INTERVIU Roxana Nemeș, despre strategiile de la Survivor și planurile cu iubitul ei: "O să vină și nunta, cu siguranță"


  Roxana Nemeș, fostă concurentă Survivor România
Roxana Nemeș, fostă concurentă Survivor România

A ieșit de la „Survivor” în lacrimi, din cauza problemelor de sănătate! Odată ajunsă acasă, Roxana Nemeș (31 de ani) a mers să-și facă analizele pentru a vedea dacă trebuie să se opereze de urgență. Roxana Nemeș a avut probleme mari cu vezica biliară. Urmează și acum o dietă, dar și un tratament. Solista ne-a vorbit despre experiența sa la „Survior România”, despre strategii din competiție, dar și despre viitoarea nuntă cu iubitul Călin Hagima, într-un interviu acordat, în exclusivitate, pentru Click.ro.

 • Click!: Te așteptai să reziști atât în competiția de la Survivor? Ai ieșit din concurs din cauza problemelor de sănătate. Cum te simți acum?

Roxana Nemeș: Nu mi-am propus să stau o anumită perioadă, dar odată intrată în competiție și adaptată condițiilor de acolo, mi-am dorit să rezist cât mai mult în competiția „Survivor România”. Am avut perioade când am tras mai mult de mine, de organismul meu, de mintea mea. Însă niciodată nu am spus că nu mai pot! Dimpotrivă, m-am ambiționat și găseam resurse de purere. Nominalizată fiind, mă pregăteam mental să plec, dar eram bucuroasă când aflam că rămân.

Mă simt din ce în ce mai bine, am început să fac toate analizele. Nu mă așteptam să ies din cauza sănătății. Am început într-o zi să simt o durere surdă de stomac, nu mi-am făcut griji și, după patru zile, la un joc, am simțit că mă înțeapă foarte tare și am mers să fac o ecografie. Acum urmez un tratament și sper să nu fie nevoie de intervenție chirurgicală. Țin și o dietă. De aceea nu m-am întors în junglă, unde mâncam numai cocos și ce primeam din recompense, în cazul în care câștigam.

 • Va fi nevoie de o operație? Ai fost la un nou consult medical?

Sper să nu fie nevoie, încă simt o jenă când mă agit puțin sau când mănânc ceva ce nu este indicat. O să fac toate analizele, la ecografia din Dominicană mi-au spus că este vorba de o inflamație. Voi merge la consult după ce termin analizele.

 • Ce a însemnat experiența „Survivor România” pentru tine? Ce limite și frici te-a ajutat să depășești?

În primul rând, nu credeam că o să mă descopăr într-o astfel de competiție. Înainte să ies, în ultima vreme, mi-am luat timp cu și pentru mine. M-am bucurat de apus și răsărit, m-am relaxat psihic, în ciuda condițiilor, am vorbit cu Dumnezeu și i-am mulțumit pentru tot ceea ce am. Cred că am devenit mai calmă, mai înțeleaptă. Am primit multe lecții la „Survivor România” și mă simt împăcată cu mine și este minunat, pentru că vin lucruri și oameni spre tine când ești echilibrat. Am descoperit o forță fizică și psihică de care nu eram pe deplin conștientă. Nu am simțit frică niciodată, dar am simțit presiune din partea colegilor, am dorit să mulțumesc pe toată lumea, doream să fac cât mai multe lucruri. Sper că nu am dezamăgit. Am descoperit că am o putere psihică și fizică foarte mare.

„Nu îmi doream să plec din cauza sănătății”

 • Care au fost cele mai grele momente ale competiției pentru tine? Pe traseu?

La quizz aveam cele mai mari emoții. Abia așteptam traseele, eram curioasă, încântată să văd ce ne așteaptă la joc. Am avut o perioadă dominată de emoție și dorința uriașă de a nu dezamăgi după ce am adus puncte și lumea avea așteptări de la mine. Apoi a fost o perioadă lungă în care nu am adus puncte, dar am continuat să cred în mine. Am lucrat mult cu mine psihic ca să mă reechilibrez și atunci a fost o perioadă grea. Când m-am lovit la picior a fost o altă perioadă dificilă, pentru că îmi doream să rămân în concurs. Mă adaptasem foarte bine și nu doream să plec. Cea mai grea perioadă a fost când am fost nevoită să părăsesc concursul, chiar dacă am fost fericită pentru tot parcursul meu, nu îmi doream să plec.


  Roxana Nemeș a părăsit concursul din cauza unor probleme medicale Sursă foto: Captură video
Roxana Nemeș a părăsit concursul din cauza unor probleme medicale Sursă foto: Captură video
 • Cum te-ai descurcat cu lipsa mâncării, a condițiilor de igienă?

A fost greu la început, primele două săpămâni, până s-a adaptat organismul, au fost foarte grele. Probabil mulți care erau foarte buni sportiv chiar din această cauză, de la un moment încolo nici nu mai aduceau puncte, corpul termina resursele inițiale. Dar m-am adaptat surprinzător de ușor. În ceea ce privește igiena a fost mai complicat, sunt femeie. Chiar mă gândeam că poate la un quizz vom câștiga șampon, dar mai mult îmi doream mâncare, ne era foame tuturor. M-aș fi bucurat și pentru șampon. Singura oțiune era baia în mare și de la sare aveam pielea foarte uscată. Însă, după o perioadă, baia în mare îmi dădea sentimentul că sunt curată și părul este mai sănătos acum ca niciodată. Omul se adaptează mai ușor decât ne imaginăm.

