Cine este fotbalistul ungur care s-a căsătorit cu Ioana Popescu?

Pe 24 februarie, de Dragobete, Ioana Popescu, una dintre cele mai provocatoare și controversate brunete din showbiz-ul mioritic, s-a căsătorit. Și ca și cum nu era destul de surprinzătoare știrea, actrița și scriitoarea, dar și fostă ziaristă, și-a unit destinele cu fotbalist ungur. Click! a aflat că este vorba despre un jucător de fotbal american de naționalitate maghiară. 

Ioana Popescu s-a căsătorit cu un ungur!
Ioana Popescu s-a căsătorit cu un ungur!

Ion Lőrinczi, zis Ionci, bărbatul cu are Ioana Popescu s-a căsătorit, recent, este mai mare cu 11 ani ca aceasta și, în prezent, în afara pasiunii lui pentru fotbalul american, acesta are și o afacere, dar mai cochetează și cu actoria.

Ionci a adus pentru România, ca jucător sau ca și membru în staff-ul tehnic, împreună cu echipa lui, Bucharest Rebels, 4 titluri de Campion Național, în 2014, 2015, 2016 și 2019. De altfel, el și echipa sa au fost în centrul atenției presei în 2014, când formaţia sa de fotbal american Bucharest Rebels a învins cu incredibilul scor de 80-0 pe Thunder Wolverines, într-o partidă din Conferinţa de Sud-Est a Campionatului Naţional de Fotbal American.

Deocamdată, din cauza unei accidentări grave la picior, Ionci a preferat să facă o pauză, mai ales din cauza pandemiei. Soțul Ioanei intenționează să revină și pe teren. Ionci a mai fost căsătorit de două ori, în urma relațiilor din trecut are doi băieți, Thomas si Mihai, cu două femei diferite.

Deși este ungur 100%, din părinți maghiari stabiliți de-o viață în Romania, Ionci își iubește enorm țara, România, unde s-a născut, pe care o consideră patria lui de suflet. Soțul Ioanei Popescu se mai întoarce, însă, de câteva ori pe an în Budapesta, unde are o afacere, dar și o altă parte a familiei.

Cei doi, Ioana și Ion, se cunosc de 4 ani, dar abia la mijlocul anului trecut, iulie 2021 au început o relație, relație care, însă, a avut câteva mici pauze, dar în luna iubirii, februarie, Ionci a convins-o pe Ioana Popescu să renunțe la burlăcie, care ei îi era, după cum bine știe toată lumea, extrem de dragă.

„Niciodată nu m-am gândit că mă voi căsători cu un ungur, dar cunoscându-i mai bine, realizez că sunt oameni extraordinari. Ionci este talentat și ca sportiv, și ca manager, dar și ca actor. El a jucat nu numai pe teren, dar și în serialul Vlad de la PRO TV, dar și în câteva scurt-metraje premiate internațional.

Așteptăm să se termine de tot pandemia cât și nenorocirea cu războiul pornit de ruși în Europa, ca să facem și nunta. Mereu mi-am dorit o nuntă mare, pe litoral, care să dureze trei zile și trei nopți. În vară probabil va fi și vă invit evident, și pe voi de la Click, mai ales că am printre voi mulți prieteni dragi de pe vremea când lucram în presă!", a declarat pentru Click!, Ioana Popescu, care este actriță în serialul „În căutarea adevărului de pe Kanal D”, și a publicat recent, al doilea roman al ei, "Fata cu ochii de chihlimbar".

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net