Andreea Marin, superbă într-o rochie roz, la braţul iubitului

Ultima actualizare:

Andreea Marin a surprins cu o apariţie "de zână", la petrecerea VIVA, care a avut loc joi seară (2 iunie), în Bucureşti. Vedeta a venit însoţită de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, şi el într-o ţinută elegantă.

Andreea Marin s-a încărcat cu energie pozitivă în vacanţa ei din Portugalia, iar asta s-a văzut din plin la evenimentul de joi seară, când a radiat pur şi simplu. Vedeta a purtat o rochie roz prăfuit, diafană, legată în talie cu o fundă, iar pentru accesorii a optat pentru o pereche de sandale verzi şi un plic auriu.

Citeşte şi: Andreea Marin a ajuns la „capătul pământului”! «Nemărginirea îmi dă puterea de a visa»

Cu zâmbetul pe buze, Andreea nu s-a dezlipit de iubitul ei, diplomatul Adrian Brâncoveanu, care a fost şi el o apariţie distinsă. Fostul consul al României în Libia a purtat un costum alb, dintr-un material lejer, de vară, cu o cămaşă bleu şi o pălărie albă cu albastru. 

Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu, relaţie de cinci ani

Cei doi au o relaţie de cinci ani şi e clar că lucrurile merg ca pe roate între ei, dacă e să ne luăm după apariţia de joi seară. Mai mult, deşi Andreea evită să vorbească despre ea şi Brâncoveanu, care în prezent este angajat al Ministerului de Externe, Zâna a publicat, recent, un mesaj în care i-a făcut o declaraţie de dragoste superbă iubitului ei. 

Nu obișnuim să postăm despre noi, se întâmplă rar, preferăm discreția. Dar obișnuim să ne iubim, zi de zi, de 5 ani încoace!”, a fost mesajul Andreei, pentru iubitul ei. 

Citeşte şi: Andreea Marin, declarație siropoasă despre iubitul ei. A rupt Instagramul cu imaginile astea!

Vedetele s-au bucurat de începutul verii, la petrecerea de Joi

Evenimentul de joi seară, primul mare eveniment al verii, a adunat numeroase vedete din showbiz-ul autohton. Viviana Sposub şi George Burcea, Jorge şi soţia sa, Maria Constantin, Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu, Keo şi Misty au fost doar câteva dintre numele care au accept invitaţia şi au venit să petreacă o seară relaxantă, într-un cadru superb. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net