Andreea Marin, declarație siropoasă despre iubitul ei. A rupt Instagramul cu imaginile astea!

Ajunsă la 47 de ani și după trei divorțuri, Andreea Marin și-a găsit, în sfârșit, fericirea! Fosta "Zână" a "Surprizelor" e mai împlinită ca niciodată în brațele lui Adrian Ionuț Brâncoveanu, fost consul al României în Libia, un diplomat de carieră mai tânăr decât ea cu 11 ani. Cei doi îndrăgostiți au sărbătorit, zilele acestea, cinci ani de relație!

image
Andreea Marin, mai îndrăgostită ca niciodată Sursa: Instagram

16 mai a fost o zi specială pentru cuplul Andreea Marin-Adrian Brâncoveanu! Cei doi au împlinit cinci ani de relație bătuți pe muchie și, ca niciodată, Andreea Marin și-a dat frâu liber sentimentelor și a postat pe pagina ei de Instagram imaginile emoționante în care apare în brațele iubitului ei.

"Ne iubim, zi de zi, de 5 ani încoace!"

Mai mult, Andreea a postat și un mesaj siropos, de dragoste, care topea inima oricui.

Nu obișnuim să postăm despre noi, se întâmplă rar, preferăm discreția. Dar obișnuim să ne iubim, zi de zi, de 5 ani încoace. A fost un week-end cu soare în noi și pe cer!”, a scris Andreea, sub pozele de cuplu.

Mulți admiratori s-au grăbit să le ureze celor doi îndrăgostiți: „Căsnicie fericită!”

stanga
dreapta
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu (2) jpg
andreea marin si cove jpg
andreea marin 5 jpg
andreea marin (3) jpg
andreea marin (8) jpg
1 andreea marin jpg jpeg
andreea marin stefan banica jr jpg
andreea marin

„Nu mai cred în acte!”

Andreea Marin are la activ trei mariaje sfârșite prost, dar nu s-a temut să mai dea o șansă dragostei și iată că, de data aceasta, lucrurile merg mult mai bine pentru "Zână". Deși cei doi formează o familie și locuiesc împreună, de câte ori a fost întrebată de nuntă, "Zâna" a dat răspunsuri evazive.

Ce pot să spun? Nu mai cred în acte. Ce poate să facă un act când doi oameni se iubesc? Contează compabilitatea dintre ei, în ultimă instanță asta e important”, a declarat Andreea Marin, pentru Click!

A fost căsătorită de trei ori!

Andreea Marin s-a căsătorit prima dată la 21 de ani, în 1995. După trei ani de mariaj însă, ea şi Cristian Gheorghiță au decis s-o ia pe căi separate. În 2003, Andreea a avut o scurtă relaţie cu avocatul Cristian Corendea, iar în 2005 se îndrăgostea iremediabil de Ştefan Bănică junior. S-au căsătorit în secret, un an mai târziu, în SUA. Pe 11 ianuarie 2013, cei doi anunţau pe Facebook că divorţează.

A urmat apoi căsnicia fulger cu Tuncay Ozturk, de care a divorțat în 2016, după doar trei ani de mariaj. Adrian Brâncoveanu, iubitul actual al Andreei Marin, este, în prezent, angajat al Ministerului Afacerilor Externe.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

anca pandrea 1 jpeg
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
image png
Andreea, Cristi Balan
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg
5 poza mare JPG
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png