Ce show a făcut Roxana Nemeș în Turcia! Ținuta transparentă cu care a urcat pe scenă

Ultima actualizare:

Roxana Nemeș a susținut un concert în Turcia, în cadrul unui resort luxos, iar Click! a făcut rost de mai multe imagini din timpul prestației sale. Iată cum şi-a cucerit solista publicul!

Roxana Nemeș, ținută provocatoare în timpul unui concert Foto: Instagram
Roxana Nemeș, ținută provocatoare în timpul unui concert Foto: Instagram

După ce a participat la câteva emisiuni autohtone, cum ar fi „Bravo, ai stil” și „Survivor România”, Roxana Nemeș se concentrează în prezent pe cariera ei artistică. Cântăreața a fost în Turcia, Antalya, unde le-a oferit celor prezenți în sală un spectacol de neuitat.

Roxana Nemeș, show la concertul din Turcia

Așa cum și-a obișnuit admiratorii, Roxana nu se dă în lături nici de la ținutele provocatoare, mai ales când se urcă pe scenă. În seara în care a concertat, artista a îmbrăcat doar un body de culoare neagră, peste care a purtat o plasă transparentă din dantelă pe post de salopetă.

În momentul prestației sale, Roxana Nemeș s-a întors de câteva ori cu spatele la public, lăsându-și astfel posteriorul la vedere, acoperit doar de plasa respectivă. De observat a fost că silueta cântăreței a rămas neschimbată cu trecerea timpului, solista reușind să se mențină în formă de când a reușit să slăbească 15 kg.

Cum se menține Roxana Nemeș în formă

În urmă cu mai mulți ani, artista prinsese niște rotunjimi, care nu au fost însă pe placul ei. Aceasta ajunsese atunci să cântărească aproape 80 de kilograme, însă de curând ne-a dezvăluit cum reușește să „ardă” surplusul de greutate care o deranjează.

Roxana Nemeș a mărturisit, pentru Click!, că prin dietă și mult sport, chiar și în perioada pandemiei, a reușit să dea jos aproximativ 15 kg, ajungând la silueta tonifiată din prezent. 

Mănânc brânzeturi slabe, salate, iaurt, piept de pui şi garnitură de legume la grătar. Am o alimentaţie corectă şi fac sport.”, ne-a spus ea atunci.

Vezi aici: Roxana Nemeş e «țiplă», după ce a slăbit 15 kg. 5 alimente pe care se bazează

Roxana Nemeș s-a căsătorit „în secret” anul trecut

Pe plan personal, Roxana Nemeș e soție cu acte în regulă. După mai mulți ani de relație, ea și partenerul ei, Călin Hagima, s-au căsătorit în luna septembrie a anului 2021. Evenimentul nu a fost anunțat, fiind organizat departe de ochii curioșilor, inclusiv mireasa ne-a dezvăluit, atunci, că totul a fost extrem de „spontan.”

Vezi aici: Roxana Nemeș, primele declarații după căsătoria secretă. "A fost spontan. Am făcut și o slujbă scurtă”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
image
actualitate.net
image
actualitate.net