Andreea Marin a ajuns la „capătul pământului”! «Nemărginirea îmi dă puterea de a visa»

Ultima actualizare:

Andreaa Marin a ajuns duminică la „capătul pământului”. Vedeta a postat câteva fotografii din cel mai îndepartat punct vestic din Europa. Ținuta „zânei” e splendidă, iar în imagine se remarcă din nou un colier cu perle.

18 JPG

Fosta prezentatoare TV își continuă călătoria magică prin Portugalia. Soarele blând de dimineață a găsit-o pe fermecătoare vedetă la Cabo da Roca, locul supranumit și „capătul pământului”. Faimoasa stâncă marchează cel mai vestic punct de pe continent.

Citește și Andreea Marin, apariție răvășitoare pe străzile din capitala Portugaliei

Aflata în locul unde pământul se termină şi începe marea, Andreea Marin a dorit să împartă momentul triumfător alături de fanii ei. Vedeta a postat câteva fotografii pe contul de Intagram. 

Andreea Marin a ajuns la Cabo da Roca, în Portugalia. Ce mesaj a transmis „zâna”? 

Celebrul loc din Portugalia se află la 15km distanță de Cascais și la 41km de Lisabona. Cabo da Roca (Capul Roca) era considerat de exploratori „capătul pământului”, în urmă sute de ani. Chiar și în prezent, odată ce ai ajuns pe platou ai impresia că într-adevăr acolo se termină lumea.

„Întotdeauna privesc spre linia orizontului, în larg. Nemărginirea îmi dă puterea și inspirația de a visa până departe. Bună dimineața, prețuiește viața!”, a transmis Andreea Marin, de la „capătul pământului”.

Citește și Diana Munteanu face show la Formula 1, în Monaco! Elicopter, yaht și un costum de baie minuscul

Vedeta a făcut și mai multe furori la începutul weekendului, când a vizitat fermecătorul orășel Sintra. Andreea și-a răsfățat fanii cu o sumedenie de fotografii spectaculoase. Se remarcă în imagini și pălăria retro pe care e inscripționat mesajul „I am love”.

Andreea Marin, apariție strălucitoare în Sintra. Vedeta a purtat o pălărie cu mesaj

„Culorile vii ale Portugaliei. Castele de basm. Pofta de viață molipsitoare a oamenilor acestui tărâm, exprimată în tot ce înseamnă frumos: arhitectură, pictură, design, muzică, dans, artă în toate formele sale.

Și soarele, seninul, verdele crud pun umărul pentru a contura tabloul trăirii cu pasiune din acest colt de lume. O bucurie, o încântare pentru priviri, minte și suflet. Iar vremea, blândă: 31 de grade cu mângâierea brizei plăcute”, a transmis Andreea Marin pe contul ei de Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net