Roxana Nemeș s-a fotografiat în costum de baie, la piscină

Roxana Nemeș, în vârstă de 33 de ani, este o femeie frumoasă și înzestrată cu o voce capabilă să transmită emoție. Vedeta se află în Turcia, acolo unde îmbină utilul cu plăcutul. Atunci când nu concertează în cluburi, se bucură de razele soarelui și de piscina hotelului de lux în care este cazată. 

Roxana Nemeș se află departe de România, în Turcia. Noaptea cântă în diferite cluburi și face spectacol, iar ziua se bucură de vremea caldă și de piscină. Nu a ratat ocazia de a se fotografia în costum de baie.

Roxana Nemeș s-a fotografiat în ipostase provocatoare la piscină
Roxana Nemeș s-a fotografiat în ipostase provocatoare la piscină

Citește și: Ce show a făcut Roxana Nemeș în Turcia 

Într-un costum roz, din două piese, Roxana a pozat provocator pe marginea piscinei și și-a etalat mândră formele apetisante. Așa cum era de așteptat, imaginile au fost apreciate de către internauți, iar comentariile pe care le-a primit au fost unele apreciative. 

Roxana Nemeș este conștientă de atuurile cu care a fost înzestrată de Mama Natură
Roxana Nemeș este conștientă de atuurile cu care a fost înzestrată de Mama Natură

În prezent, Roxana are un trup tonifiat și pare să poată urca oricând pe podium, însă în trecut s-a luptat cu kilogramele în plus. În perioada pandemiei a făcut sport și a adoptat o dietă echilibrată, iar acum este mulțumită de silueta pe care o afișează în ținute provocatoare ori de câte ori are ocazia. 

Roxana Nemeș
Roxana Nemeș

Vezi și: Secretele mariajului Roxanei Nemeș. Când va deveni mamă 

  „Mănânc brânzeturi slabe, salate, iaurt, piept de pui şi garnitură de legume la grătar. Am o alimentaţie corectă şi fac sport", ne-a declarat Roxana Nemeș, atunci când am întrebat-o care este secretul frumuseții sale.   

Roxana Nemeș și Călin Hagima s-au căsătorit anul trecut 

Roxana Nemeș s-a căsătorit anul trecut cu iubitul ei, Călin Hagima. Evenimentul a fost unul restrâns, la ceremonie participând doar apropiații cuplului. Deși își dorește ca într-o zi să devină mamă, acest lucru nu este prioritar momentan pentru frumoasa artistă. 

Roxana Nemeș (33 ani) a fost pasionată de muzică de la o vârstă fragedă și a făcut și balet în adolescență. Dincolo de cariera muzicală, Nemeș a parcipat la show-ul „Survivor România 2021”, în echipa Faimoșilor, dar și la „Bravo, ai stil!” ( Kanal D) și la „Ferma vedetelor" (Pro TV).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net