Ele își fac case cu banii din concursuri! Majda, Roxana Ciuhulescu și Roxana Nemeș și-au luat super locuințe

Ultima actualizare:

Sunt bătăioase, familiste și când își propun ceva, nu se lasă până nu obțin. Și-au dorit să aibă case și iată că acum le au.

Roxana Nemeș și soțul ei își construiesc casă!
Roxana Nemeș și soțul ei își construiesc casă!

Majda Aboulumosha și-a luat super vilă! 

Majda Aboulumosha și-a făcut o vilă în Tunari, alături de viitorul ei soț, Mihai. Acesta are diferite afaceri, iar Majda a muncit mult în ultimii ani, a participat la "Survivor", la Kanal D, a avut proiecte la Pro TV, apoi asocierile de imagine, reclamele și alte proiecte televizate i-au adus banii frumoși.

Nu rata și: Majda Aboulumosha, mesaj emoţionant pentru fiica ei

De anul trecut muncește la vila visurilor care, în momentul de față, se află în etapa în care a fost montat tapetul, s-a pus gresie, faianță, parchet și se va mobila. Are o suprafață generoasă, cu doua băi, bucătărie, dormitoare și dressing, astfel ca valoarea ei depășește cu mult 300.000 de euro.

Roxana Nemeș are casă cu piscină!

De la apartament la casa a trecut și Roxana Nemeș, alături de soțul ei, Călin Hagima. În zona Băneasa și-au luat, la roșu, o vilă, pe care au modificat-o după bunul lor plac. Locuința impozantă va avea tot confortul și toate facilitățile posibile, de la încălzire în pardoseală la terase largi, jacuzzi și piscină. Acum caută canapele și alte piese de mobilier, dar își amenajează și piscina. "Sunt foarte fericită că ne-am luat casăAbia aștept să o terminăm, mai avem mult, deocamdată este haos, am dărâmat multAvem și încălzire în pardoseală, camera copilului e aproape gataavem jacuzzi, piscină, două dressing-uri. Tot ce trebuie", a spus Roxana Nemeș.

Frumoasa vedetă a făcut și ea destui bani din concerte dar și după ce anul trecut  și-a rupt picioarele în concursul Survivor, în care a reușit sa reziste nici mai mult, nici mai puțin de trei luni. 

Roxana Ciuhulescu a muncit din greu, dar a cules foloasele

Tot în concursul Survivor a muncit destul de mult și Roxana Ciuhulescu, anul acesta. Celebra vedetă a rezistat și ea eroic în competiție, de unde s-a întors cu planuri mari. Din 2017 a locuit cu chirie într-o vilă din zona Pipera. Acolo a făcut primii ei pași cu noua familie, pe care și-a clădit-o alături de Silviu Bulugioiu, președintele Clubului Off-Road București CORB44.

Și tot acolo, fiul lor, Cezar, acum în vârstă de 4 ani, a învățat să meargă. După mai bine de patru ani, iată că vedeta și soțul său au decis să își ia o casă, în Pipera. "Vrem să facem o mutare după patru ani. Din chiriași devenim proprietari. Ne cumpărăm o casă frumoasă în Pipera, o casă mult visată. După ce am vizionat mai multe case, ne-am decis că una este pentru sufletul nostru. O luăm de la zero. De-a lungul timpului, am mai luat-o de la zero. Și acum este timpul! Cu bucurie și dorință, abia așteptăm să ne mutăm în căsuță nouă, cartier nou, select, în Pipera. Fiecare cu camera lui, doar mami și tati vor dormi înghesuiți", a declarat pentru Click!, Roxana Ciuhulescu.

Valoarea casei este de aproximativ 200.000 de euro, este dotată cu baie, bucătărie, living spațios, dormitoare, grădină. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net