EXCLUSIV Cove, împreună cu băieții lui, într-o reclamă la cașcaval. Ce planuri are pentru vacanță

Ultima actualizare:

    Gabriel Coveșeanu și băieții luifoto: Facebook
Gabriel Coveșeanu și băieții luifoto: Facebook

Pe 23 iulie, echipa emisiunii "Vorbește lumea", de la Pro TV, intră în vacanță și odată cu ea și prezentatorul Gabriel Coveșeanu, cunoscut drept Cove. Așa că am stat de vorba cu el despre vacanță, despre copiii lui, proiecte și pasiuni.

Puțini mai știu că înainte de a intră în televiziune, Cove, alias Gabriel Coveșeanu (46 de ani), era actor de teatru și film. A fost cooptat în echipa Andreei Marin de la "Surprize, surprize", iar restul este istorie. "Înainte de a intra în televiziune eram un tânăr actor angajat al teatrului Ion Creangă din Bucureșți. A apărut șansa de a ajunge pe un platou de filmare, m-am îndrăgostit de televiziune, care e altceva decât teatrul, mi-a plăcut relația cu telespectatorii și uite așa povestea asta ține de 20 de ani. Acum sunt și director la teatrul Ion Creangă, mi-am dorit să preiau managementul teatrului pentru că am simțit că pot să fac ceva acolo unde am crescut și m-am format. De 3 ani fac asta. După Surprize, șansa mea a fost apoi emisiunea <Vorbește lumea>, dar nu m-am gândit că va dura atât, de la un program estival, la 6 ani. Iar când nu sunt la filmări, sunt la teatru", ne-a povestit Cove.


    Cove și gașca lui de motoriștifoto: Facebook
Cove și gașca lui de motoriștifoto: Facebook

Vedeta PRO TV ne-a mai povestit și despre pasiunea lui pentru motoare. "Cred că se fac 10 ani de când îmi plac motocicletele, mi-am cumpărat încă de acum 5 ani una. Cumva în ultima perioadă am găsit această formulă de relaxare, pentru că programul meu este unul extrem de încărcat și abia aștept să am un weekend liber, să mă urc pe motor și să plec încotro văd cu ochii. Am un grup de prieteni care mai au aceeași pasiune", ne-a spus el.

"Băiatul cel mare vrea să se facă actor, cel mare, clown'

Cove ne-a dezvăluit câte ceva și despre cei doi băieți ai lui, cu care deja a filmat pentru o reclamă. "Am doi băieți destul de mari, unul face 6 ani și celălat are 12 ani și am avut șansa ca cineva să fie interesată de această formulă de 3 și să facem o reclamă împreună, eu și băieții mei, la un cașcaval. Bogdan, băiatul cel mare, are veleități artistice, el cochetează cu dansul, dar mi-a spus că vrea să se facă actor. Nu știu cât de serioasă este această afirmație sau e doar un moment acum, însă cel mic își dorește să devină clown, deci tot în zona artistică. Intrăm în vacanță cu emisiunea <Vorbește lumea> pe 23 iulie, avem înregistrări, și revenim în august. Eu vreau să plec cu cei mici la mare, preferăm litoralul românesc, vrem să fim aici, fiind o situație specială și n-aș vrea să mă complic. Poate că mă voi mai urca pe motor și voi pleca pe undeva prin țară", spune el.

A fost coleg cu Lora și în film

Întrebat dacă mai vrea copii, Cove ne-a spus că "am deja doi băieți, vreau să-i cresc, vreau să fiu foarte atent la nevoile lor, dar nu știi niciodată ce-ți poate oferi viața". Cât despre proiecte de film, ne-a spus: "am avut șansa să filmez pentru <Secretul lui Zorillos>, unde am avut-o din nou parteneră pe Lora, căci într-un fel sau altul destinele noastre profesionale se împletesc. Mi-a făcut mare plăcere să filmez, a trecut destul timp de când n-am mai făcut-o, am făcut un serial la Pro TV, în trecut. Au fost câteva zile intense, o echipă fantastică și sunt convins că va fi de succes", ne-a mai spus Cove, chiar la aniversarea celor 6 ani de "Vorbește lumea".    

Citește și:

INTERVIU Lumea lui Cove, cum nu o vezi la TV: "Nu aș putea trăi fără familie". Secretul căsniciei cu doamna doctor

INTERVIU Cove: "Cel mai mult îmi lipsește ideea de libertate". Care e primul lucru pe care îl va face când va avea voie

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net