INTERVIU Lumea lui Cove, cum nu o vezi la TV: "Nu aș putea trăi fără familie". Secretul căsniciei cu doamna doctor


  Cove, soția lui, Florentina, și copiiifoto: PRO TV
Cove, soția lui, Florentina, și copiiifoto: PRO TV

Cove, pe numele său din buletin Gabriel Coveșeanu (46 ani), are o familie frumoasă și e mereu pus pe glume atunci când vine vorba de Adela Popescu, fosta colegă de prezentare de la „Vorbește lumea”! Ce îi transmite Adelei și ce sfaturi îi dă acum, când vedeta așteaptă cel de-a treilea copil, dar și ce spune despre băieții lui, Cove ne-a povestit într-un interviu exclusiv.

 • Click: Cove, cum e în platoul „Vorbește lumea” fără simpatica ta, Adela Popescu?

Cove: Sigur că ne e dor tuturor de Adela, dar înțelegem situația dificilă prin care trece (râde) și ne gândim la ea foarte des. Ba, mai mult decât atât, alături de Lora, intrăm în direct cu Adela Popescu ori de câte ori ea poate să ne răspundă. Așa că suntem la curent cu tot ceea ce face!  

 • Cum ai primit vestea că Adela va mai avea un copil și că se retrage pentru o perioadă de la emisiune?

A fost ca un șoc (râde)! Aș putea spune că m-a șocat în primă fază, dar în egală măsură m-am bucurat pentru ea și pentru Radu, pentru că am înțeles că ei își doresc lucrul ăsta: o familie numeroasă cu cât mai mulți copii. Treaba lor, nu știu la ce se înhamă (râde).

 • Ce mesaj îi transmiți Adelei, ca mama de trei băieți?

Aș vrea să îi spun să țină cont că va deveni soacră cu trei nurori și nu știu cât de drăguțe vor fi nurorile cu ea. 

 • Cum te înțelegi cu Lora, ca parteneră de prezentare la "Vorbește lumea"?

Lora este o profesionistă și ne înțelegem foarte bine. Așa cum ne-am înțeles și prima dată când am prezentat împreună. După plecarea ei, noi am ținut legătura, ne-am tot auzit și în emisiune, când ea era în Bali, așa că reîntoarcerea ei a fost naturală și ne-am acomodat rapid înspre a prezenta împreună. 


  Cove, fericit, în mijlocul familieifoto: arhivă personală
Cove, fericit, în mijlocul familieifoto: arhivă personală
 • Și tu ai doi băieți! Te-ai gândit vreodată că ți-ai dori mai mulți copii sau o familie mai numeroasă?

Momentan nu avem în plan, dar nici nu excludem. Vom vedea ce va fi pe mai departe. 

 • Care e cel mai prețios sfat pe care l-ai dat până acum băieților tăi?

Să își urmeze visurile și să țină cont de pasiunile lor. 

 • Cum se înțeleg frații între ei? Te ascultă când te impui?

Mă bucur că, deși sunt șase ani diferență între ei, cei doi se înțeleg foarte bine, găsesc activități comune și petrec timp împreună. Deși aș vrea să mă impun mai des, de cele mai multe ori fac ce vor ei.

 • Bogdan Matei și Mihai Răzvan, băieții tăi, ți-au moștenit pasiunea pentru televiziune sau actorie?

Deocamdată e puțin devreme, sigur că Răzvan se maimuțărește constant, dar nu este neapărat un semn că va face o carieră în actorie, deși nu se știe niciodată. Bogdan este o fire mai introvertită, dar este pasionat și el de artă. Și mă bucur să văd că-și urmează pasiunea pentru dans, făcând cursuri de balet

 • În perioada asta cu toții am petrecut mai mult timp în familie! V-ați redescoperit, tu și soția ta? Ai descoperit la băieții tăi lucruri pe care încă nu le știai despre ei?

Nu aș putea spune că am descoperit lucruri pe care nu le știam la băieții mei, pentru că în ciuda programului meu extrem de aglomerat, încerc să le dedic lor cât mai mult timp, să ne cunoaștem, să facem activități împreună, să îi descopăr și să îi ajut să se formeze. 


  Cove, la joacăfoto: arhivă personală
Cove, la joacăfoto: arhivă personală
 • A fost Valentine’s Day! I-ai pregătit ceva în mod special soției tale sau nu obișnuiți să sărbătoriți?

