Roxana Ciuhulescu, hărţuită de un cunoscut antrenor: "A fost extrem de insistent și de obraznic"

Roxana Ciuhulescu a dezvăluit că a fost hărţuită de un antrenor de fotbal, pe vremea când prezenta emisiunea “ProMotor”, de la Pro TV. Vedeta de 43 de ani nu a dat numele bărbatului, dar a povestit cum a reuşit să scape de acesta.

Roxana Ciuhulesc a declarat că a fost hărţuită foto: Instagram
Roxana Ciuhulesc a declarat că a fost hărţuită foto: Instagram

Roxana Ciuhulescu a făcut o serie de declaraţii incredibile, la emisiunea GSP Live. Consiliera Ministrului Sportului a povestit cum a fost hărţuită de un antrenor de renume din fotbal, care a fost şi jucător. Totul s-a petrecut pe vremea când era prezentatore a emisiunii “ProMotor”. În cei 13 ani în care a realizat show-ul, Roxana a fost curate de diverse nume din fotbal, pentru că intercaţiona des cu oameni din domeniu. Vedeta a refuzat însă să dea numele celui care a hărţuit-o.

De-a lungul timpului, am filmat cu fotbaliști, cu antrenori, cu finanțatori. Trebuie să recunoscut că am fost curtată de oameni din fotbal, nu nepărat fotbalişti. A fost un antrenor, căruia nu o să-i dezvălui numele. A fost extrem de insistent și de obraznic”, a spus Roxana Ciuhulescu, la GSP Live.

Roxana Ciuhulescu l-a ameninţat că face totul public

Roxana a mai povestit că era singură pe atunci, iar bărbatul avea o relaţie cu o prietenă de-a sa, ceea ce a făcut şi mai dificilă situaţia. Antrenorul o suna constant şi era, conform spuselor fostei Faimoase, extrem de obraznic. El s-a potolit de abia după ce Roxana l-a înregitrat şi i-a spus că va face totul public la Pro TV.

“La un moment, l-am și înregistrat și l-am amenințat că fac totul public pe ProTV. S-a făcut liniște din acel moment. Mă suna și ziua, mă suna și noaptea. Era într-o perioadă în care eu eram singură. A profitat de acest lucru, s-a gândit: „Lasă, e o păpușă blondă, o păcălesc eu cu statutul meu!”. E un mare antrenor, fost mare jucător. Culmea, una dintre prietenele mele era iubita lui. Asta a fost situația cea mai jenantă. Venise cu obrăznicie și știi cum e, dacă femeia acceptă, merge. Nu am acceptat. În momentul în care l-am înregistrat și i-am pus înregistrarea, s-a potolit”, a completat Roxana Ciuhulescu.

Roxana Ciuhulescu, probleme de sănătate după "Survivor"

Roxana Ciuhulescu s-a întors cu grave probleme de sănătate de la emisiunea "Survivor", filmată în Republica Dominicană. Vedeta a venit în ţară după două săptămâni de competiţie şi este suspectă de ruptură de menisc interior şi exterior şi de lichid la picior. Ea de abia mai poate călca şi ar putea avea nevoie de operaţie. Roxana a mai declarat, pentru Click!, că are nevoie de rezultatul unui RMN şi va afla sigur ce are de făcut. 

De abia mai calc! Ce pot să mai zic? Nu e bine deloc! Sunt suspectă de ruptură de menisc interior și exterior și, se pare, că am și lichid la picior! De altfel, mi- au scos lichid de la picior șmedicii din Republica  Dominicană. Am fost la un medic ortoped renumit, cel mai bun de la noidânsul mi-a pus acest diagnostic. Acum aștept să iasă și rezultatul la RMN  ca să văd dacă intru la operație. Sunt foarte îngrijorată că nu e deloc bine ce se întâmplă cu piciorul meu”, a declarat Roxana Ciuhulescu, pentru Click!

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cafea cu pulbere de ciuperci medicinale  Sursa foto shutterstock 1453768808 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net