a spus. Ba mai mult, a publicat şi un mesaj care ar fi primit de la Mimi, în care acesta recunoaşte că minte.

„Mimi este de profesie creator de conţinut. Drama şi controversa sunt canalele prin care ea şi echipa ei generează beneficii financiare. I-am iertat şi ignorat multe atacuri nefondate, atât în privat, cât şi în public. Ultimul episod însă a pus capac şi simt nevoia să spun cine este Mimi cu adevărat.

A minţit că a fost înşelată. Deşi mi-a recunoscut în privat că îi pare rău pentru reacţia impulsivă şi eticheta umilitoare pe care mi-a pus-o acum un an, nu a avut curajul să îşi recunoască niciodată public greşeala. Aveţi aici o parte din mesajul pe care Mimi urma să îl publice pentru a îşi cere scuze public pentru mincună – mesaj pe care nu l-a mai publicat niciodată. Dar am iertat”, a scris Sebastian Dobrincu, pe pagina sa de Instagram.

În plus, Mimi ar fi minţit şi în legătură cu o ceartă în care ar fi intervenit vecinii: „A minţit că între noi ar fi existat o altercaţie. În podcastul lui Măruţă a inventat un conflict fictiv, unde vecinii ar fi intervenit”, a completat Sebastian.

„Definiţia ipocriziei? Să condamni o persoană pentru ceea ce şi tu faci”

Juratul „Imperiul Leilor” a mai spus că el nu a părăsit-o pe Mimi, cei doi s-ar fi despărţit de comun acord şi că fosta iubită nu îi poate reproşa că a cunoscut pe altcineva la scurt timp după separare, pentru că şi ea ar fi făcut la fel. Sebastian a mai scris că Mimi încearcă să se victimzeze şi povesteşte neadevăruri pentru a stârni simpatia publicului.

„Definiţia ipocriziei? Să condamni o persoană pentru ceea ce şi tu faci. Repetă în presă că ar fi fost „părăsită”. Ne-am despărţit de comun acord, în urma unei discuţii civilizate, după care amândoi am întâlnit pe altcineva – lucru pe care nu l-a menţionat niciodată. Nicio despărţire nu este uşoară. Am suferit amândoi în egală măsură – ea în public, însuşindu-şi rolul de victimă, iar eu respectându-ne durerea, în privat. Eu şi Mimi ne-am îngrăgostit la scurt timp după ce ea se despărţise de fostul iubit. Astăzi, ea reproşează că „am părăsit-o”, pentru că am trecut peste despărţire primul – aşa cum ea făcuse cu fostul partener? Împachetarea asta, menită să strânească milă, asemeni ideei că apropate a sărit de la balcon sau că aproape a intrat pe antidepresive din cauza acestui episod sunt artificii emoţionale pe baza unor subiecte prea serioase, pentru ca Mimi să le fluture superficial pentru a strâni empatia publicului”, a adăugat Sebastian Dobrincu.

Sebastian Dobrincu o acuză pe Mimi că a vrut să se folosească de relaţia lor

Un alt subiect atins de Sebastian în mesajul lui a fost faptul că Mimi a declarat că el nu ar fi dorit ca relaţia lor să fie publică şi a rememorat faptul că fosta iubită i-ar fi spus că îşi dorea o relaţie de faţadă cu el, înainte de a-l cunoaşte, tocmai pentru a câştiga capital de imagine. Din acest motiv, spune Sebastian, el ar fi fost sceptic în privinţa unei relaţii publice.

