Andreea Esca, jurnalistă și DJ la Untold! Cum a încins atmosfera prezentatoarea

Ultima actualizare:

Ca în fiecare an, scena Untold atrage mii de oameni din România, dar și din străinătate. Participanții au trăit la maxim experiența, iar printre cei ce se aflau se număra și Andreea Esca. Jurnalista a dat pupitrul de știri pe unul de DJ.

Totuși, nu este un secret pentru nimeni că Andreea Esca iubește festivalul Untold, fiind prezentă în fiecare an la acest eveniment ce are loc în Cluj.

Andreea Esca, DJ la Untold

Pe lângă distracția de care s-a bucurat, jurnalista de la ProTV le-a oferit participanților și un show de zile mari. Prezentatoarea a avut un loc special la pupitrul de DJ, unde a pus muzică alături de DJ Otravă.

S-ar putea să te intereseze și: Andreea Esca, reacție furibundă, în mijlocul Bucureștiului!

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România. În trecut, aceasta nu se aștepta să aibă atât de mult succes. Esca a mărturisit cu foarte multe ocazii că nu s-a gândit în copilărie la această carieră, dar a dezvăluit că a fost deschisă la orice.

Jurnalista are 49 de ani și a dezvăluit că, după ce a terminat liceul, tatăl ei a îndrumat-o să susțină examenul de admitere la Facultatea de Drept, după ce nu a reușit să intre la Academia de Studii Economice. 

Vezi și: Rețeta Andreei Esca de tartă cu legume de sezon. Un deliciu culinar!

„Când am ajuns la Drept, exista şi o secţie de Jurnalism. În faţa clădirii am zis..hai, că nu mai intru acolo, intru dincolo, dar pur şi simplu pentru că mi s-a părut mai simpatic. Nu ştiam pe nimeni. Nu eram vreo admiratoare a vreunui om care făcea presă…pur şi simplu mi s-a părut că suna bine, erau trei secţii: presă scrisă, radio şi televiziune. Mai departe, la fel…nişte întâlniri importante…nişte întâmplări”, a mărturisit Andreea Esca, la Europa FM, potrivit cancan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net