Andreea Marin chiar trăiește ca o «zână»! Priviți raiul din curtea casei sale!

Andreea Marin le-a arătat urmăritorilor săi din mediul online cum arată oaza de liniște pe care și-a amenajat-o chiar în curtea casei, mândrindu-se cu un peisaj de excepție. Grădina fostei „Zâne” pare potrivită, într-adevăr, pentru porecla cu care s-a ales prezentatoarea, în urma emsiunii „Surprize, surprize!”. Iată imaginile!

andreea marin (4) jpg
Andreea Marin și-a creat propriul colț de rai în curte Foto: Arhivă

Andreea Marin și-a amenajat în curtea casei o grădină desprinsă parcă din poveștile cu zâne, astfel că porecla pe care a primit-o i se potrivește chiar și acum! Fosta prezentatoare TV se bucură de un spațiu verde destul de vast, unde a putut să planteze flori și copăcei, care odată cu venirea primăverii au creat în grădina Andreei un adevărat colț de rai.

Cum și-a amenajat Andreea Marin curtea. A numit-o „Grădina cu miresme” și organizează evenimente în ea!

Pe lângă „flora” impresionantă din curtea sa, Andreea Marin a aranjat grădina și cu șiruri luminițe agățate și un foișor care completează perfect peisajul. Nelipsită, bineînțeles, este și o pergolă cu masă și scaune, pentru ca invitații să se bucure din plin de experiența unei zile în aer liber, unde să fie servite și prânzul sau cina.

Am menționat „invitații” și nu „musafirii” spre exemplu, deoarece Andreea Marin și-a creat propria firmă de PR, iar în locația amenajată are de gând să organizeze evenimente!

Atmosfera primului 1 mai și a primăverii minunate în Grădina cu Miresme, colțul de rai unde vom face evenimente cu o intimitate și o savoare specială de azi înainte. Fie că pui la cale o zi de naștere, că sărbătorești cu cei apropiați o realizare importantă, ai o lansare, un team-building sau pui la cale un curs de dezvoltăre personală și vrei să simți și frumusețea naturii, aici e noul loc potrivit.”, a scris Andreea Marin în dreptul filmulețului „de prezentare”.

Citește și: Andreea Marin, ședință foto în celebra ei grădină. Arată fix ca o mireasă în rochia albă și cu flori în păr

Andreea Marin a explicat că s-a ocupat personal de amenajare, pornind cu „grădinăritul” încă de pe vremea în care locuia la bloc și își aranja balconul după bunul plac, cu câteva ghivece de flori pe care ele îngrijea. Acum, spațiul ei de „creație” s-a extins considerabil.

Au sosit florile minunate, sunt gata de plantat in Grădina cu Miresme, așa am botezat acest colț de rai pe care l-am visat. Aici vor avea loc evenimentele noastre minunate în aer liber.

Am pornit de la balconul de bloc în care locuiam cu ani în urmă, plantând în câteva ghivece la început flori, apoi câteva roșii cherry, busuioc, mărar, pătrunjel...

stanga
dreapta
andreea marin2 png
andreea marin1 png
Andreea Marin Nu exista nu se poate Marius Baragan interviu revista OK (2) jpg
andreea marin (8) jpg
andreea marin (3) jpg
andreea marin jpg

Apoi m-am bucurat să pot avea un petec de pământ în afara orașului, l-am numit grădina mea, primii pomi fructiferi au fost plantați de fetița mea, pe atunci o pitică de câțiva anișori...

Am continuat cu plante aromatice, legume crescute fără chimicale, apoi am ajuns să aduc semințe sau răsaduri, chiar pomi mici fructiferi de pe unde călătoream în portbagajul mașinii, plantele noastre au toate o poveste - zmeura adusă de la munte, copacul de rodie din Istanbul, soiuri diverse de legume de pe Coasta Amalfi...

Apoi ne-am extins, acum puțin timp, dublând spațiul grădinii. Iată cum este azi spațiul exterior!”, a mai scris fosta prezentatoare TV, care se trezește în fiecare dimineață în grădina de poveste. 

Citește și: Andreea Marin și iubitul, apariție rară în public. «Zâna», spectaculoasă într-o rochie albă

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

george simion port popular jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
Lucile Randon
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg
mirela vaida copii4 png
Andreea Banica (foto Facebook) jpg