Andreea Esca a găsit cea mai excentrică ținută de la UNTOLD. Sună periculos, lasă fusta mai jos! Nu e prima care se îmbracă așa

Ultima actualizare:

Andreea Esca este, ca de obicei, sufletul petrecerii! Vedeta de la PRO TV merge de ani buni la festivalurile din România unde, bineînțeles, includem și UNTOLD, că doar e cel mai mare eveniment de acest gen din țara noastră!

cub andreea esca (1) png

Și cum vedeta e obișnuită să relateze cele mai importante știri, iată că nu renunță la meseria care a consacrat-o nici măcar atunci când se află în afara pupitrului știrilor. Bună seara, București, bună seara România, direct de la Cluj-Napoca, de unde se dă ora exactă în perioada asta, mai ales la capitolul fashion! Andreea Esca a surprins o tânără participantă la festival, însă un detaliu ne-a atras atenția.

Ți-am pregătit și: Prezentatoarea PRO TV Roxana Hulpe, cerută de soție ca în filme, pe scena de la Untold!

Bine, era și greu să nu, la cât de voluminos este! Barbie girl, acesta pare să fi fost laitmotivul brunetei care s-a îmbrăcat într-o ținută all pink, formată din pantofi cu platformă, șosete înalte, corset, bască și... fustă. Deloc întâmplător, însă, partea de jos a corpului e descoperită aproape în totalitate, semn că petrecăreața e mândră cu atuurile sale și pare-se că nu e singura care defilează cu posteriorul la vedere.

Accesoriul momentului la UNTOLD - posteriorul a la Kim Kardashian

O altă tânără care participă la UNTOLD 2022 a ales un outfit exploziv, la propriu, care a ridicat temperaturile din termometre... pardon, tensiunea bărbaților din jur! Și ea tot brunetă- semn că brunetele or fi mai îndrăznețe, ea a purtat o pereche de tanga, un sutien, bocanci și ciorapi asortați. Accesoriile și ele tot statement: un ham de piele cu lanțuri care îi îmbrățișau perfect posteriorul de inspirație Cardi B.

tinuta untold jpg

Află și: UNTOLD 2022, cel mai sigur loc public din România! Ce măsuri au luat organizatorii

Și fiica Andreei Esca a avut o apariție mai îndrăzneață ca în ultimii ani, dat fiind faptul că a optat pentru un costum semitransparent, cu aplicații strălucitoare. Puteți vedea cum s-au îmbrăcat Alexia Eram, Cristina Ștefania, Ioana Grama și mulți alții AICI, căci nici vedetele nu s-au lăsat mai prejos decât „festivalierii” cocheți.

Andreea Esca a mutat sediul PRO TV la Cluj-Napoca! Mare petrecere, în același timp cu Untold

Totodată, știrista de la PRO TV a organizat celebra petrecere a revistei „A List”, „White Party”, chiar în același timp cu festivalul, semn că se pregătește să le facă deja concurență organizatorilor care reușesc să îi aducă la Cluj pe marii DJ ai lumii! Paula Herlo, Laura Cosoi, Alexia Eram, care a fost și imaginea evenimentului, Roxana Hulpe, Pavel Bartoș și Andi Moisescu sunt doar câteva dintre vedetele care și-au dat check-in la evenimentul organizat de Andreea Esca.

Nu rata nici: Roxana Nemeș l-a iertat pe soțul infidel! Călin Hagima și-a spălat păcatele la UNTOLD

În mod evident, întreaga familie a vedetei a fost prezentă „la susținere”, iar aici îi includem și pe soțul ei, Douglas, dar și pe fiul Aris. Oricum, e clar că Esca se poate reprofila în orice domeniu, dat fiind faptul că a ajuns să scrie pentru revista pe care o conduce, organizează evenimente, este un influencer veritabil și, mai nou, DJ! Mai multe detalii despre show-ul Andreei, AICI. În domeniul muzicii, însă, îi face concurență colegului Andi Moisescu, așa că rămâne de văzut cum își vor regla conturile și dacă ea va da pupitrul știrilor pe platane, full-time.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net