Mario Fresh, la un pas de moarte: „Au fost cu mine Dumnezeu și tata”

Ultima actualizare:

Toată lumea îl știe de Mario Fresh, însă în buletin este Mario Gălățeanu, artistul care a reușit să impresioneze cu vocea lui jurații la "Românii au talent", în urmă cu 12 ani. În prezent, colaborează cu toți. Un model pentru el este Smiley, cu care, de altfel, se sfătuiește și ține cont de părerea lui. 

Mario Fresh are o relație de iubire cu Alexia Eram
Mario Fresh are o relație de iubire cu Alexia Eram

Mario Fresh este un cântăreț cu priză la public, iar de asta ne-a convins de când s-a lansat în muzică și până în prezent. Click! publică un interviu în exclusivitate cu artistul, care ne-a povestit despre succes, dar și despre cum era să moară într-un accident.

Mai poți citi și: Mario Fresh zdruncină relația cu Alexia: „Nu a fost niciun moment în care am simțit să o cer în căsătorie”

Mario Fresh a cântat cu cei mai buni artiști români

Este ”necesar” să-l ascultați pe Mario Fresh, căci scoate hituri pe bandă rulantă, nu o spunem noi, o spun vizualizările, căci piesele lui sunt ascultate cu maximă intensitate. A avut colaborări cu nemiluita, printre care cu Andra, Smiley, Alex Velea, Mira și Connect-R, iar melodiile au devenit rapid numărul 1 în trending. 

Ups: Mira, sărut pasional cu Mario Fresh! Poza care aruncă în aer relația cu fiica Andreei Esca

Nu degeaba am spus că este necesar să-i ascultați ultima piesă, care se numește chiar Necesar, pentru că a devenit virală pe TikTok. Mario Fresh este unul dintre cei mai urmăriți cântăreți de pe social media, aici vorbim de Facebook, Instagram, Youtube și TikTok.

Ne-am întâlnit cu artistul la evenimentul de lansare Disney+ pe piața din România, așa că l-am luat la întrebări.

Iată și: Alexia Eram și Mario Fresh, îndragostiți în Dubai! Imagini incendiare!

Marios Fresh, succes nebun cu piesa Necesar

Cum ai reușit să faci virală piesa "Necesar"?

„Am reușit să fac virală piesa asta prin absolut nimic. Doar am lansat-o și atât. A făcut furori pe TikTok. De acolo, s-a dat startul trendului necesar. După care, YouTube-ul a început să bubuie. În doar 9 zile, am făcut 3 milioane de vizualizări (acum.are 6 milioanee, n.r) Locul 1 în "trending", locul 1 în Apple Music și în Top 5 Spotify”, ne-a spus Mario Fresh, în urmă cu o săptămână.

Ai dat lovitura!

Am dat lovitura și mă bucur foarte mult, pentru că e o piesă la care țin, deși nu este o piesă în care credeam foarte mult. Dar îmi place mai mult decât toate celelalte piese ale mele. E o piesă în care nu credeam, pentru că este afro. Este un afrobeat, un stil mai puțin ascultat la noi în țară. Mai ales cântat de români. Este un stil de muzică ascultat afară.

Ai beneficiat și de ajutorul prietenilor, de fapt, cred că unii nici nu te cunosc, dar au făcut trendul

Da, dar nu am forțat deloc nota. Oamenii au simțit piesa, le-a plăcut foarte mult și au simțit să își facă filmulețe pe TikTok de unii singuri. Eu nu am făcut decât să o cânt.

Câți ani ai de când ești în showbiz? Ai vreo 10 ani?

Sunt în showbiz de la 12 ani și am 20 de ani. Bine, eram foarte mic, nu înțelegeam foarte mult. Eram Fresh Kid, atunci.

M-am uitat la concertul lui Smiley, că ai cântat cu el pe scenă, și mi-a venit în minte imaginea aceea de când erai la "Românii au talent" și erai mic ...

Da. Au trecut foarte mulți ani de-atunci. Mă bucur că am ținut legătura cu Smiley și că îi calc pe urme, din ceea ce se vede. Mă bucur că este un model pentru mine și încerc să îl urmez cât de mult pot.

Nu rata și: Mario Fresh și Iuliana Beregoi, live împreună pe Instagram! Cine a apărut alături de cântăreț

Smiley, un model pentru Mario Fresh

Vocea ta seamănă cu a lui Smiley...

Știu că seamănă foarte mult, dar nu o fac intenționat. Seamănă doar la anumite note din gamă. Nu se aseamănă foarte mult când cântăm "sus". Pe partea înaltă a vocii nu prea mai seamănă.

Te gândeai vreodată că o să ajungi în punctul ăsta?

De gândit, te gândești, cu dorință în suflet, sperând că ai să ajungi cât de mare se poate.

Ce urmează pentru tine?

Pentru mine, urmează să mai fac, probabil, un clip la "Necesar", pentru că a prins foarte bine. Și, mai urmează, anul asta, posibil, încă 3 piese de lansat. Trei piese extraordinare! Toate sunt alese cu grijă și făcute cu multă iubire. Vreau doar să bucur oamenii.

Vacanță vei avea?

Nu am timp de vacanță. Nu vreau vacanță. Vreau să muncesc, vreau să fiu chemat la concerte. Vreau să stau în Romania și să bucur oamenii.

Am citit un interviu în care spuneai că nu ai chef să stai o lună în Dubai, că nu-ți place să stai

Da, nu-mi place. Mi se pare că pierd timpul. Mi se pare că oamenii mă uită, mi se pare că eu uit muzica. Dacă eram un artist mondial, puteam să merg oriunde, pentru că eram același peste tot. Muzica se putea face oriunde, pentru că ai portițe deschise. Poți să faci până și în Bora Bora, dacă vrei.

Interesant de urmărit: Mario Fresh, dezvăluiri savuroase din casa "socrilor" Esca-Eram: «Nu mi-a fost frică de Andreea, cât mi-a fost de domnul Alex»

Văd că ai o cicatrice la arcadă, ce ai pățit?

Da, o am de la 8 ani, am intrat cu bicicleta într-o vitrină de 2 metri. Era să nu mai fiu. Am avut noroc. Au fost Dumnezeu cu mine și tata, care m-a dus, imediat, la spital.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net