Andreea Marin, ritualul de frumusețe de la care nu se abate: «Trebuie să fim modele pentru fiicele noastre»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Andreea Marin (47 de ani) este una dintre cele mai iubite prezentatoare tv din România. Drumul său în televiziune a fost lin și curat, iar caracterul său aparte a făcut-o să fie îndrăgită de milioane de români.

Andreea Marin are multe proiecte în care se implică
Andreea Marin are multe proiecte în care se implică

Andreea Marin a intrat în casele telespectatorilor datorită emisiunilor pe care le-a prezentat și, chiar dacă au fost perioade în care aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor, tot și-a făcut simțită prezența, datorită participării la diferite proiecte sociale.

De-a lungul vremii, vedeta a fost alături de victimele violenței domestice, de copiii din medii devaforizate, de victimele războiului din Ucraina, a susținut proiecte dedicate responsabilizării sociale, iar implicarea sa a dat rezultate. Dăruirea cu care vedeta s-a implicat în orice proiect i-a impresionat, mereu, pe cei din jurul său, astfel că toate programele sale au primit sprijin și admirație din partea românilor.

Andreea Marin, ritualuri de frumusețe

Acum, vedeta susține femeile din România și a creat un loc special pentru acestea, unde vor avea loc tot felul de evenimente, cursuri, iar femeile vor primi toată atenția cuvenită, așa cum merită.

Click! a vorbit cu îndrăgita prezentatoare despre frumusețe, ritualuri de îngrijire, dar și cât de important este pentru doamne să se respecte cu adevărat.

Citește și Andreea Marin comentează eventualele intervenții estetice ale fiicei: «Am avea o discuție foarte serioasă» 

Click!: Cât de important este pentru o femeie să aibă grijă de ea?

Andreea Marin: Cred că ne datorăm acest minim respect. Să ne simțim bine în pielea noastră. Să avem grijă de feminitate și de sănătatea noastră, pentru că și această parte cosmetică, nu ține doar de aparențe, de felul în care arătăm atunci când ne uităm în oglindă, ci ține de felul în care înaintăm în vârstă, evoluăm și cum ne simțim cu noi. Să fim modele pentru fiicele noastre. Eu am o fiică și contează lucrul acesta.

Sunt multe doamne care spun că nu au timp să aibă grijă de ele. Ce le-am putea sfătui pe acestea?

Într-adevăr, această scuză o am și eu, de multe ori, dar nu există ‘’nu se poate’’. Dacă vrei, găsești timp!

Andreea Marin are un ritual de înfrumusețare pe care îl respectă în fiecare zi?

Da, unul foarte simplu. Acela de a-mi demachia fața seara, pentru a dormi bine și pentru ca pielea noastră, care este supusă atâtor cazne, să aibă șansa de a se regenera, măcar în timpul somnului.

Hidratarea mai este extrem de importantă, deoarece avem nevoie și de așa ceva. Trăim într-o lume în care poluarea este la ordinea zilei, așa că avem nevoie să hrănim tenul, măcar peste noapte.

Andreea Marin ne-a mărturisit că are planuri foarte mari în viitorul apropiat și că lucrează la un eveniment special pe care îl va face pentru refugiații din Ucraina. Planuri de vacanță? Nu încape discuție deocamdată.

Ce planuri are Andreea Marin pentru viitorul apropiat?

Am planuri mari. În acest moment ajut să crească spațiul pe care l-am creat, unde au loc tot felul de evenimente, lansări, cursuri, dar am în plan și un eveniment special pe care o să îl facem în curând pentru Ucraina.

Cum reacționează publicul la toate proiectele pe care le faci?

Publicul întotdeauna primește proiectele cu brațele deschise și îi mulțumesc pentru asta.

Planuri de vacanță?

E de treabă acum. E prea devreme să mă gândesc la vacanță.

Andreea Marin, carieră

Andreea Marin are o experiență mare în televiziune. Aceasta și-a început cariera la TVR Iași, la vârsta de 19 ani, după care s-a mutat la București și a continuat ca editor și prezentator al principalului jurnal de știri. Mai apoi a devenit realizator si director de programe la emisiunea "Surprize surprize", ce a consacrat-o.

Andreea Marin este Ambasador Unicef și director de comunicare pentru Prime Time World Broadcast, companie internațională de producție TV din Madrid. De asemenea, aceasta este și manager al Proiectului Școala Mamelor, ce face parte din proiectul național inițiat prin Fundația Prețuiește Viața. Acesta oferă răspunsuri gratuite la problemele mamelor și ale famililor lor din partea unor specialiști de diferite profesii.

Andreea Marin are o fiică împreună cu Ștefan Bănică Jr, pe nume Ana Violeta, pe care o susține în toate proiectele ei.

Citește și Andreea Marin comentează eventualele intervenții estetice ale fiicei: «Am avea o discuție foarte serioasă» 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net