Roxana Nemeș a pățit-o de 1 mai, la mare! Ce s-a întâmplat în club?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

A fost distracție mare la mare de 1 mai! Vedetele s-au îmbulzit și au luat cu asalt cluburile de fițe, unde s-a petrecut până în zori, ca-n vremurile bune. Roxana Nemeș și soțul ei, omul de afaceri Călin Hogima, nu puteau să lipsească de la party-urile de pe Litoral. Numai că solista a pățit-o: a rămas fără voce.

Roxana Nemeș a pozat incitant, la malul mării Sursa: Instagram
Roxana Nemeș a pozat incitant, la malul mării Sursa: Instagram

Roxana Nemeș, fără voce după vacanța de pe malul mării!

Îmbulzeală mare de 1 mai în cluburile de fițe de pe Litoralul românesc. Roxana Nemeș a dat și ea o fugă să petreacă cu soțul la mare, de 1 mai. Vedeta a dat o raită prin toate cluburile, a băut șampanie la rece și s-a bucurat din plin de primul 1 mai fără restricții, după doi ani.

Roxana Nemeș a făcut poze sexy, la malul mării, doar într-o rochiță scurtă, decoltată, iar dimineața a constat că și-a pierdut vocea de tot!

Citește și: Secretele mariajului Roxanei Nemeș! Ea și Călin Hagima se pregătesc să devină părinți?

Nici nu știu, poate de la gheață, poate de la frig. M-a luat vreo răceală...Cert e că nu mai am voce și, vorba aceea, eu sunt artist. Îmi trebuie vocea la concerte. Sper să-mi revină repede glasul”, a declarat Roxana Nemeș, pentru Click!

Cum a reușit să slăbească cu ...pizza? “Nu mai țin diete de șapte ani !”

La 33 de ani, Roxana Nemeș arată mai bine ca niciodată. În urmă cu șapte ani, vedeta s-a chinuit să slăbească cu diete și chiar a reușit. Acum arată spectaculos și se menține într-o formă maximă.

Cântăreața a dezvăluit pentru Click! care este secretul siluetei ei trase prin inel, asta în ciuda faptului că nici măcar în vacanțe nu se abține de la mâncare.

Am mâncat și în vacanță paste, pizza. Am mâncat de toate, chiar îmi zicea cineva pe Tik Tok, cum poți să manânci de toate și să nu te îngrasi?

Cred că mi-am reglat organismul. Am început să-l cunosc de atâția ani, că am slăbit de 7 ani, nu acum. Am perioade când mai pun un kilogram, două, apoi le dau jos. Nu mă mai stresez din cauza asta.

Eu nu mai țin diete de 7 ani. Pe organismul meu funcționează altceva. Funcționează să mănânc. Mănânc de toate, dar puțin, cât îmi e de ajuns, să nu mă doară burta. Nu sunt nici foarte pofticioasă, în schimb. Secretul e să mănânci puțin și să fii bine cu psihicul!” , a declarat vedeta, pentru Click!

Citește și: EXCLUSIV! Chinurile Roxanei Nemeș, după Survivor! A ajuns la doctor, din cauza consumului excesiv de cocos: «Am foarte multe probleme»

Roxana Nemeș tocmai ce s-a întors dintr-o vacanță romantică petrecută în Italia, pe Coasta Amalfi, unde și-a serbat și ziua de naștere. Roxana s-a căsătorit civil cu omul de afaceri Călin Hagima pe 17 septembrie 2021, după o cerere în căsătorie spectaculoasă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net