EXCLUSIV Ce l-a învățat Andreea Marin pe Cove? Cele mai prețioase sfaturi primite de la Zâna Surprizelor! «Eram tineri, făceam totul din plăcere»

Ultima actualizare:

Actorul Gabriel Coveșeanu, alias Cove, și-a amintit cu nostalgie în glas de perioada de succes, în care a lucrat alături de Andreea Marin, la emisiunea ”Surprize, surprize”, la Televiziunea Națională. Cove ne-a împărtășit cele mai prețioase învățături primite de la fosta lui colegă, de care-l leagă o prietenie de o viață.

cub andreea marin cove animat gif

Pe când doar avea 25 de ani, Gabriel Coveșeanu a devenit ajutorul Andreei Marin, în emisiunea „Surprize, surprize”, de la TVR. Era practic, asistentul Andreei și mâna ei dreaptă, în show. Cove a fost anunțat atunci chiar, în direct, că este noul coprezentator al emisiunii, la doar câteva luni de când se prezentase la un casting la TVR.

Andreea este fosta mea colegă, prietena mea de-o viață, aș putea spune, ne cunoaștem de destul de multă vreme. Este omul alături de care am lucrat foarte mulți ani, omul alături de care am cunoscut celebritatea.

Emisiunea <Surprize, surprize> a fost chiar un fenomen, era de ajuns să apari o singură dată în emisiunea <Surprize, surprize>, pentru ca a doua zi să te cunoască lumea pe stradă. Cam toată lumea te cunoștea, eu am rămas șocat de impactul extrem de mare pe care îl avea emisiunea”, ne-a povestit actorul.

Andreea și Cove, revedere emoționantă la lansarea cărții divei Sursa: Click!
Andreea și Cove, revedere emoționantă la lansarea cărții divei Sursa: Click!

„Televiziunea azi a devenit o meserie”

Andreea și Cove au amintiri prețioase împreună, pe care și le destăinuie ori câte ori se reîntâlnesc.

Amândoi eram foarte tineri, am început să facem televiziune nu din dorinta de a deveni vedete, sau celebri, pe vremea aia nu se purta modelul ăsta. Noi făceam televiziune din plăcere, din bucurie. Am întâlnit o echipă extraordinala <Surprize, surprize>.

Pot să spun că atmosfera pe care am întâlnit-o acolo, echipă cum a fost atunci, în anii aceia frumoși, în care toa lumea venea cu idei, vroiam să facem, toată lumea avea pasiune pentru povestea asta. Lucrurile s-au cam pierdut între timp. Televiziunea azi a devenit o meserie cumva.

Noi făceam din pasiune toate lucrurile astea și nu am simțit niciodată oboseală, că nu am chef, nu conta, absolut! Eu am învățat de la Andreea ce înseamnă să fii un profesionist adevărat. Andreea este omul alături de care eu aș intra oricând, în orice emisiune în direct. Pot să nu știu nimic, despre ce este vorba, poți să nu-mi spui nimic, dacă ea zice să intrăm impreună, ea știe tot ce trebuie.

Citește și: INTERVIU Lumea lui Cove, cum nu o vezi la TV: "Nu aș putea trăi fără familie". Secretul căsniciei cu doamna doctor

Andreea are în minte totul, totul e organizat foarte bine. Eu doar trebuie să mă pliez pe ce vrea ea să facă, să mergem împreună pe același drum și lucrurile merg strună. Eu sunt genul mai boem, delăsător. De multe ori zic: e lasă, nu s-a putut, aia e, lasă! Și lucrul ăsta l-am învățat de la ea, determinarea asta”, și-a reamintit Cove.

Este tată de doi băieți!

Pe plan persoanal, Gabriel Coveșeanu (47 de ani) are o familie cu care se mândrește. Actorul este căsătorit cu Florentina Ene și au împreună doi băieți, Bogdan și Răzvan.

Băieții mei sunt destul de mari. Bogdan a făcut 13 ani, e în faza de pre-adolescență. Cel mic, în vară, face și el 7 ani. Ușor, ușor, intrăm într-o altă etapă a vieții, nu mai suntem atât de micuți și de cocoloșiți.

Răzvan, cel mic, a fost năzdrăvan dintotdeauna, nu e o noutate. Cu Bogdan încă putem comunica, aștept adolescența să vedem dacă lucrurile se mențin.

Ca sfat le-aș da? Să-și urmeze visul, să facă ce își doresc și să-și aleagă o profesie pe care să o facă cu plăcere, cu pasiune. Dacă faci cu pasiune lucrurile, nu o să ți se pară niciodată că e greu!”

Gabriel Coveșeanu prezintă acum alături de Diana Bart, emisiunea ”Flash Monden”, de la Prima TV. Actorul a mai prezentat, în trecut, la Prima TV și emisiunea ”Mama mea gătește mai bine”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net