Roxana Nemeș, primele declarații după căsătoria secretă. "A fost spontan. Am făcut și o slujbă scurtă”

Ultima actualizare:

    Roxana Nemeș și Călin Hagima, în cea mai fericită zifoto: Instagram
Roxana Nemeș și Călin Hagima, în cea mai fericită zifoto: Instagram

Roxana Nemeș a ajuns în fața ofițerului Stării Civile când nimeni nu se aștepta! Faimoasa de la „Survivor” și iubitul ei, omul de afaceri Călin Hagima, și-au dorit o cununie secretă, iar planul le-a reușit de minune.

Roxana Nemeș (31 de ani) și omul de afaceri Călin Hagima (42 de ani) și-au oficializat relația vineri, 17 septembrie, după mai mulți ani de iubire cu năbădăi. Emoționată până la lacrimi de noul ei statut de femeie măritată, Roxana a venit în studioul emisiunii „Teo Show” (Kanal D) și a făcut primele declarații după cununie.


    Roxana Nemeș și Călin Hagima s-au căsătoritfoto: Instagram
Roxana Nemeș și Călin Hagima s-au căsătoritfoto: Instagram

„Am făcut și o slujbă scurtă de cununie!”

„Totul a fost cum a trebuit și cununia a fost spontană. Am făcut-o atunci când am simțit. A fost o petrecere superbă, toată lumea s-a distrat, până și ai mei și surorile mele au dansat. Ne-a adunat pe toți. În toate pozele râd, n-am poze serioase. Am vrut să fie în familie, strict cu prietenii apropiați. Am vrut să fie ceva intim. Eu și Călin suntem personalități puternice, ne asemănăm foarte mult. Am învățat însă să lăsăm unul de la altul. Ne împărțim foarte bine sarcinile. Duce gunoiul cine îl vede primul, la fel și cafeaua. Ne completăm. Ne dorim copii. Lucrăm la asta. Mi-am dorit și o slujbă de cununie și am făcut-o. A fost exact ca la nuntă. Puțin mai scurtă ca în biserică!”, a declarat vedeta, cu ochii în lacrimi, la Kanal D.

A scris o piesă pentru soțul ei

După cununie, Roxana a compus și prima ei piesă pentru soțul ei. „Am scris o piesă pentru el. E prima dată când scriu o piesă. Este povestea noastră de la început. Ne-am cunoscut în vârf de munte, dar am fost împreună după un an și jumătate, ne-am tot văzut întâmplător. Viața mea ducea spre el. Nu căutam, ne-am găsit întâmplător. În ultimii ani până și mama mi-a spus că m-am schimbat în bine, că am evaluat ca om”, a mai spus Roxana.

Cântăreața și omul de afaceri Călin Hagima au o relație de mai mulți ani. Anul trecut a venit și cererea în căsătorie din partea lui Călin Hagima, una spectaculoasă. El a aranjat ca, în timp ce se plimba cu Roxana pe străzile din București, pe o clădire să fie proiectate imagini cu ei doi, după care a pus întrebarea mult așteptată. Gestul a lăsat-o fără replică pe Roxana.

Citește și:

Roxana Nemeș s-a măritat cu Călin Hagima! Primele imagini de la eveniment

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net