Poftiți în garajul lui Cristiano Ronaldo! Are mașini de 20 de milioane de euro

Portughezul Cristiano Ronaldo este cunoscut drept un împătimit al mașinilor, dar nimeni nu îi pătrunsese până acum în garaj pentru a vedea exact câte are. A făcut-o iubita lui, Georgina, și a arătat acest lucru tuturor în cadrul documentarului filmat pentru Netflix.

image
Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din istorie (FOTO: EPA)

Iubita superstarului lui Manchester United a filmat unul dintre cele șase episoade ale documentarului intitulat ”Eu sunt Georgina” în imensa reședință de 5 milioane de euro pe care fotbalistul o are la Madrid. Pentru că acolo și-a stabilit familia ”cartierul general”, acolo se află și majoritatea mașinilor lui Ronaldo. Cum acum joacă în Anglia, unde se circulă cu automobile cu volanul pe dreapta, fanii lui pot fi siguri că în imagini au putut vedea întregul parc auto al fotbalistului.

Iar câteva secvențe din acest documentar au fost filmate în garajul imens al vilei. Iar ce s-a văzut acolo rivalizează cu orice expoziție auto. În total, cei de la ”The Sun” au calculat că sunt mașini în valoare totală de peste 20 de milioane de euro. În imagini, bolizii de lux sunt perfect aliniați în garajul care strălucește de îți fură privirea.

Mai întâi, privirea cade pe un Bugatti Chiron, care valorează cel puțin 2,5 milioane de euro. Lângă el se află un Ferrari 599 GTO, care costă ușor 600.000 de euro, acesta fiind urmat de un McLaren Senna, estimat de 850.000 de euro. În aceeași parte a garajului descoperim două Rolls Royce-uri: Cullinan (estimat la 400.000 de euro) și Phantom Drophead coupe (600.000 de euro).

image
O parte din mașinile lui Ronaldo (Captură video: Netflix)

Pe cealaltă parte a garajului se văd un Bugatti Veyron estimat la 1,8 milioane de euro, un Mercedes-Benz S65 AMG alb estimat la 250.000 de euro, un McLaren MP4-12C galben (280.000 de euro), un Lamborghini Aventador (300.000 euro) și un imens Mercedes G-Wagon Brabus (750.000 de euro), care a fost un cadou de la Georgina.

image
O parte din mașinile lui Ronaldo (Captură video: Netflix)

În altă parte a garajului se mai văd patru mașini care par a fi cele folosite în mod uzual de Cristiano și de iubita lui, pentru că sunt parcate mai neîngrijit. Printre ele, sunt două mașini Mercedes și un Ferrari.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
prodan reghe
blog unteanu
image
image
image
image
Simona Halep, Instagram jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg
Romania LetoniaU19, Sportpictures jpg