După mulți ani de relație, nu suntem neapărat genul de parteneri extrem de romantici. Cu toate acestea, a oferi un buchet de flori sau a ciocni un pahar de vin seara, împreună, cred că poate fi un gest la fel de romantic și frumos și dacă nu este o sărbătoare. 

 • Ce îți aduce echilibru în relația pe care o ai cu Florentina, soția ta?

Faptul că ținem cont de pasiunile fiecăruia și de lucrurile care ne fac fericiți. 

 • Ești împlinit, fericit?

Pot spune că sunt un om împlinit și fericit, dar cred că mai am lucruri de făcut, mai am lucruri de demonstrat, poate. Și cred că marile realizări urmează să vină.

 • Îți lipsește ceva în mod special acum?

Nu, nu aș putea spune că este ceva ce îmi lipsește, ci pur și simplu consider că sunt în plină forță creatoare și mai sunt lucruri pe care aș putea să le ofer publicului larg. 

 • Cum îți place să te definești și fără de ce anume nu ai putea trăi?

Îmi place să spun despre mine că sunt un om bun și cred că nu aș putea trăi fără familie. 

 • Care sunt fobiile tale?

Nu am fobii. Am făcut armata la Caracal, ce fobii să mai am? (râde)


  Cove duce dorul vacanțelor cu familiafoto: arhivă personală
Cove duce dorul vacanțelor cu familiafoto: arhivă personală
 • S-au redeschis teatrele. Ești mulțumit de această decizie, pregătești vreun spectacol important în perioada următoare?

Evident că mă bucur că s-au redeschis teatrele, chiar dacă avem voie să avem doar 30% din locuri ocupate în sală. Chiar dacă ne-am adaptat la mediul online, nimic nu se poate compara cu interacțiunea directă și cu emoția simțită în sală. Iar bucuria este și mai mare, deoarece imediat ce dăm drumul la un spectacol, biletele se vând foarte rapid. 

 • Ți-e teamă de călătorii în aceste vremuri de pandemie? Unde îți dorești să îți duci familia în vacanță?

E o perioadă dificilă acum, programul meu nu îmi permite să mă gândesc la o vacanță, decât la vara lui 2021. Și sigur că îmi doresc să ajungem într-o destinație caldă, să stăm la apă, la căldură, dacă se poate chiar pe plajă. 

 • Ai vreo obiecție cu privire la redeschiderea școlilor?

Consider că este important pentru copii să meargă la școală, nu este doar un loc unde ei acumulează cunoștințe, ci se pot și dezvolta personal prin socializare, prin raportare la un grup. Și câtă vreme respectă, atât cât pot, regulile de protecție sunt șanse mari să treacă prin această experiență fără niciun fel de incident neplăcut. 

Soția lui Cove este medic ginecolog

Gabriel Coveșeanu și Florentina Ene s-au căsătorit civil în octombrie 2013, după o relație de 3 ani. Pe cât de expansiv este Cove, pe atât de discretă este Florentina. De altfel, îi impune și meseria acest lucru, pentru că frumoasa șatenă este de profesie medic. Cove a mai fost căsătorit cu Maria Movileanu, de care a divorţat în 2010. Cei doi au împreună un băieţel, pe Bogdan Matei. „Soţia mea are o inteligenţă emoţională fantastică, iar atunci când există ceva care nu-mi place, primul lucru pe care îl face e să se pună în locul celuilalt. Soţia mea lucrează în domeniul medical. Noi ne permitem să greşim în meseria noastră, nu omorâm pe nimeni, dar în zona medicală nu-ţi permiţi să te joci. Ea e medic ginecolog. Ea este cea care mă susţine. Dacă am cea mai mică întristare, suferinţă, are un umăr şi pentru mine”, povestea Gabriel Coveşeanu la „Dincolo de aparenţe”.

Citește și:

Ce familie frumoasă are Cove! Prezentatorul, "topit" după soție și copii

S-a confirmat! Adela Popescu este însărcinată a treia oară. Cine o va înlocui la "Vorbește lumea"

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
couple 7353748 1920 jpg
cub kamara png
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
sex jpg
323134720 3051397911822651 82400353157142897 n jpg
horoscop jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina