Lovitură dură pentru Roxana Ciuhulescu, din partea fostului soț! «Chiar de ziua mea, în 2018»

Ultima actualizare:

Roxana Ciuhulescu a primit o lovitură dură din partea fostului său soț, care a făcut un gest neașteptat. Totul s-a petrecut în anul 2018, de ziua fostei prezentatoare TV, care nu s-a arătat neapărat deranjată de decizia bărbatului.

Lovitură dură pentru Roxana Ciuhulescu, din partea fostului soț! «Chiar de ziua mea, în 2018»
Lovitură dură pentru Roxana Ciuhulescu, din partea fostului soț! «Chiar de ziua mea, în 2018»

Roxana Ciuhulescu a divorțat de Mihai Ivănescu în anul 2017, iar viața sa a luat o întorsătură neașteptată, în sensul cel mai bun al expresiei. La scurt timp după separare l-a cunoscut pe actualul soț, cu care s-a și căsătorit în anul 2018. Relația dintre ea și fostul partener, însă, nu a fost mereu una bună, mai ales că bărbatul a călcat strâmb și a fost surprins cu o altă femeie, de origine japoneză.

Citește și Roxana Ciuhulescu dezvăluie cea mai mare dramă a vieții ei: «Am fost neputincioasă»

Recent, s-a aflat că Roxana Ciuhulescu a primit o lovitură dură din partea fostului soț, care și-a refăcut viața și a avut nuntă chiar de ziua fostei prezentatoare TV. Legătura dintre cei doi s-a pierdut aproape total, singurele momente în care își vorbesc fiind aflate în strânsă legătură cu fiica lor, Ana, în vârstă de 14 ani. Cu toate acestea, Roxana este fericită că Mihai și-a refăcut viața și nu îl condamnă pentru data în care a avut loc nunta sa.

Mihai Ivănescu, nuntă cu amanta chiar de ziua fostei. Cum comentează Roxana

“Noi n-am mai avut niciun fel de discuție până anul trecut, în august, când am reuşit s-o conving pe Ana să se vadă cu el, după trei ani de la divorţ. Din fericire, s-a reapropiat de el, au fost şi într-o primă vacanță, doar ei doi. Şi Mihai s-a recăsătorit între timp cu o japoneză, chiar de ziua mea, în 2018. Chiar m-am bucurat că și-a refăcut viața. Nu au copii, dar el mai are un băiat dintr-o căsătorie anterioară, care are 20 de ani”, a transmis Roxana Ciuhulescu, pentru OK Magazine.

Citește și Roxana Ciuhulescu, emoţii pentru fiica ei, care a împlinit 14 ani. «M-au luat fiorii»

Mai mult, după o perioadă în care fiica pe care fosta prezentatoare TV o are cu primul ei soț nici nu a vrut să audă de tatăl ei, iată că Ana și Mihai au revenit la sentimente mai bune. Acum, adolescenta petrece timp și în familia tatălui și pare-se că se simte tare bine, căci are parte de multă libertate.

Cred că este o evadare pentru ea, pentru că acolo este răsfăţată, i se fac toate poftele și e ca o fugă de-acasă. Acum e mare, are 14 ani”, a mai precizat Roxana.

Roxana Ciuhulescu, înșelată de ziua ei

Amintim faptul că nunta lui Mihai Ivănescu nu este primul eveniment care are loc de ziua fostei prezentatoare TV. În 2018 vă prezentam dedesubturile idilei dintre fostul soț al Roxanei și cucerirea sa, femeia cu care acum s-a și căsătorit:

,,Această femeie este o japoneză pe care Ivănescu a agăţat-o chiar de ziua Roxanei Ciuhulescu şi apoi a adus-o în România. Acum doi ani, mai precis în 2016, pe 23 noiembrie, când Roxana împlinea 38 de ani, Mihai a anunţat-o că pleacă în Japonia.

Ei i s-a părut ciudat şi deplasat gestul, apoi a aflat şi motivul. După ce au divorţat, gheişa s-a instalat în vila din Pipera, însă ciudat este că el o ţine ascunsă. La un moment dat, o vecină a văzut-o pe această femeie încălţată cu cizmele Roxanei.”

În prezent, Roxana Ciuhulescu este măritată cu Silviu Bulugioiu, care are un fiu de 26 de ani dintr-o căsnicie anterioare. Împreună au un fiu de patru ani, iar fiica prezentatoarei locuiește tot cu ei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net