Andreea Marin şi povestea bijuteriilor prezentate la "Imperiul Leilor". Cum a cunoscut-o pe creatoare

Ultima actualizare:

„Zâna” face surprize şi acum, după atâția ani de la emisiunea care a făcut-o celebră. Andreea Marin a fost prezentă în platourile emisiunii “Imperiul Leilor”, de la Pro TV, şi a făcut o impresie extraordinară, ca de obicei. Dar cum a ajuns în această ipostază inedită? Ne-a povestit chiar ea, în exclusivitate. 

cub andreea marin png

Miercuri seară, 9 februarie, a început un nou sezon al emisiunii „Imperiul leilor”, iar surpriza a fost prezenţa Andreei Marin ca „ajutor” al unei concurente care şi-a descris o idee futuristă de business. Bijuteriile inovatoare cu stocare inteligentă le-au atras atenţia investitorilor, aşa că “leii” Wargha Enayati, Cristina Bâtlan şi Sebastian Dobrincu s-au lăsat convinşi şi i-au oferit Nadiei Vişan (43 ani) suma de un milion de euro în schimbul unui procent de 35% din afacere.

Rolul Andreei este acela de brand ambasador al firmei de bijuterii create de Nadia. “Zâna Surprizelor” a oferit un interviu “la cald” pentru Click! în care a mărturisit care e povestea din spatele afacerii. 

Miercuri seară, la Pro Tv,  Andreea a ajutat-o pe Nadia  să obțină un milion  de euro de la „lei”
Miercuri seară, la Pro Tv, Andreea a ajutat-o pe Nadia să obțină un milion de euro de la „lei”

Andreea Marin, totul despre experienţa "Imperiul Leilor"

Andreea, cum a fost experienţa de la Imperiul Leilor?  

Andreea Marin: În primul rând, am fost onorată să susţin o inovaţie sută la sută românească într-un program cu prestigiu cum este “Imperiul Leilor”. Pe Nadia Vișan am cunoscut-o acum un an și i-am ascultat ideea inedită.

Nu sunt simple bijuterii, ci au înglobată o tehnologie inovatoare: atunci când le atingi cu smartphone-ul în care ai descărcat gratuit aplicaţia firmei de bijuterii, bijuteria transmite direct emoţii personalizate pe ecranul telefonului tău: fie vezi imediat un video dedicat cu amintiri preţioase, fie o suită de fotografii pe o muzică preferată, un text emoționant, se poate încărca chiar şi Biblia într-un pandantiv... o multitudine de alegeri! E un cadou viu, o bijuterie cu stocare inteligentă, un dar pentru o viaţă!

Eu am dăruit un colier de perle cu o inimă ca pandantiv fiicei mele, iar când apropie telefonul de ea apare mama pe ecran, cu un mesaj video de suflet, care aș vrea să o facă să simtă că sunt mereu cu ea chiar și când ne aflăm departe una de alta, în viaţă. Nu e niciodată singură și vreau să își amintească mereu. 

image

Cum v-aţi cunoscut? 

Nadia sponsoriza - fără să o cunosc direct, nu știam cine este - emisiunea mea, "Nu există nu se poate!", având și o altă afacere care susținea valorile promovate în programul meu TV. Peste un timp, m-a căutat, împărtășindu-mi ideea ei nouă, am vibrat imediat și i-am văzut potențialul și am pornit împreună la drum, eu devenind ambasadorul brandului ei.

M-am ocupat și de promovarea de la zero a noului brand, am fost împreună să filmăm în Italia, acolo unde bijuteriile iau naștere, am creat spoturile emoționante, fotografii, filme, am făcut lansarea la studioul meu, fiind primul eveniment din sediul nou.  

image

Între timp, ai decis să investeşti şi tu în acest business? 

Eu mă ocup de imagine şi de comunicare împreună cu Nadia, dar nu sunt partener. 

Cum a început afacerea cu bijuterii

Ce poveste se ascunde în spatele acestei idei? 

Totul a plecat de la un vis al Nadiei, a visat acest cuvânt - Anyoli, nu știa dacă înseamnă ceva, l-a notat dimineața și l-a căutat apoi, a găsit două semnificații, una se leagă de denumirea unei pietre speciale, iar în sanscrită înseamnă "mesagerul lui Dumnezeu".

Nadia este o persoană profund spirituală, așa că a urmat „chemarea”. Iubind pietrele, căutând semnificația lor, până la urmă ideile s-au coagulat. Doar pentru dezvoltarea ideii de IT, patentată acum la nivel internațional, s-a muncit peste 2 ani.  

De ce ar trebui să cumpere oamenii astfel de cadouri? 

Nimic nu "trebuie". Însă atunci când cauţi un cadou cu suflet, pentru o viaţă, nu doar un obiect care să te ajute să bifezi o anumită ocazie, cauţi ceva care să aducă o emoţie, să aibă semnificaţie pentru omul cel drag. De pildă, se apropie Valentine’s Day, iar cei ce se iubesc îşi pot dărui cadouri vii, cu emoţie de neuitat. 

De ce preferă Andreea Marin Dragobetele

Andreea trăiește o frumoasă  poveste de dragoste alături  de Adrian Brâncoveanu
Andreea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu

Sărbătoreşte sau nu Andreea Marin Valentine’s Day? Tu şi partenerul tău obişnuiţi să vă faceţi daruri speciale cu această ocazie? 

Iubim mai mult Dragobetele, pentru că ţinem la sărbătorile noastre, dar eu cred că fiecare motiv de sărbătoare în plus e binevenit. Ne aduce o emoţie pozitivă şi e un motiv să ne facem daruri de suflet. 

Şi cum e Andreea Marin când iubeşte? 

Dedicată trup şi suflet. Îmi place să trăiesc plenar şi adevărat emoţiile în viaţă e alegerea mea. Nu mă prefac şi nici nu trăiesc cu jumătăţi de măsură. O viaţă avem, ar fi păcat. Preţuiesc viaţa şi iubirea ce o animă! 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net