Georgina Rodriguez, favorita camerelor foto în timpul festivalului de la Cannes

Ultima actualizare:

Georgina Rodriguez a făcut senzație la Cannes, bucurându-se de aplauzele fanilor, în timp ce soțul ei, Cristiano Ronaldo, a suferit o înfrângere pe teren. 

Partenera lui Ronaldo a întors foarte multe privire la Cannes, la doar o lună de când a născut, după sarcina gemelară, potrivit Ok! Magazine.

Georgina Rodriguez, apariție spectaculoasă la Cannes

Din păcate, unul dintre gemeni a murit în timpul nașterii, anunțul fiind făcut chiar de către Cristiano Ronaldo, care i-a rugat pe oameni să fie discreți și să le înțeleagă durerea.

Aseară, la Cannes, Georgina Rodriguez, în vârstă de 28 de ani, a ajuns pe covorul roșu, la premiera filmului mult așteptat de către cinefili, „Elvis”. 

Citește și Supermodelul Naomi Campbell, imagini rare cu fiica ei, la Cannes

Iubita lui Ronaldo a purtat o rochie care-i accentua trăsăturile, de culoare argintie și foarte decoltată. Pentru a asorta rochia, Georgina a ales o pereche de sandale argintii, cu toc, iar părul a ales să-l prindă într-un coc.

Pentru machiaj, vedeta a ales un fard de pleoape de culoarea bronzului și un gloss roz pentru buze. 

Vezi și Lacrimi la Cannes. Metronom, filmul românesc care a făcut senzație la festival

Ronaldo nu a fost la fel de bucuros precum Georgina

În schimb, Ronaldo nu a avut o zi la fel de reușită precum Georgina Rodriguez. Manchester United a ratat participarea în grupele Champions League, după ce a suferit o înfrângere pe terenul lui Brighton, având un scor final de 0 - 4, în cadrul etapei 36 din Premier League. 

În timpul sezonului 2021 - 2022, Cristiano Ronaldo a înscris 18 goluri pentru echipa Manchester United. În trecut, acesta a jucat pentru echipa Real Madrid, fiind cel mai cunoscut pentru performanțele pe care le-a avut acolo, înscriind peste 450 de goluri. 

Ca răspuns la această înfrângere dezastruoasă, toți fotbaliștii de pe Old Trafford s-au ales cu o tăiere salarială de 25% pentru următorul sezon. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net