 • Când ai ieșit din concurs, care era atmosfera în tabăra Faimoșilor? Alexandra Stan a afirmat că există "multă mâncătorie” la Faimoși. Se fac strategii? Cine era capul răutăților în echipă?

La început a fost mai greu, suntem persoane publice, caractere puternice, fiecare dorea să fie lider. Era normal să avem discuții, să vedem lucrurile diferit. Fiecare își dorea să rămână cât mai mult în competiție. Strategii se fac, este un joc și de strategie. Sebastian și Zanni nu aveau liniște, faceau încontinuu strategii. Culiță este și el un strateg foarte bun, dar este mai subtil. Însă în ultimul timp am început să ne înțelegem foarte bine, ne-am asumat lucrurile, am vorbit mult mai deschis. De când a venit, Sebastian Chitoșcă, deși nu e băiat rău, a încercat să câștige oamenii prin manipulare. El este cel care tulbură apele, face din țânțar armăsar.

 • Te-ai simțit marginalizată de băieții din echipă? S-a spus că sunt misogini, că vor să elimine fetele din competiție.

Nu m-am simțit marginalizată, cred că eu m-am retras la un moment dat. Nu-mi place să mă bag în sufletul omului dacă nu mă vrea. I-am înțeles că le era foame, tuturor ne era, și toți trebuia să aducem puncte ca să mâncăm. E foarte important să îi înțelegi pe cei de lângă tine și, din momentul în care am început să înțeleg și perspectiva lor, ca echipă lucrurile au început să funcționeze și să comunicăm între noi mult mai bine.

„O văd pe Elena câștigătoare!”

 • Ți-ai făcut prieteni la Survivor? Dar dușmani?

Da, chiar dacă inițial am crezut că, într-o astfel de competiție, așa ceva este imposibil, pentru că fiecare lupta pentru el. Am rămas în relații faine cu Majda, Alexandra, Simona. Și cu băieții, la fel. Când am venit de la spital, la un minigame, chiar am simțit o energie foarte bună din partea lor. Nu cred că mi-am făcut dușmani. După toate neînțelegerile, am preferat să discut și să înțeleg și perspectiva celorlalți. Nu sunt genul care ține dușmănie.


  Roxana Nemeș și iubitul ei, Călin Hagimafoto: arhivă personală
Roxana Nemeș și iubitul ei, Călin Hagimafoto: arhivă personală
 • Ce ți-a lipsit cel mai mult în junglă? Cum ai resimțit dorul de casă?

Familia, oamenii dragi mi-au lipsit cel mai mult. Am crezut că îmi va fi foarte greu să gestionez dorul. Dar și când mă gândeam la ei și îmi era dor, nu am avut momente de neliniște. Și, din punctul ăsta de vedere mi-am demonstrat că am tărie psihică. Am avut momente când îmi doream să vorbesc cu iubitul meu, cu mama, să știu că sunt bine, să îmi dea un sfat.

 • Cine crezi că e favorit să câștige competiția?

Este greu să dau un răspuns. Am fost șocată când a ieșit Ana Porgras, în competiția asta este greu să faci predicții. La început, credeam că Zanni are cele mai mari șanse, acum nu mai sunt așa convinsă. Culiță și Jador au șanse să ajungă în finală. O văd și pe Elena câștigătoare. M-aș bucura să câștige cineva din echipa roșie, dar nu se știe. Și Războinicii au concurenți cu șanse reale să câștige trofeul.

 • Cum a fost să stai atât departe de iubitul tău? A fost ca un test pentru relația voastră? Toată lumea așteaptă nunta.

Mă gândeam că o să fie mai greu, dar mi-am dat seama că sunt foarte puternică și am rămas focusată pe ceea ce aveam de făcut acolo. Chiar mi-am propus să mă bucur de toata experiența „Survivor România” și am fost prezentă acolo din toate punctele de vedere, este o șansă cu care te întâlnești o dată în viață. Mă gândeam cu drag și dor la iubitul meu. Noi suntem la un nivel al relației în care nu mai avem nevoie de despărțiri pentru a ne testa relația. Dar competiția ne-a ajutat pe amândoi să ne vedem relația mai bine. Mi-a demostrat că mă pot baza pe el cu absolut tot ce înseamnă paginile mele de socializare, imaginea mea, actele mele și asta mi-a placut foarte mult. S-a implicat foarte mult. Simt că i-a fost foarte dor de mine și, în momentul ăsta, suntem foarte bine unul cu celalalt. O să vină și nunta, cu siguranță, când va trece pandemia și va fi momentul.

Citește și:

Dublă eliminare la "Survivor"! Roxana Nemeș și Maria, de la Războinici, au părăsit competiția

VIDEO Roxana Nemeș s-a întors de la Survivor. Iubitul a așteptat-o cu flori, prietenele, cu pizza

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
tanara dezbracata in pat jpg
cub anda calin png
fiii lui adrian nastase jpg
operatiune a mercenarilor wagner in ucraina foto captura video
elevi cursuri
image
image
image
image
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg