Roxana Nemeș, apariţie provocatoare: decolteu imens, la salonul de înfrumusețare

Ultima actualizare:

Vedetele din România profită din plin de temperaturile de afară și au scos deja la înaintare garderoba de vară. Nici Roxana Nemeș nu se lasă mai prejos, căci a renunțat la haine și a dat o fugă la salonul de înfrumusețare, în bustieră.

Roxana Nemeș nu ezită să se afișeze public în haine îndrăznețe
Roxana Nemeș nu ezită să se afișeze public în haine îndrăznețe

Roxana Nemeș are mare grijă de felul în care arată și deseori se fotografiază la sală, la salonul de înfrumusețare sau la diferite tratamente. De data aceasta, un detaliu destul de mare la figurat, dar mai ales la propriu, ne-a sărit în ochi! Vedeta a adoptat o ținută extrem de provocatoare, care ne trimite cu gândul la vedetele de peste ocean.

Citește și: Secretele mariajului Roxanei Nemeș 

Roxana Nemeș a ales să poarte o pereche de pantaloni sport, pe care i-a aranjat „ștrengărește”, sub banda chilotului. În partea de sus, vedeta a spus „pas” hanoracului cu care a plecat de acasă și a rămas într-o bustieră extrem de decoltată, care abia reușește să acopere bustul generos al cântăreței. La capitolul accesorii, Roxana Nemeș a cheltuit o mică avere, căci și-a etalat o poșetă marca Balenciaga de aproape 2.000 de Euro, la care adăugăm ceasul de lux și inelele.

Roxana Nemeș e trasă prin inel, dar nici că vrea să mai audă de diete

Vedeta are un corp invidiat de multe persoane și nu se ferește să îl arate ori de câte ori are ocazia, pe rețelele de socializare. Fie că poartă ținute îndrăznețe, costume de baie sau chiar lenjerie intimă, Roxana Nemeș nu se sfiește să le arate urmăritorilor că are motive de mândrie. În acest sens, vedeta a decis să le împărtășească fanilor săi faptul că a renunțat la diete și regimuri drastice de slăbire. Încearcă să ducă o viață sănătoasă, dar nu apelează la schimbări drastice în alimentație.

„Pentru că mereu mă întrebați cum am slabit și cum mă mențin, vreau să abordez un subiect, care din punctul altora de vedere nu o să fie privit tocmai ok și o să fiu judecată... Nu sunt specialist în diete. Nu spun nu dietelor. Fiecare face ce crede că e mai bine pentru el sau organismul/corpul lui.

Vezi și: Roxana Nemeș, imagini fierbinți în cotum de baie 

Părerea mea personală este că a duce o viață cât de cât sănătoasă (asta implică sport, măsură la mâncare și no stress, cât se poate) te face să te simți fericit, fără frustrări... Scopul nostru în viață este să muncim, să fim happy, multumiți cu noi și cu tot ce realizăm. Nu să fim cât mai slabi, sau să ne stea mintea doar la câte calorii mâncăm pe zi! My opinion”, a declarat vedeta, la un moment dat, pe contul personal de Facebook.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net