Secretele mariajului Roxanei Nemeș! Ea și Călin Hagima se pregătesc să devină părinți?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Roxana Nemeș a avut parte de o vacanță ca-n filme de ziua cântăreței. A ales destinația ei preferată, Positano, Italia, și a mers împreună cu soțul, omul de afaceri Călin Hagima, într-o vacanță romantică, unde a fost răsfățată ca o prințesă.

cub roxana nemes animat gif

Roxana Nemeș s-a căsătorit civil cu omul de afaceri Călin Hagima anul trecut, pe pandemie, după patru ani de relație. Viața Roxanei nu s-a schimbat însă prea tare, de când este femeie măritată, mai ales că vedeta locuia de mult împreună cu iubitul ei afacerist.

Acesta o răsfață pe Roxana cu vacanțe luxoase, în locuri cât se poate de romantice. În ziua când a împlinit 33 de ani, Roxana a primit cadou o vacanță pe Coasta Amalfi care este preferata ei. Cei doi însurăței au petrecut clipe de neuitat și Roxana și-a pus și o dorință: să rămână însărcinată! Întoarsă din vacanță, vedeta a acordat un interviu, pentru Click!

Roxana, stai mai mult prin vacanțe în ultima vreme. Cum a fost în Italia, de ziua ta?

Am fost de ziua mea, după aceea am fost la părinții mei la Târgu Mureș. Acum ne-am întors, dar plecăm iar de 1 mai. Suntem tot pe drumuri, dar mie îmi place.

Italia e însă sufletul meu, îmi place toată Italia. Fiecare colțișor e încărcat de o anumită energie, sunt in love (îndrăgostită) de Italia. Îmi plac oamenii, vibe-ul de acolo, mâncarea, vinul de acolo. Iar view-ul (priveliștea) pe care l-am avut acolo, mă trezeam special dimineața la răsărit să văd view-ul. Vacanța asta a fost cadou de ziua mea.

Cum e viața de efmeie măritată? S-a schimbat ceva pentru tine?

Nu a fost, practic, decât o cununie, unu la mână. Am făcut un party, cum ne-am dorit noi. Noi oricum eram de mult timp împreună. Nu cred că s-a schimbat ceva. Din contră, și înainte eram o echipă, dar acum avem fiecare responsabilitățile puse la punct foarte clar. Chiar nu cred că s-a schimbat ceva.

"Nu mă presează nimeni să fac copil!" 

Că tot vorbim de responsabilități, ești gospodină? Îți place curățenia?

De obicei îmi fac de lucru, mai vine face și femeia curățenie, dar odată la ceva timp trebuie să mai fac și eu. Nu e ca si cum nu stau în casa aia, e ceva normal să faci. Nu sunt maniacă cu curățenia, însă îmi place ordinea, deși nu sunt cea mai ordonată ființă. Dar e normal să ai casa curată, măcar cât stăm pe acasă, că nu prea stăm pe acasă.

Ai fost acasă la părinții tăi de Paște? Cum se înțelege soțul cu soacra?

Foarte bine. Sunt prieteni foarte buni, ai mei sunt niște oameni extraordinari. Sunt foarte deschiși. Ba, mama chiar m-a încurajat atunci când mai aveam probleme. Îmi zicea: "hai, mamă, că e bine, uite ce bărbat, uite ce băiat!"

Ce zicea: "mărită-te?!"

Nu, din contră! Ai mei niciodată nu mi-au spus mărită-te, fă copii! Nu! Ai mei nu s-au luat niciodată după gura lumii. Important pentru ei e să fim fericiți cu alegerile noastre. M-au lăsat să-mi fac cariera pe care mi-am dorit-o, m-au lăsat să dau și cu capul, că altfel nu înveți nimic.

Ei doar vor să mă vadă fericită. Eu sunt mezina familiei, cea de-a treia fată, și eu sunt pentru ei aia mică. Și când o să am 50 de ani tot aia mică o să fiu.

Roxana Nemeș (33 ani) a fost pasionată de muzică de la o vârstă fragedă și a făcut și balet în adolescență. Dincolo de cariera muzicală, Nemeș a parcipat la show-ul “Survivor România 2021”, în echipa Faimoșilor, dar și “Bravo, ai stil!” ( Kanal D) și Ferma vedetelor (Pro TV). Pe 17 septembrie 2021, Roxana Nemeș s-a căsătorit civil cu omul de afaceri Călin Hagima.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net