Andreea Marin, surpriză de proporții de la iubitul ei chiar de Dragobete

Ultima actualizare:

De Dragobete, Andreea Marin a fost surpinsă de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Vedeta și partenerul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 5 ani și nu ratează nicio zi în care să-și arate dragostea unul față de celălalt. De Dragobete, însă, Adrian Brâncoveanu I-a pregătit vedetei o surpriză.

Andreea Marin, alături de iubitul ei
Andreea Marin, alături de iubitul ei

Iubitul Andreei Marin a anunțat-o pe aceasta că vor pleca din București într-o destinație necunoscută, fără alte detalii.

Am parte de o surpriză. Am fost anunțată, deja, de către partenerul meu de viață. Nu știu mai mult, o să aflu atunci. Deci, o să plec din oraș”, a mărturisit Andreea Marin într-un interviu pentru „Exclusiv VIP”, conform Fanatik.

Andreea Marin și relația cu partenerul său

Andreea Marin este foarte îndrăgostită de iubitul ei despre care spune că este un bărbat atent și romantic, iar vedeta nu ratează nicio ocazie să-și arate dragostea pentru acesta pe rețelele de socializare. Recent, Andreea Marin a postat pe Instagram o fotografie cu o inimă, alături de care a scris câteva cuvinte.

‘’Să fiți iubiți! Dragostea să-și așeze palma pe inima voastră, să-i simtă bătăile, să o însuflețească, azi și mereu!” a notat aceasta pe contul de socializare.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au o relație de aproape 5 ani, însă aceștia sunt foarte discreți. Andreea Marin nu oferă foarte multe detalii despre relația lor, însă, spune de fiecare dată că ceea ce contează cu adevărat este că este fericită.

O fotografie postată, însă, pe contul Andreei Marin, a stârnit rumoare între fanii aceseia. Vedeta se afla la munte alături de partenerul ei, iar în poza se observa și un inel pe degetul fostei prezentatoare. Urmăritorii au analizat poza și imediat a urmat întrebarea; S-a logodit Andreea Marin cu partenerul sau?

Răspunsul zânei surprizelor nu a întărziat să apară. Vedeta a ținut să precizeze că va anunța când va decide acest lucru.

În momentul în care va fi cazul, voi spune (n.r. – despre nuntă). Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta!”, a declarat Andreea Marin într-o emisiune.

Andreea Marin png

Despre iubitul Andreei Marin se știe că este, în prezent, angajat al Ministerului Afacerilor Externe.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net