De ce a ajuns Mario Fresh pe perfuzii: «După trei zile..»

Cântărețul Mario Fresh, cunoscut și drept „ginerele” Andreei Esca, și-a îngrijorat de curând admiratorii, după ce a publicat o imagine în care apare cu perfuzia la mână. Pentru a nu-și ține însă prea mult în suspans urmăritorii, tânărul a explicat care este motivul pentru care a ajuns să aibă nevoie de astfel de tratament.

image
De ce a ajuns Mario Fresh pe perfuzii Foto: Instagram

Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, care este fiica știristei Andreei Esca, a „documentat” pe rețelele sale de socializare distracția de care a avut parte în ultimele 3, 4 zile, părând că  starea sa este una mai mult decât bună.

stanga
dreapta
mario fresh1 jpeg
Screenshot 2022 05 24 at 17 22 49 png
mario fresh alexia eram jpg
mario fresh alexia eram 4 jpg
mario fresh alexia eram 7 jpg
mario fresh alexia eram 11 jpg

Mario Fresh, cu perfuzia la mână

De curând însă, Mario a publicat o imagine care i-a pus pe gânduri pe admiratorii săi. Acesta apare cu branula în mână, din care iese o perfuzie. Urmăritorii săi s-au gândit imediat la ce e mai rău, însă cântărețul a ținut să lămurească situația.

Citește și: Mario Fresh zdruncină relația cu Alexia: „Nu a fost niciun moment în care am simțit să o cer în căsătorie”

Pe un ton glumeț, Mario Fresh a explicat că perfuzia pe care și-a administrat-o nu este decât pentru a-i da boost-ul de vitamine de care are nevoie, după ce trei zile la rând a petrecut aproape non-stop, fiind astfel, epuizat.

Așadar, după mai multe nopți pierdute, tânărul a ales să se „refacă” mai rapid cu ajutorul perfuziei, care conține un „cocktail” de tot ceea ce are nevoie pentru a fi din nou energic.

După trei zile de petrecere...”, a scris Mario Fresh pe Instagram, venind cu explicațiile necesare. 

Citește și: Alexia Eram şi Mario Fresh, sărutări pasionale în văzul tuturor

Vedetele autohtone, „trendul perfuziilor”

Acest tip de „tratament” a devenit aproape un trend printre vedetele autohtone, care cel puțin o dată au apelat la această formulă ușoară și sigură de a-și reveni, chiar și după cele mai minore incidente. De asemenea, tot din trend face parte neapărat și poza cu perfuzia!

De regulă, când cineva publică imagini de acest tip, în special de pe patul de spital, gândul privitorilor zboară la scenarii mai complicate, însă, cum am menționat, nu există motive de îngrijorare, cel puțin nu de această dată.

Mario Fresh și Alexia Eram au o relație de peste 5 ani de zile, fiind adesea întrebați când au de când să se căsătorească. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
the sandman jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
zodiac 600x400 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg