Cea mai urâtă rochie de la Cannes! S-a făcut de râs pe covorul roșu

Ultima actualizare:

Se spune că gusturile nu se discută, dar rochia cea mai nereușită de la Cannes pare să aibă parte de un vot în unanimitate. Iubita celebrului actor Jake Gyllenhaal a avut o apariție complet nereușită pe covorul roșu.

Modelul Jeanne Cadieu, în vârstă de 26 de ani, a tras multe comentarii veninoase după ținuta etalată în fața sutelor de aparate foto pregătite să susprindă strălucirea, dar și orice eroare a vedetelor prezente la Cannes.

Citește și Georgina Rodriguez, favorita camerelor foto în timpul festivalului de la Cannes

Gyllenhaal și Cadieu formează un cuplu din decembrie 2018. În cadrul Festivalului Internațional de Film de la Cannes, frumoasa perecehe a fost invitată la ecranizarea peliculei ”The Innocent (L’Innocent)”. Totuși, aparița îndrăzneață, chiar curajoasă, a fotomodelui n-a avut efectul dorit. Din contră, rochia roz fără bretele, cu un corset în formă de buze, a devenit un subiect de glumă în mediul online. 

Iubita actorului Jake Gyllenhaal a purtat cea mai nereușită rochie la Cannes

Frumoasa franțuzoaică a fost criticată din toate direcțiile, buzele de pe rochie fiind asemănate de cârcotașii din online cu o altă parte a corpului omenesc. În ciuda răutăților de pretutindeni, cei doi au părut mai fericiți ca niciodată la Festivalul de Film de la Cannes. Discretul cuplu a fost văzut ținându-se de mână și râzând pe covorul roșu.

În vârstă de 41 de ani, faimosul actor a ales un costum elegant, în timp ce partenera lui a purtat o creație LOEWE. Exceptând buzele și, probabil, pantofii fotomodelului, cei doi au strălucit, fiind fermecători în fața camerelor.

Citește și Lady Victoria Hervey a rămas în sânii goi la Cannes! Rochia i-a jucat feste toată noaptea

Jake Gyllenhaal și partenera lui au o relație discretă

Chiar dacă Jake și Jeanne sunt împreună de patru ani, nu se știe foarte multe despre modelul francez, deoarece și-au păstrat povestea de dragoste foarte discretă. Ei au apărut împreună pe covorul roșu abia în 2021, la aproximativ trei ani de la începutul relației.

„Din multe puncte de vedere, suntem familie. Sunt într-o relație plină de iubire și sprijin. Mă simt atât de în largul meu”, a spus Jake, în timpul unui interviu acordat pentru Esquire.

Cei doi au fost văzuți împreună la Premiile Tony, în 2021, la premiera filmului The Lost Daughter, iar acum la Festivalul de la Cannes.

Celebrul actor este unul dintre cele mai bine cotate staruri de la Hollywood, Gyllenhaal surprinzând mereu prin filmele în care alege să joace. E cunoscut pentru rolurile din Donnie Darko, Brokeback Mountain, Nightcrawler, Southpaw sau End of Watch. Recent, a putut fi urmărit pe marile ecrane din România în filmul de acțiune Ambulance.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net