Sebastian Dobrincu, cel mai nou afacerist de la ┬źImperiul leilor┬╗. T├ón─ârul milionar intr─â ├«n televiziune

sebastian dobrincu jpeg
Sebastian Dobrincu (23 de ani)

Un nou sezon din ÔÇ×Imperiul leilorÔÇŁ va fi ├«n cur├ónd la PRO TV, c─âci au ├«nceput deja film─ârile.Sursele noastre spun c─â ├«n noul sezon cel pu┼úin unul dintre ÔÇ×leiÔÇŁ se va schimba, pentru a aduce aer proasp─ât ├«n echip─â.

Este vorba despre un t├ón─âr afacerist cu mare priz─â la domni┼čoare ┼či anume Sebastian Dobrincu (23 de ani), un afacerist plecat ├«n Statele Unite ale Americii, care a revenit s─â-┼či ├«ndeplineasc─â unul dintre vise. Acela de a c├ónta ┼či a ├«nregistra un prim album.

image

Deja el lucreaz─â cu Marius Moga, a c├óntat cu Ioana Ignat, a lansat mai multe piese ┼či a filmat c├óteva videoclipuri, cel mai recent fiind la piesa ÔÇ×AsasinÔÇŁ, ├«n care are multe scene extrem de sexy. Iat─â c─â Sebastian Dobrincu a intrat ┼či ├«n televiziune cu dreptul.

Cine este Sebastian Dobrincu?

image
Sebastian Dobrincu a intrat în topul tinerilor milionari din Silicon Valleyfoto: arhiva personală

N─âscut ├«n Bucure╚Öti, Sebastian Dobrincu este, la doar 23 de ani, unul dintre cei mai tineri milionari din Sillicon Valley. Acesta a dovedit ├«nc─â de mic c─â are ├«nclina┼úii spre tehnologie ┼či programare.

La doar ┼čapte ani, Sebastian Dobrincu a ├«nceput s─â ├«nve┼úe despre sofware, iar p├ón─â la v├órsta de 17 ani a dob├óndit abilit─â┼úi de programator ╚Öi inginer. Marile companii precum Spotify, Facebook ╚Öi TikTok au fost impresionate de talentul t├ón─ârului rom├ón.

Sebastian Dobrincu a lansat platforma Storyheap, pe c├ónd avea 17 ani. Rapid, platforma a devenit lider de pia╚Ť─â pe zona de social media content marketing. Storyheap a fost un hit ├«nc─â de la lansare ╚Öi ├«n scurt timp, Sebastian Dobrincu avea o list─â lung─â de clien╚Ťi faimo╚Öi, printre care Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music sau Shake Shack.

Citește și:

├Än ce teroare a tr─âit Sebastian Dobrincu p├ón─â s─â plece ├«n America. ÔÇťAm fost h─âr╚Ťuit ╚Öi b─âtut ├«n liceu!ÔÇŁ

Dup─â succesul pe care l-a avut cu platforma Storyheap, Sebastian Dobrincu a lansat Brandmates ╚Öi Owlmetrics, care au avut ca scop ajutarea brand-urilor de a-┼či m─âri influen┼úa pe platformele de social media ╚Öi de a-┼či cre┼čte afacerea. Printre clien╚Ťii celor dou─â platforme se num─âr─â branduri de renume, precum: Universal, Interscope Records ╚Öi HubSpot.

Sebastian Dobrincu a urmat cursurile Universit─â╚Ťii Stanford, unde a ├«nv─â╚Ťat despre inteligen╚Ť─â artificial─â ╚Öi modalit─â╚Ťile prin care robo╚Ťii ÔÇ×├«nva╚Ť─âÔÇŁ ╚Öi se dezvolt─â. Elon Musk ╚Öi Larry Page au ├«nv─â┼úat ├«n aceea┼či universitate. La fel ca Bill Gates ╚Öi  Mark Zukergberg, Sebastian Dobrincu a renun┼úat la studii, dorind s─â pun─â mai mult focus pe antreprenoriat ╚Öi dezvoltarea de noi produse.

interior 1583876 1920 jpg
roland stanescu jpg
bote bal contesa JPG
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Tiriac
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
01 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan