Andreea Marin, ritualul de frumuse╚Ťe de la care nu se abate: ┬źTrebuie s─â fim modele pentru fiicele noastre┬╗

#Exclusiv Click!

Andreea Marin (47 de ani) este una dintre cele mai iubite prezentatoare tv din România. Drumul său în televiziune a fost lin și curat, iar caracterul său aparte a făcut-o să fie îndrăgită de milioane de români.

Andreea Marin 1 jpg
Andreea Marin are multe proiecte în care se implică

Andreea Marin a intrat ├«n casele telespectatorilor datorit─â emisiunilor pe care le-a prezentat ╚Öi, chiar dac─â au fost perioade ├«n care aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor, tot ╚Öi-a f─âcut sim╚Ťit─â prezen╚Ťa, datorit─â particip─ârii la diferite proiecte sociale.

De-a lungul vremii, vedeta a fost al─âturi de victimele violen╚Ťei domestice, de copiii din medii devaforizate, de victimele r─âzboiului din Ucraina, a sus╚Ťinut proiecte dedicate responsabiliz─ârii sociale, iar implicarea sa a dat rezultate. D─âruirea cu care vedeta s-a implicat ├«n orice proiect i-a impresionat, mereu, pe cei din jurul s─âu, astfel c─â toate programele sale au primit sprijin ╚Öi admira╚Ťie din partea rom├ónilor.

Andreea Marin, ritualuri de frumuse╚Ťe

Acum, vedeta sus╚Ťine femeile din Rom├ónia ╚Öi a creat un loc special pentru acestea, unde vor avea loc tot felul de evenimente, cursuri, iar femeile vor primi toat─â aten╚Ťia cuvenit─â, a╚Öa cum merit─â.

Click! a vorbit cu ├«ndr─âgita prezentatoare despre frumuse╚Ťe, ritualuri de ├«ngrijire, dar ╚Öi c├ót de important este pentru doamne s─â se respecte cu adev─ârat.

Cite╚Öte ╚Öi┬áAndreea Marin comenteaz─â eventualele interven╚Ťii estetice ale fiicei: ┬źAm avea o discu╚Ťie foarte serioas─â┬╗┬á

Click!: Cât de important este pentru o femeie să aibă grijă de ea?

Andreea Marin: Cred c─â ne dator─âm acest minim respect. S─â ne sim╚Ťim bine ├«n pielea noastr─â. S─â avem grij─â de feminitate ╚Öi de s─ân─âtatea noastr─â, pentru c─â ╚Öi aceast─â parte cosmetic─â, nu ╚Ťine doar de aparen╚Ťe, de felul ├«n care ar─ât─âm atunci c├ónd ne uit─âm ├«n oglind─â, ci ╚Ťine de felul ├«n care ├«naint─âm ├«n v├órst─â, evolu─âm ╚Öi cum ne sim╚Ťim cu noi. S─â fim modele pentru fiicele noastre. Eu am o fiic─â┬á╚Öi conteaz─â lucrul acesta.

Sunt multe doamne care spun c─â nu au timp s─â aib─â grij─â de ele. Ce le-am putea sf─âtui pe acestea?

├Äntr-adev─âr, aceast─â scuz─â o am ╚Öi eu, de multe ori, dar nu exist─â ÔÇśÔÇÖnu se poateÔÇÖÔÇÖ. Dac─â vrei, g─âse╚Öti timp!

Andreea Marin are un ritual de ├«nfrumuse╚Ťare pe care ├«l respect─â ├«n fiecare zi?

Da, unul foarte simplu. Acela de a-mi demachia fa╚Ťa seara, pentru a dormi bine ╚Öi pentru ca pielea noastr─â, care este supus─â at├ótor cazne, s─â aib─â ╚Öansa de a se regenera, m─âcar ├«n timpul somnului.

Hidratarea mai este extrem de importantă, deoarece avem nevoie și de așa ceva. Trăim într-o lume în care poluarea este la ordinea zilei, așa că avem nevoie să hrănim tenul, măcar peste noapte.

Andreea Marin ne-a m─ârturisit c─â are planuri foarte mari ├«n viitorul apropiat ╚Öi c─â lucreaz─â la un eveniment special pe care ├«l va face pentru refugia╚Ťii din Ucraina. Planuri de vacan╚Ť─â? Nu ├«ncape discu╚Ťie deocamdat─â.

Ce planuri are Andreea Marin pentru viitorul apropiat?

Am planuri mari. ├Än acest moment ajut s─â creasc─â spa╚Ťiul pe care l-am creat, unde au loc tot felul de evenimente, lans─âri, cursuri, dar am ├«n plan ╚Öi un eveniment special pe care o s─â ├«l facem ├«n cur├ónd pentru Ucraina.

Cum reac╚Ťioneaz─â publicul la toate proiectele pe care le faci?

Publicul ├«ntotdeauna prime╚Öte proiectele cu bra╚Ťele deschise ╚Öi ├«i mul╚Ťumesc pentru asta.

Planuri de vacan╚Ť─â?

E de treab─â acum. E prea devreme s─â m─â g├óndesc la vacan╚Ť─â.

Andreea Marin, carier─â

Andreea Marin are o experien╚Ť─â mare ├«n televiziune. Aceasta ╚Öi-a ├«nceput cariera la TVR Ia╚Öi, la v├órsta de 19 ani, dup─â care s-a mutat la Bucure╚Öti ╚Öi a continuat ca editor ╚Öi prezentator al principalului jurnal de ╚Ötiri. Mai apoi a devenit realizator si director de programe la emisiunea "Surprize surprize", ce a consacrat-o.

Andreea Marin este Ambasador Unicef ╚Öi director de comunicare pentru┬áPrime Time World Broadcast, companie interna╚Ťional─â de produc╚Ťie TV din┬áMadrid. De asemenea, aceasta este ╚Öi manager al Proiectului ╚ścoala Mamelor, ce face parte din proiectul na╚Ťional ini╚Ťiat prin Funda╚Ťia Pre╚Ťuie╚Öte Via╚Ťa. Acesta ofer─â r─âspunsuri gratuite la problemele mamelor ╚Öi ale famililor lor din partea unor speciali╚Öti de diferite profesii.

Andreea Marin are o fiic─â ├«mpreun─â cu ╚śtefan B─ânic─â Jr, pe nume Ana Violeta, pe care o sus╚Ťine ├«n toate proiectele ei.

Cite╚Öte ╚Öi┬áAndreea Marin comenteaz─â eventualele interven╚Ťii estetice ale fiicei: ┬źAm avea o discu╚Ťie foarte serioas─â┬╗┬á

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro!

Angelina Jolie (2) jpg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
anca dinicu (2) jpg
lama margherita clejani fulgy jpg
alec baldwin jpeg
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
image
image
alec baldwin jpeg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
foto6 visuri la cheie 2014 jpg
florin salam petrecere jpeg
FotoJet (6) jpg