Ce show a făcut Roxana Nemeș în Turcia! Ținuta transparentă cu care a urcat pe scenă

Roxana Nemeș a susținut un concert în Turcia, în cadrul unui resort luxos, iar Click! a făcut rost de mai multe imagini din timpul prestației sale. Iată cum şi-a cucerit solista publicul!

image
Roxana Nemeș, ținută provocatoare în timpul unui concert Foto: Instagram

După ce a participat la câteva emisiuni autohtone, cum ar fi „Bravo, ai stil” și „Survivor România”, Roxana Nemeș se concentrează în prezent pe cariera ei artistică. Cântăreața a fost în Turcia, Antalya, unde le-a oferit celor prezenți în sală un spectacol de neuitat.

Roxana Nemeș, show la concertul din Turcia

Așa cum și-a obișnuit admiratorii, Roxana nu se dă în lături nici de la ținutele provocatoare, mai ales când se urcă pe scenă. În seara în care a concertat, artista a îmbrăcat doar un body de culoare neagră, peste care a purtat o plasă transparentă din dantelă pe post de salopetă.

În momentul prestației sale, Roxana Nemeș s-a întors de câteva ori cu spatele la public, lăsându-și astfel posteriorul la vedere, acoperit doar de plasa respectivă. De observat a fost că silueta cântăreței a rămas neschimbată cu trecerea timpului, solista reușind să se mențină în formă de când a reușit să slăbească 15 kg.

Cum se menține Roxana Nemeș în formă

În urmă cu mai mulți ani, artista prinsese niște rotunjimi, care nu au fost însă pe placul ei. Aceasta ajunsese atunci să cântărească aproape 80 de kilograme, însă de curând ne-a dezvăluit cum reușește să „ardă” surplusul de greutate care o deranjează.

Roxana Nemeș a mărturisit, pentru Click!, că prin dietă și mult sport, chiar și în perioada pandemiei, a reușit să dea jos aproximativ 15 kg, ajungând la silueta tonifiată din prezent. 

stanga
dreapta
nemes2 jpg
nemes1 jpg
roxana nemes 4 png
roxana nemes 5 png
roxana nemes png
1 nemes 2 jpg jpeg
2 nemes 1 jpg jpeg

Mănânc brânzeturi slabe, salate, iaurt, piept de pui şi garnitură de legume la grătar. Am o alimentaţie corectă şi fac sport.”, ne-a spus ea atunci.

Vezi aici: Roxana Nemeş e «țiplă», după ce a slăbit 15 kg. 5 alimente pe care se bazează

Roxana Nemeș s-a căsătorit „în secret” anul trecut

Pe plan personal, Roxana Nemeș e soție cu acte în regulă. După mai mulți ani de relație, ea și partenerul ei, Călin Hagima, s-au căsătorit în luna septembrie a anului 2021. Evenimentul nu a fost anunțat, fiind organizat departe de ochii curioșilor, inclusiv mireasa ne-a dezvăluit, atunci, că totul a fost extrem de „spontan.”

Vezi aici: Roxana Nemeș, primele declarații după căsătoria secretă. "A fost spontan. Am făcut și o slujbă scurtă”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
emil rengle
BeFunky collage (2) jpg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub anda adam png
andreea banica22 png
nicole kidman keith urban3 jpg
BeFunky collage (2) jpg
guslicov raluca alex mica aura b JPG
cub catalin botezatu png