Andreea Marin a ajuns la „capătul pământului”! «Nemărginirea îmi dă puterea de a visa»

Andreaa Marin a ajuns duminică la „capătul pământului”. Vedeta a postat câteva fotografii din cel mai îndepartat punct vestic din Europa. Ținuta „zânei” e splendidă, iar în imagine se remarcă din nou un colier cu perle.

18 JPG

Fosta prezentatoare TV își continuă călătoria magică prin Portugalia. Soarele blând de dimineață a găsit-o pe fermecătoare vedetă la Cabo da Roca, locul supranumit și „capătul pământului”. Faimoasa stâncă marchează cel mai vestic punct de pe continent.

Citește și Andreea Marin, apariție răvășitoare pe străzile din capitala Portugaliei

Aflata în locul unde pământul se termină şi începe marea, Andreea Marin a dorit să împartă momentul triumfător alături de fanii ei. Vedeta a postat câteva fotografii pe contul de Intagram. 

Andreea Marin a ajuns la Cabo da Roca, în Portugalia. Ce mesaj a transmis „zâna”? 

Celebrul loc din Portugalia se află la 15km distanță de Cascais și la 41km de Lisabona. Cabo da Roca (Capul Roca) era considerat de exploratori „capătul pământului”, în urmă sute de ani. Chiar și în prezent, odată ce ai ajuns pe platou ai impresia că într-adevăr acolo se termină lumea.

stanga
dreapta
11 JPG
12 JPG
13 JPG

„Întotdeauna privesc spre linia orizontului, în larg. Nemărginirea îmi dă puterea și inspirația de a visa până departe. Bună dimineața, prețuiește viața!”, a transmis Andreea Marin, de la „capătul pământului”.

Citește și Diana Munteanu face show la Formula 1, în Monaco! Elicopter, yaht și un costum de baie minuscul

Vedeta a făcut și mai multe furori la începutul weekendului, când a vizitat fermecătorul orășel Sintra. Andreea și-a răsfățat fanii cu o sumedenie de fotografii spectaculoase. Se remarcă în imagini și pălăria retro pe care e inscripționat mesajul „I am love”.

Andreea Marin, apariție strălucitoare în Sintra. Vedeta a purtat o pălărie cu mesaj

stanga
dreapta
image
image
image
image
image
image
image
image

„Culorile vii ale Portugaliei. Castele de basm. Pofta de viață molipsitoare a oamenilor acestui tărâm, exprimată în tot ce înseamnă frumos: arhitectură, pictură, design, muzică, dans, artă în toate formele sale.

Și soarele, seninul, verdele crud pun umărul pentru a contura tabloul trăirii cu pasiune din acest colt de lume. O bucurie, o încântare pentru priviri, minte și suflet. Iar vremea, blândă: 31 de grade cu mângâierea brizei plăcute”, a transmis Andreea Marin pe contul ei de Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

piscina borcea pelinel jpg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
foto2 viviana si fetele jpg
livia graur familie jpg
rechin taur jpeg
FotoJet jpg
livia graur jpeg
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
alex delea survivor jpg
surorile gabor webp
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
livia graur familie jpg
FotoJet jpg
foto2 viviana si fetele jpg