Andreea Marin, ședință foto în celebra ei grădină. Arată fix ca o mireasă în rochia albă și cu flori în păr

Andreea Marin și-a surprins admiratorii virtuali cu o ședință foto spectaculoasă, realizată fix în grădina casei sale din Pipera. Nu este o grădină oarecare, ci colțul ei de Paradis, de unde se hrănește și unde se relaxează. Vedeta a pozat îmbrăcată în rochie albă, cu coroniță din flori, pe cap.

3 andreea marin 6 jpg jpeg
Andreea Marin și-a schimbat look-ul și arată spectaculos

Andreea Marin (47 de ani) s-a lăsat cuprinsă de starea de primăvară și a avut o postare melancolică, pe Facebook, unde a publicat și câteva fotografii desprinse parcă dintr-un catalog dedicat mireselor. Îmbrăcată într-o rochie albă, superbă prin simplitatea ei, vedeta radia și arăta fix ca o Zână cu coronița de flori, în păr. În mână avea și o poșetă sub forma unei margarete, așa că tabloul diafan era complet.

"Dacă am avea suflet și chip de primăvară, dacă mereu cu tălpile-n iarbă ne-am trezi, de ne-ar fi privirile împodobite cu cer senin și verde blând în fiecare zi, de-am fi mireasmă și ne-ar mângâia un soare blând aievea și în vis, nu cumva îngeri, și nu oameni, ne-am simți?", a scris Andreea, spre încântarea fanilor.

Andreea a pozat în superba ei grădină, unde a plantat legume, fructe, mirodenii, pomi fructiferi sau ornamentali. În imagini se vede o magnolie înflorită, care înfrumusețează și mai mult decorul.

stanga
dreapta
andreea marin (1) jpg
andreea marin (3) jpg
andreea marin (4) jpg
andreea marin (2) jpg
andreea marin (5) jpg
andreea marin (6) jpg
andreea marin (8) jpg
andreea marin (7) jpg

Andreea Marin, pe cai mari în amor și în carieră

Vedeta are toate motivele să fie atât de fericită, pentru că îi merge foarte bine în amor, în relația cu fostul consul Adrian Brâncoveanu, fiica ei, Violeta, este o domnișoară frumoasă și deșteaptă, iar în carieră reușitele se țin și ele, lanț. Andreea Marin a lansat joi, 17 martie, prima carte intitulată “Nu există nu se poate!”, o colecție de 41 de interviuri impresionante. De altfel, vedeta a recunoscut, într-un interviu pentru Click!, că iubitul și fiica sunt sursa ei de energie. "Îi iubesc tare mult! Nu știi cât de mult contează să știi că te bazezi pe cei dragi. Puțini cât sunt, dar mă bazez pe ei. Ei sunt motorul meu, sunt iubirea mea. Suntem ca o familie!", ne-a spus Andreea.

Citește și: Andreea Marin și iubitul, apariție rară în public. «Zâna», spectaculoasă într-o rochie albă

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
gianina corondan tb1000 jpg
lacul vidra PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp
andra maruta copii png
gianina corondan tb1000 jpg
borcea piscina JPG