Alexia Eram şi Mario Fresh, sărutări pasionale în văzul tuturor

Alexia Eram și Mario Fresh par mai îndrăgostiți ca niciodată și nici că se pot dezlipi unul de celălalt! Într-o singură zi, solistul și partenera sa au „dat-o de gard” de două ori, în fața multor persoane. Iată despre ce este vorba.

mario fresh alexia eram 7 jpg
Alexia Eram şi Mario Fresh nu pot sta departe unul de altul

Luni bune s-a zvonit că Mario Fresh și Alexia Eram ar fi pus punct poveștii de iubire care durează de mai bine de cinci ani. De-a lungul acestei perioade, au apărut numeroase speculații pe care, mai devreme sau mai târziu, tinerii le-au adresat și au infirmat orice zvon despre o posibilă despărțire.

Acum, după o bună bucată de timp în care fanii nu i-au văzut împreună și au început să intre la bănuieli, din nou, Mario Fresh și Alexia Eram „dau lovitura”!

Citeşte şi: Alertă de nisip încins! Alexia Eram provoacă schimbări climatice după ce se dezbracă! Priviți pozele fiicei Andreei Esca

Solistul a susținut un concert și, în mod evident, iubita i-a fost alături. Fiica Andreei Esca nici că a vrut să se despartă de Mario Fresh vreo secundă, motiv pentru care artistul a interpretat piesa „Brațe străine” în timp ce o ținea în brațe. Un bărbat a surprins momentul, iar Alexia a postat imaginile în care pare că Mario cântă doar pentru ea, pe rețelele de socializare.

Mario Fresh și Alexia Eram, sărut pasional pe rețelele de socializare

Mai mult decât atât, în aceeași zi, Cucu, component al trupei „Noaptea Târziu”, s-a fotografiat alături de îndrăgostiți. Bărbatul i-a însoțit la eveniment și, înainte de a ajunge în locația în care a avut loc, cei trei au făcut o oprire într-un loc idilic. Cum Mario Fresh și Alexia Eram nu pot sta departe unul de celălalt, s-au sărutat pasional, iar Cucu a profitat de situație și s-a fotografiat alături de ei pentru a demonstra, practic... cât de singur este!

image
Poza publicată de Cucu de la "Noaptea târziu" foto: instagram

„Singur CUC cu cel mai FRESH cuplu”, a scris bărbatul, pe rețelele de socializare.

Maria Fresh și Alexia Eram au petrecut acest weekend departe de agitația Capitalei, alături de „cuscrii” Andreei Esca, părinții cântărețului.

Motivul pentru care Alexia și Mario nu se căsătoresc

Chiar dacă sunt împreună de peste cinci ani și au trecut prin numeroase evenimente de când sunt împreună, solistul nu a făcut pasul cel mare și pare-se că o cerere în căsătorie nu prea e „în cărți”. Unul dintre motive este vârsta încă fragedă a celor doi.

Citeşte şi: Alexia Eram, criticată de fani pentru imagini excesiv de senzuale. Cum a exagerat vedeta

Cu toate acestea, atât Alexia, cât și Mario se înțeleg bine cu familiile partenerului, deci varianta nu este total exclusă, ci doar amânată până în momentul ideal.

stanga
dreapta
mario fresh alexia eram 9 jpg
Mario Fresh si Alexia Eram
mario fresh alexia eram 11 jpg
mario fresh alexia eram 7 jpg
mario fresh alexia eram 10 jpg
mario fresh alexia eram 4 png
mario fresh alexia eram 2 jpg
alexia eram si mario fresh
mario fresh alexia eram andreea esca alexandre eram jpeg
17 alexia eram zi de nastere 21 de ani mario fresh fiica andreei esca 3 jpg jpeg
alexia eram mario fresh png

„Suntem de foarte mult timp împreună, dar suntem și foarte tineri în același timp. Și pentru ce să fac chestia asta? Până la urmă, este vorba doar despre un act și un inel! Nu a fost niciun moment în care am simțit să o cer în căsătorie! Fiecare moment are frumusețea lui. Trebuie să trecem prin anumite perioade ca să ajungem acolo (n.r. – la căsătorie)”, a declarat Mario Fresh, la un moment dat, într-o emisiune de pe YouTube-ul TheXclusive.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
emil rengle
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
irina loghin 80 de ani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
andreea banica22 png
nicole kidman keith urban3 jpg
BeFunky collage (2) jpg
guslicov raluca alex mica aura b JPG
cub catalin botezatu png
matteo jpg