Roxana Nemeș l-a iertat pe soțul infidel! Călin Hagima și-a spălat păcatele la UNTOLD

Când pisica nu-i acasă, șoarecii joaca pe masă! Săptămâna trecută, Roxana Nemeș a aflat din ziare că soțul ei, Călin Hagima, a înșelat-o cu o altă femeie, în timp ce ea era plecată la Bacău, unde filma pentru emisiunea "Splash! Vedete la apă". A suferit, nu i-a căzut bine, dar soțul infidel a știut cum să o împace: a dus-o la UNTOLD!

colaj ioana popescu Calin Hagima Roxana Nemes png

Bomba săptămânii trecute a fost infidelitatea lui Călin Hagima. Afaceristul și-a înșelat frumoasa soție cu o brunetă. A fost prins cu mâța-n sac, pe balcon la țigara de după, în timp ce o săruta pe sexoasa Ioana, însă el a spus că a fost o întâlnire profesională.

Uite ce ți-am mai pregătit: Amanta și soția! Ioana Popescu și Roxana Nemeș, bătălia costumelor de baie!

 În acest timp Roxana Nemeș se afla la Bacău unde se antrena pentru emisiunea "Splash! Vedete la apă". Când a văzut pozele, a înnebunit! Surse de pe platoul de filmare ne-au spus că solista și-a stăpânit cu greu nervii și a încercat să se concentreze pe sărituri.

Roxana Nemeș, criză de nervi după ce a aflat că soțul a înșelat-o

 L-a sunat pe Călin să îi ceara socoteală iar acesta i-a invocat diferite motive. Nu știm dacă i-a spus și ei același lucru, că a avut o discuție profesională pe balcon, la țigară, cert este că Roxana a decis să îl ierte. Se pare că și nașii dar și alți prieteni de familie au avut aportul lor în a o convinge să nu le facă pe plac dușmanilor și să și lase soțul, nai ales că au de construit o casă superbă împreună.

Tot pentru tine: Ce vilă de lux își face Roxana Nemeș în Băneasa: „La vară, înot în piscina mea!”

Iată că împăcarea s-a produs, Roxana a decis sa închidă ochii de data aceasta, dar i-a pus niște condiții drastice soțului. Călin și-a cerut iertare în genunchi și i-a jurat că o iubește și să nu facă o prostie. Dulcea împăcare s-a lăsat cu bilete la Untold. Ieri s-au pus în mașină și au pornit spre Cluj unde s-au distrat toată noaptea. În drum spre destinație, cei doi s-au oprit să își facă poze  pe care le-au postat pe story.

Cadrele cu  peisajul superb de la Poieni, au dat de bănuit că sunt împreună, apoi confirmarea a venit după ce Călin și-a postat pe Facebook o poză în timp ce o ține pe soția iertătoare de mână, cu mesajul: "Mână în mână, la bine și la rău împreună pentru totdeauna".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub silvia chifiriuc png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
colaj coolio png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
FotoJet jpg
Sistem de rachete BUK FOTO Shutterstock jpg
barbat arestat jpeg
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
francisca (10) JPG
colaj coolio png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg