Roxana Ciuhulescu dezvăluie cea mai mare dramă a vieții ei: «Am fost neputincioasă»

Ultima actualizare:

Roxana Ciuhulescu a povestit despre momentul dificil ce i-a marcat copilăria și care constituie cea mai mare dramă a vieții ei. 

image

Roxana Ciuhulescu a povestit în premieră un episod din viața ei, care s-a întâmplat pe vremea când avea 11 ani și care a marcat-o profund pe concurenta Survivor. 

Vedeta a dezvăluit că cel mai dificil moment a fost atunci când tatăl ei a murit pe vremea când ea era doar o copilă. 

Roxana Ciuhulescu a mărturisit că încă mai poartă în suflet durerea cauzată de pierderea părintelui ei. 

,,Cel mai greu a fost în 89, când mi-am pierdut tatăl. Aveam 11 ani, iar lumea mea s-a schimbat. A fost o durere mare pe care n-am acceptat-o niciodată, dar am fost neputincioasă. Dacă până la acel moment mă gândeam că, atunci când voi fi mare, voi deveni doctor ca să-mi salvez tatăl, după acest moment am început să urăsc spitalele.", a dezvăluit fosta concurentă Survivor. 

Ultimă oră Roxana Ciuhulescu și Robert Niță, suferința și dramele neștiute de la Survivor: picioare rupte, hemoroizi și dureri de coloană

Concurenta Survivor a vorbit și despre s-a schimbat viața ei datorită nașterii fiicei sale, Ana Cleopatra, în 2008. Bucuria de a fi mamă a făcut-o pe Roxana Ciuhulescu să privească viața cu alți ochi și să fie recunoscătoare pentru oamenii din jurul ei. 

,, Momentul cel mai important din viața mea a venit în 2008, când am devenit pentru prima dată mamă. Suflețelul botezat Ana Cleopatra mi-a dat sens vieții și m-a schimbat mult, în bine.", a povestit Roxana. 

Citește și Roxana Ciuhulescu, escapadă romantică după eliminarea de la Survivor. ”Soțul m-a răpit”

Vedeta nu a ezitat să dezvăluie o întâmplare trăită la limită, în care vedeta a fost în real pericol de moarte, după ce era să fie spulberată de o mașină. 

,,Pot să spun când m-am născut a doua oară. S-a întâmplat în 1999, când o mașină era să mă lovească din plin. Norocul meu este că am picioare lungi și sunt atletă. Dacă nu mă mișcam repede, azi mi se făceau pomeni.", a spus Roxana. 

Roxana Ciuhulescu va investi într-o vilă de 200.000 de euro

Roxana Ciuhulescu nu a ocolit nici subiectul divorțului și consideră că este o experiență care a maturizat-o și care a făcut-o să-și reconsidere prioritățile. Vedeta a mărturisit că este mult mai independentă la acest moment și că a avut multe de învățat din această întâmplare. 

Nu uita și Andreea Tonciu și Roxana Ciuhulescu, la perfuzii după Survivor România!

În ciuda unei căsnicii eșuate, fosta concurentă Survivor România a avut totuși curajul de a nu renunța complet la ideea că își va găsi un suflet pereche. Roxana Ciuhulescu se declară la acest moment mulțumită și în ceea ce privește viața sentimentală. 

Roxana Ciuhulesscu are mari planuri de viitor alături de familie. Fosta concurentă Survivor a declarat că banii pe acre i-a primit ca onorariu după cele două săptămâni petrecute în competiție o vor ajuta să-și cumpere o casă în zona Pipera.

Vedeta are de gând să achiziționeze o casă în valoare de 200.000 de euro într-un cartier select din Pipera, unde membrii familiei vor avea mai mult spațiu la dispoziție. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net