Ce vilă de lux își face Roxana Nemeș în Băneasa: „La vară, înot în piscina mea!”

Ultima actualizare:

Roxana Nemeș e pe cai mari! După ce s-a măritat cu omul de afaceri Călin Hagima, blonda s-a gândit că e timpul să se așeze la noua ei casă! Cei doi parteneri de viață au cumpărat o vilă de lux în zona Băneasa, iar acum lucrează de zor la amenajarea ei. Artista e zilnic pe șantier și supervizează atent lucrările.

Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima, se mută în casă nouă Sursa: Instagram
Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima, se mută în casă nouă Sursa: Instagram

Roxana Nemeș e fericită din cale afară! Totul îi merge ca pe roate în căsnicie și, mai nou, în așteptarea bebelușului, ea și soțul ei, omul de afaceri Călin Hagima, au decis să-și achiziționeze un nou cămin.

Nu rata imagini hot: Roxana Nemeș s-a fotografiat în costum de baie, la piscină

Cei doi au cumpărat, la roșu, o vilă în construcție în zona Băneasa, pe care s-au apucat să o modifice așa cum își doresc. Locuința impozantă va avea tot confortul și toate facilitățile posibile, de la încălzire în pardoseală la terase largi, jacuzzi și piscină. Dormitorul copilului, pe care cuplul și-l dorește nespus, e la loc de cinste!

Roxana nemeș: „Vreau să fim familie mare!”

Sunt foarte fericită că ne-am luat casă. Abia aștept să o terminăm, mai avem mult, deocamdată este haos, am dărâmat mult! Avem și încalzire în pardoseală, camera copilului e aproape gata, avem jacuzzi, pisicină, două dressing-uri. Tot ce trebuie.

Deocamdată casa este doar la stadiul de construcție. Noi am luat casa la roșu, dar ne-am apucat să spargem tot. Am spart foarte mult din ea, pentru că am vrut să o facem cum ne-am dorit noi. Am făcut mai mari toate camerele, am făcut piscină, gard. Am închis terasele, am făcut living din terasă.

Trebuie să vezi și aceste poze: Roxana Nemeș, apariţie provocatoare: decolteu imens, la salonul de înfrumusețare

Adică am făcut nebunii! Arată casa altfel decât atunci când am luat-o pentru că ne place să ne punem amprenta, în orice și mai ales în casa noastră. Abia aștept să fie gata, să fim familie mare. Să fie cum ne-am dorit, avem foarte mult de lucru la ea. Sper să fie gata până vara viitoare, primăvara viitoare, nu pot încă să estimez. Dar, oricum, la finalul verii, o baie în piscină tot fac, aștept cu nerăbdare să intru în piscina noastră!”, a declarat Roxana Nemeș, foarte încântată de noua ei achiziție, pentru Click!

Roxana Nemeș (33 ani) a fost pasionată de muzică de la o vârstă fragedă și a făcut și balet în adolescență. Dincolo de cariera muzicală, Nemeș a participat la show-ul “Survivor România 2021”, în echipa Faimoșilor, dar și la emisiunile “Bravo, ai stil!” ( Kanal D) și Ferma vedetelor (Pro TV). Pe 17 septembrie 2021, Roxana Nemeș s-a căsătorit civil cu omul de afaceri Călin Hagima, cu care face un cuplu de mai mulți ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!