Rețeta Andreei Esca de tartă cu legume de sezon. Un deliciu culinar!

După o zi obositoare de lucru, ce poate fi mai frumos decât să ne relaxăm, așa cum știm noi mai bine. Fie că ieșim la cumpărături, că facem sport sau că gătim mâncarea preferată, important este să ne deconectăm de la stresul cotidian.

andreea esca
Andreea Esca se relaxează făcând diferite activități

Chiar dacă vedetele autohtone par că au viețile liniștite și perfecte, fiți siguri că și ele se luptă cu stresul care ne afectează pe toți. Așadar, și celebritățile își caută metode de a se relaxa și a-și petrece timpul liber altfel decât atunci când sunt la tv.

Citește și: Ce haine nu ar purta niciodată Andreea Esca: «Nu e normal! Nu m-aș îmbrăca așa»!

Printre pasionatele de bucătărie se află și Andreea Esca, ce nu ratează nicio ocazie de a-și arăta talentele de gospodină. Prezentatoarea de știri a postat de curând, pe rețelele sociale, o fotografie cu minunăția gătită chiar de ea. Vedeta a scris în dreptul imaginii că a gătit o rețeță delicioasă.

Azi am încercat o tartă cu legume de sezon. A avut succes! M-au trecut în etapa următoare. Voi? Ce-ati mâncat/gătit bun azi?”

Observăm că în tavă sunt puse roșii, vinete, ceapă, toate puse pe o foaie subțire și băgate la cuptor. Pare un deliciu din imagine, voi ce părere aveți?

image
Sursa Foto Instagram

Bineînțeles că poza a fost extrem de apreciată, iar fanii nu ratat ocazia și au lăudat-o pe Esca în comentarii, ba chiar i-au spus ce aveau și ei în meniu, în ziua respectivă.

Citește și: Bucurie mare în familia Andreei Esca! Vedeta PRO TV e mătuș

Arată foarte bine! Cred ca a fost super bun'', ''Din ce este făcută baza tartei? Arată bine, cred că este delicioasă'', ''Pilaf cu legume se mai numește și pilaf sârbesc, saramură și câteva rondele de somn prăjit în mălai. Bun'', au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Andreea Esca obișnuiește să-și țină urmăritorii la curent cu tot ceea ce face, postând pe rețelele sociale imagini atât de la evenimentele importante, cât și de la momentele de relaxare. Fanii îi sunt recunoscători că pot face parte din viața sa și o recompensează cu aprecieri, plus comentarii frumoase.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (1) jpg
Dorian Popa
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
7CLxHrpITMEJ GI HUhnKNJnM4jyrjqRP riXZOgnFvFAiVRc533CUEhHMgHH MCxNEWudHIA2XnWvdBRXzIAzsZs9NdxvEPKPEnlxgUGUM68jCIuA41fl2LbFplKlQZLMIfBCkEgnd4HYRNCY7tueY
7dk28ju7dQSbDtVJazOYDjc6UwLYbuuqW uSDgTl9Oq9o6KBkEqax4sEGHNYtsO7rYOIB1kscU5M5sZLBkKepARmXjhHiuQ9yo 5tmivtJ nCglmiv9zk0bjGh2R ZCIgywT4  uHIm86Vsc2asOFcE
image png
cub cheating wife png
hororoscop jpg
sursa foto Pexels.com