Amanta și soția! Ioana Popescu și Roxana Nemeș, bătălia costumelor de baie!

Un nou conflict amoros se schițează în showbizul autohton! Roxana Nemeș, soțul Călin Hagima și jurnalista Ioana Popescu sunt protagoniștii unei povești care nu este deloc pe placul îndrăgitei artiste. La câteva zile după ce Călin a fost surprins în ipostaze tandre cu Ioana, soția și presupusa amantă se întrec în imagini sexy pe Instagram!

colaj ioana popescu Calin Hagima Roxana Nemes png
Călin Hagima este prins într-un triunghi amoros

Roxana Nemeș și Călin Hagima s-au căsătorit anul trecut, iar dragostea dintre ei părea de nezdruncinat. A trecut mai puțin de un an de la nunta celor doi, căci iată, norii negri au început să apară în peisaj. Jurnalista Ioana Popescu, supranumită devoratoarea de bărbați se pare că s-ar fi infiltrat în mariajul celor doi, iar apele nu s-au liniștit încă. 

stanga
dreapta
image png
image png
297083404 1045274152848533 863128196566030297 n jpg
Roxana Nemeş
roxana nemes 3 jpeg
1 roxana nemes la survivor romania 1 jpg jpeg
ioana popescu

Citește și: Ce vilă de lux își face Roxana Nemeș în Băneasa!

Ioana Popescu a găsit o explicație inventivă! 

După ce imagini în care Ioana Popescu și Călin Hagima se află în balconul apartamentului fostei ziariste și par să se sărute, au fost făcute publice, ambii protagoniști au avut explicații inventive și, de ce să nu recunoaștem, puțin credibile. Ioana a susținut că soțul Roxanei îi este verișor, iar Călin a subliniat, cu aer nevinovat, că așa se comportă el cu toate persoanele apropiate. 

„Suntem verișori. Vorbesc foarte serios. Cu Roxana Nemeș, care e soția lui, mă știu. Am fost chiar la picnic, toți, cu soțul meu. El lucrează în cinematografie, ca mine, și lucrează pentru un nou serial și caută locații vechi. Noi suntem verișori, noi avem proiecte în comun, nu suntem amanți. Dacă înseamnă un pupic înșelat… Era un pupic pe frăție, e verișorul meu, nu e înșelat, ar fi și culmea, se știe și cu soțul meu", a declarat Ioana, despre „pupicul nevinovat".

Vezi și: Cine este fotbalistul ungur cu care s-a căsătorit Ioana Popescu

Ioana Popescu și Roxana Nemeș se duelează în costume de baie 

Scandalul nu a fost în întregime dezamorsat, dar soția și presupusa amantă par să încerce să lase întâmplarea bizară în urmă. Atât Roxana, cât și Ioana sunt două femei frumoase, cu trupuri de sirenă și arată impecabil în costum de baie.

Ambele au distribuit imagini în care apar având ținute sumare, de plajă, parcă aflându-se într-o competiție tacită. Este evident că nici lui Călin nu i-a fost ușor deloc să aleagă! 

Călin Hagima și Roxana Nemeș s-au căsătorit anul trecut, după patru ani de relație. Omul de afaceri o răsfață de fiecare dată când are ocazia și nu ține cont de bani atunci când fericirea partenerei sale de viață este în discuție. Așa se face că, de ziua ei, când a împlinit 33 de ani, Roxana a primit cadou o vacanță luxoasă pe Coasta Amalfi.

Ar putea să te intereseze și: Ioana Popescu, declarații din intimitate 

În urmă cu puțin timp, Roxana ne mărturisea că relația cu Călin merge ca pe roate și nu este exclus ca familia lor să devină mai numeroasă și să aibă un copil! Rămâne de văzut dacă Roxana va putea da uitării episodul care a avut loc între Călin și Ioana Popescu! 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
anca serea fiica jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
vlăduța lupău png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
tragedie cobadin jpg
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
image
image
image
image
Dany D si Liam McIntyre   ziua 2 jpg
foto 1 front insta jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Alexia Eram (6) jpg
282326971 572049591109720 3148107186367125443 n jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg