Roxana Nemeș, imagini "fierbinți" în costum de baie în Grecia, în Mamaia și la "Splash, vedete la apă"


    Roxana Nemeș, fotografiată pe Litoralfoto: BLITZ
Roxana Nemeș, fotografiată pe Litoralfoto: BLITZ

La începutul lunii august, Roxana Nemeș se distra în Grecia, alături de iubitul ei, Călin Hagima. Săptămâna trecută, Faimoasa de la Survivor făcea plajă în Mamaia, iar acum se antrenează la bazinul olimpic din Bacău, pentru emisiunea "Splash! Vedete la apă!".

Toate aceste roluri ne-o arată pe Roxana Nemeș în toată splendoarea, în costum de baie, așa cum, de altfel, am văzut-o și pe insula din Republica Dominicană, în competiția Survivor. Roxana se pare că a făcut o preferință pentru costumul de baie albastru, pe care îl ia cu ea în mai toate vacanțele, dra trebuie să recunoaștem că îi vine perfect.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe plaja din Mamaia, etalându-și formele cu care a fost înzestrată. Iubitul ei nu a scăpat-o din ochi, deși a preferat să stea mai mult la beach bar și mai puțin, la soare, pe saltea.


    Roxana Nemeș, poziții incitante la marefoto: BLITZ / CLICK!
Roxana Nemeș, poziții incitante la marefoto: BLITZ / CLICK!

Concurentele "Splash! Vedete la apă" fac eforturi la antrenamentele de la Bacău, ca să primească maximum de puncte pentru săriturile lor în bazin. Însă și ținutele vor atrage cu siguranță atenția la cel mai răcoritor show al verii, care va avea premiera pe 21 și 22 august, de la ora 20.00, la Antena 1.


    Roxana Nemeș, la
Roxana Nemeș, la

Printre concurente se află și Roxana Nemeș, pe care o vom admira în concurs alături de alte frumsueți, Chelsea, Doinița Oancea, Roxana Nemeș, Raluca Podea, Andreea Antonescu, Elena Ionescu, Maria Ilioiu sau Natalia Duminică. În emisiunea vor mai participa Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra.

cub theo rose anghel damian png
Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
cub ioana ilie nastase png
mihai voropchievici jpg
cub mircea baniciu png
FotoJet jpg
shutterstock 1833215881 jpg
Senatorul PSD Niculae Badalau la sediul Directiei Nationale Anticoruptie foto Marian Iliescu
Catalin Botezatu png
image
image
image
image
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg