Motivul pentru care Mario a lipsit de la festivitatea Alexiei Eram. Gestul fiicei Andreei Esca

Alexia Eram a absolvit facultatea în urmă cu doar câteva zile, iar marele absent de la eveniment a fost iubitul Mario Fresh. Absența sa a dat naștere speculațiilor, iar mulți s-au grăbit să insinueze că relația dintre ei este pe butuci. Nimic mai adevărat! Iată imaginile care demonstrează că totul este ca pe roze între tinerii îndrăgostiți. 

image
Concertele îl țin departe pe Mario de iubita sa, Alexia Eram

Alexia Eram a absolvit facultatea din Marea Britanie în urmă cu câteva zile. Alături în ziua cea mare i-au fost părinții și fratele mai mic. Mario Fresh, iubitul tinerei, nu a fost prezent pentru că în luna iulie are o agendă plină de evenimente și concerte pe care trebuie să le onoreze.

Citește și: Alexia Eram a terminat facultatea. Marele absent de la festivitate a fost Mario Fresh 

De altfel, Mario a scris și pe contul personal de Instagram o postare în care s-a plâns fanilor de programul extrem de aglomerat pe care îl are și de faptul că abia găsește timp să se odihnească puțin. 

„În ultimele două săptămâni am zburat trei săptămâni. Am cel mai nebun iulie din viața mea. Madalin Moșoiu mi-a pus 20 de concerte și încă nu se oprește. Ursule, vrei să mor? Să-l oprească cineva please", a fost mesajul pe care l-a scris Mario Fresh, în dreptul a două imagini în care apare stând în avion și fiind vizibil obosit. 

Alexia Eram se distrează în club și dansează pe melodiile lui Mario Fresh

În ciuda faptului că nu este alături de iubitul ei, Alexia Eram îl poartă oriunde în suflet și în gând. Dovada? Frumoasa fiică a prezentatoarei de la PRO TV a ieșit în club ca să se distreze.

Atunci când Dj-ul a dat play unei melodii interpretate de Mario Fresh, Alexia s-a filmat în timp ce dansa pe acordurile ei și zâmbea fericită. Imaginile l-au înduioșat profund pe iubitul ocupat, așadar Mario a distribuit, la rândul său, cadrele în care apare Alexia. 

Vezi și: Alexia Eram și Mario Fresh, sărutări pasionale în văzul tuturor 

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu de peste patru ani. Practic, au crescut împreună și au trecut alături unul de celălalt prin bine și greu. Sunt tineri, frumoși, îndrăgostiți până peste cap, dar nu au planuri de nuntă momentan.

În plus, Mario Fresh declara că pentru el nu este importantă certificatul de căsătorie obținut la starea civilă, ci ceremonia religioasă din biserică. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Melissa Jenkins Johanson a încercat să scape de pedeapsă dând vina pe câinele ei jpg
Volodimir Zelenski FOTO EPA EFE jpg
hacker foto pixabay
image
image
image
image
FotoJet jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png