Motivul pentru care Mario a lipsit de la festivitatea Alexiei Eram. Gestul fiicei Andreei Esca

Alexia Eram a absolvit facultatea în urmă cu doar câteva zile, iar marele absent de la eveniment a fost iubitul Mario Fresh. Absența sa a dat naștere speculațiilor, iar mulți s-au grăbit să insinueze că relația dintre ei este pe butuci. Nimic mai adevărat! Iată imaginile care demonstrează că totul este ca pe roze între tinerii îndrăgostiți. 

Concertele îl țin departe pe Mario de iubita sa, Alexia Eram
Concertele îl țin departe pe Mario de iubita sa, Alexia Eram

Alexia Eram a absolvit facultatea din Marea Britanie în urmă cu câteva zile. Alături în ziua cea mare i-au fost părinții și fratele mai mic. Mario Fresh, iubitul tinerei, nu a fost prezent pentru că în luna iulie are o agendă plină de evenimente și concerte pe care trebuie să le onoreze.

Citește și: Alexia Eram a terminat facultatea. Marele absent de la festivitate a fost Mario Fresh 

De altfel, Mario a scris și pe contul personal de Instagram o postare în care s-a plâns fanilor de programul extrem de aglomerat pe care îl are și de faptul că abia găsește timp să se odihnească puțin. 

„În ultimele două săptămâni am zburat trei săptămâni. Am cel mai nebun iulie din viața mea. Madalin Moșoiu mi-a pus 20 de concerte și încă nu se oprește. Ursule, vrei să mor? Să-l oprească cineva please", a fost mesajul pe care l-a scris Mario Fresh, în dreptul a două imagini în care apare stând în avion și fiind vizibil obosit. 

Alexia Eram se distrează în club și dansează pe melodiile lui Mario Fresh

În ciuda faptului că nu este alături de iubitul ei, Alexia Eram îl poartă oriunde în suflet și în gând. Dovada? Frumoasa fiică a prezentatoarei de la PRO TV a ieșit în club ca să se distreze.

Atunci când Dj-ul a dat play unei melodii interpretate de Mario Fresh, Alexia s-a filmat în timp ce dansa pe acordurile ei și zâmbea fericită. Imaginile l-au înduioșat profund pe iubitul ocupat, așadar Mario a distribuit, la rândul său, cadrele în care apare Alexia. 

Vezi și: Alexia Eram și Mario Fresh, sărutări pasionale în văzul tuturor 

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu de peste patru ani. Practic, au crescut împreună și au trecut alături unul de celălalt prin bine și greu. Sunt tineri, frumoși, îndrăgostiți până peste cap, dar nu au planuri de nuntă momentan.

În plus, Mario Fresh declara că pentru el nu este importantă certificatul de căsătorie obținut la starea civilă, ci ceremonia religioasă din biserică. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net