Andreea Marin dore╚Öte revenirea la ┬źSurprize, Surprize┬╗! Condi╚Ťia impus─â de div─â

Andreea Marin este invitat─â la podcastul ,,Altceva cu Adrian Artene", iar vedeta a fost ├«ntrebat─â de o posibil─â revenirea a emisiunii ,,Surprize, Surprize", cu diva ├«n rol de prezentatoare a show-ului desigur. Andreea Marin a afirmat c─â ar fi deschis─â la un asemenea proiect, ├«ns─â doar cu o anumit─â condi╚Ťie. 

image
Andreea Marin dore╚Öte revenirea la ┬źSurprize, Surprize┬╗! Condi╚Ťia impus─â de div─â

Andreea Marin, 47 de ani, a devenit cunoscut─â publicului din Rom├ónia ├«n cadrul celebrei emisiuni ,,Surprize, Surprize", difuzat─â de televiziunea na╚Ťional─â. 

Prezentatoarea a fost invitat─â la podcastul lui Adrian Artene, ce va fi difuzat s├ómb─ât─â la ora 19:00, iar ├«n acdrul unui scurt fragment, Andreea Marin recunoa╚Öte c─â i-ar pl─âcea s─â revin─â la c├órma emisiunii ce a consacrat-o. Diva a m─ârturisit c─â are ├«ncredere c─â un astfel de proiect ar prinde la public chiar ╚Öi ├«n prezent, c├ót despre prezentarea emisiunii, Andreea Marin nu a negat c─â i-ar pl─âcea s─â ├«╚Öi asume din rolul de ,,Z├óna surprizelor", ├«ns─â cu anumite condi╚Ťii.

Cite╚Öte ╚Öi Andreea Marin, ╚Öedin╚Ť─â foto ├«n celebra ei gr─âdin─â. Arat─â fix ca o mireas─â ├«n rochia alb─â ╚Öi cu flori ├«n p─âr

Andreea Marin ╚Öi-ar dori s─â prezinte din nou emisiunea ,,Surprize, Surprize", doar dac─â proiectul ar fi realizat cu un grad ├«nalt de responsabilitate ╚Öi actualizat pentru timpurile ├«n care tr─âim. 

,,Dacă ar fi realizat cu responsabilitate, updatat timpurilor noastre și se poate eu sunt și producător și am o viziune amplă asupra acestui lucru și știu cum să fac asta." a declarat Andreea Marin despre o posibilă revenire la ,,Surprize Surprize".

stanga
dreapta
andreea marin (4) jpg
1 andreea marin 2 jpg jpeg
andreea marin (8) jpg
1 andreea marin 2 copy jpg
andreea marin 2 jpg
andreea marin jpg
5 andreea marin 4 jpg jpeg
andreea marin bun png
andreea marin (6) jpg
andreea marin (2) jpg
2 andreea marin a slabit 7 kilograme 2 jpg jpeg

Andreea Marin a lansat o carte cu 41 de interviuri

Andreea Marin a lansat, la ├«nceputul acestui an, o carte, ce se nume╚Öte ,,Nu exist─â nu se poate!" ╚Öi care cuprinde o colec╚Ťie lde 41 de interviuri ale divei, din care cititorii pot afla detalii despre evolu╚Ťia profesional─â a divei, dar ╚Öi despre via╚Ťa ei profesional─â. 

Cite╚Öte ╚Öi Divele, str─âlucitoare la Gala ┬źI Success┬╗. Cine a avut cea mai spectaculoas─â ╚Ťinut─â?

Andreea Marin a vorbit pentru Click! despre c├óteva momente marcante ale vie╚Ťii ei, iar cel mai tragic a fost moartea mamei sale, care s-a stins chiar ├«n bra╚Ťele ei pe vremea c├ónd prezentatoarea era doar o copil─â. 

,,Primul moment greu ├«n via╚Ťa mea a fost atunci c├ónd aveam nou─â ani ╚Öi mama s-a stins ├«n bra╚Ťele mele. Ea era foarte t├ón─âr─â, avea 36 de ani. Mi s-a p─ârut atunci c─â se d─âr├óm─â totul, ca un castel de nisip.

M-am r─âzvr─âtit ├«n interiorul meu ╚Öi l-am negat pe Dumezeu pentru un timp, dar el a r─âmas acolo, ├«n sufletul meu. Peste un timp, la un alt necaz de mai mic─â amploare, primul lucru pe care l-am spus a fost: ÔÇ×Doamne ajut─â!ÔÇŁ Atunci mi-am zis c─â Dumnezeu nu a plecat niciodat─â, El a fost cu mine. Am fost ca un adolescent rebel! ", a declarat Andreea Marin pentru Click!

george simion port popular jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
laura cosoi jpg
Lucile Randon
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
clanul pro tv jpg
loredana groza png
revine vocea romaniei 2022 jpg
daniel onoriu
bubu cernea si elena
barack obama michelle obama getty jpg