„A pozat în victimă încă de la prima noastră despărţire, la îndemnul managerului ei, pentru a câştiga capital de imagine pe baza unor drame inventate. Mă condamnă că eu nu mi-am dorit să avem o relaţie publică, dar nu menţionează motivul reticenţei mele: la scurt timp după ce ne—am îndrăgostit, mi-a povestit motivul real pentru care voia să mă cunoască – ea şi managerul ei voiau să îmi propună să orchestrăm o relaţie falsă între noi, pentru a ne promova reciproc. Mi s-a părut cel mai josnic lucru, iar din momentul acela am avut mari frici vis-a-vis de dorinţa ei de a ne afişa public. La doar câteva zile duoă ce ne-am cunoscut, ea şi managerul ei au enit cu propunerea de a face un pictorial despre relaţia noastră pe coperta uneui reviste. În contextul în care noi abia ne cunoşteam de câteva zile, propunerea era total deplasată şi m-a pus pe gânduri. Noi ne îndrăgostiserăm reciproc deja, iar propunerea lor nu mai avea sens. Deşi am stabilit împreună că ne dorim o relaţie sănătoasă, ferită de opinia publică, ea astăzi îmi resproşează propria ei decizie”, a declarat juratul „Imperiul Leilor”.

Sebastian Dobrincu: „Mimi nu este victimă”

Sebastian a subliniat că Mimi se foloseşte de povestea lor de iubire pentru a câştiga simpatia publicului său şi că nu vrea să o denigreze pe fosta iubită, ci doar să clarfice o situaţie care nu este deloc adevărată.

„Mimi nu este victimă. Împachetează minciunile într-o falsă misiune socială – vrea să „ajute tinerii în depresie să depăşească momentul”,. Dar ce îi învaţă prin propriul exemplu? Cum să mintă şi să îşi agreseze partenerul? Cum să se victimizeze? Cum să nu îşi asume vina? Latura falsă îi iese la iveală prin propriile cuvinte.

Mă întristează profund faptul că vrea să profite profesional pe baza relaţiei noastre sincere de iubire, în loc să fi acceptat să rezolvăm orice tensiune ar fi rămas între noi. Are acces la un public numeros şi tânăr pe care încearcă să îl manipuleze pentru beneficiul ei şi al echipei ei. Este un business pentru ea – înţeleg perfect – dar nu pot accepta la nivel moral să calc pe cadavre de dragul succesului. În special când vine vorba de persoana care te-a iubit.

Îmi este ruşine că am ajuns să adresez răspunsuri la astfel de mizerii. Scopul meu nu este să îi întorc răutatea. Nu vreau să o denigrez, nici să merg să mă victimizez în podcasturi. Vreau doar să subliniez cât de uşor poate fi manipulată opinia publică şi cum oameni precum Mimi şi echipa ei exploatează asta în cel mai pervers mod, pentru propriul profit”, a încheiat Sebastian Dobrincu.

Declaraţiile lui Mimi care au dat naştere scandalului

Totul a început după ce Mimi, pe numele real  Mihaela Pantea, a fost invitată la podcastul lui Cătălin Măruţă, unde a povestit că s-a luptat cu depresia după ce s-a despărţit de Sebastian Dobrincu. Tânăra de 23 de ani a declarat că fostul ei iubit a fost la o filmare cu Ioana Ignat, deşi ea îi ceruse să nu facă asta.

„Eu alegeam să sufăr. La a doua despărțire de Sebastian, el a mers la filmare cu iubita lui, Ioana Ignat. Îl rugasem să nu facă asta, pentru că eu eram foarte low cu depresia pentru că îmi era foarte frică de tratamentul medicamentos”, a spus Mimi, la podcastul lui Măruţă.

Ea a mai declarat că în acea perioadă chiar ar fi vrut să se sinucidă şi era pe antidepresive.

Am văzut că nu mai pot să trăiesc, eram într-o disperare continuă, gândurile mele o luau razna. M-am dus la psihiatru, am zis că trebuie să trec pe antidepresive, asta e.Am început să mă uit diferit la balcon. Atunci, mi-am dorit pentru prima dată să mă sinucid”, a mai spus Mimi.

În plus, ea l-a acuzat pe Sebastian că a avut o relaţie publică cu Ioana Ignat, deşi ar fi refuzat să facă asta cu ea: “M-a durut, eu nici nu terminasem de plâns și el era fericit cu altcineva. Cu mine nu a vrut să se afișeze un an de zile de relație și a durut foarte tare să se afișeze cu altcineva”.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net