Roxana Ciuhulescu, emo┼úii pentru fiica ei, care a ├«mplinit 14 ani. ┬źM-au luat fiorii┬╗

#Exclusiv Click!

Emo╚Ťii mari pentru Roxana Ciuhulescu! Fiica ei, Ana Cleopatra, este o adev─ârat─â domni╚Öoar─â ╚Öi ├«i mo╚Ötene╚Öte 90 la sut─â tr─âs─âturile. Mai pu╚Ťin ├«n─âl╚Ťimea, dar asta o bucur─â enorm pe fosta participant─â Survivor. ├Äns─â momentul care i-a crescut pulsul cu adev─âratRoxanei a fost acela c├ónd a primit buletinul. "Mi-a t─âiat r─âsuflarea!", a spus Roxana Ciuhulescu, pentru Click!.

roxana ciuhulescu jpg
Roxana Ciuhulescu

Frumoas─â, ├«nalt─â ╚Öi aproape adult! Feti╚Ťa Roxanei Ciuhulescu a ├«mplinit de cur├ónd v├órsta de 14 ani ╚Öi, o dat─â cu aceast─â aniversare, a primit ╚Öi buletinul! Momentul a emo╚Ťionat toat─â familia, iar Roxana a povestit, pentru Click!, cum a fost ziua de 27 aprilie, adic─â ziua ├«n care a v─âzut actul de identitate cu numele ╚Öi chipul s─âu.

"Da, azi (n.red. miercuri) a fost o zi pe care orice p─ârinte o ╚Ťine minte toat─â via╚Ťa. Iat─â c─â am ajuns ╚Öi eu s─â o tr─âiesc ╚Öi m-a emo╚Ťionat foarte mult. M-au luat fiorii c├ónd am v─âzut buletinul Anei. ╚śtii ce mi-a zis c├ónd l-a v─âzut?! "Iei! Acum am dreptul s─â stau ├«n fa╚Ť─â", iar eu i-a spus im glum─â: "Unde? La autobuz?!". Deci, iat─â un drept dar ╚Öi o responsabilitate.

Am ├«mbr─â╚Ťi╚Öat-o. Este mai matur─â, clar. Mi-e fric─â de exemplu s─â o las s─â plece singur─â cu mijloacele de transport. Aici ├«n zona noastra traficul e intens, nu sunt treceri de pietoni, e riscant", a povestit Roxana Ciuhulescu, pentru Click!.

stanga
dreapta
fiica roxana ciuhulescu buletin png
roxana ciuhulescu fiica buletin 2 png
fiica roxana ciuhulescu png
roxana ciuhulescu (2) jpg
Roxana Ciuhulescu 18 jpg
Roxana Ciuhulescu 25 jpg
Roxana Ciuhulescu 15 jpg
Roxana Ciuhulescu 12 jpg
roxana ciuhulescu survivor jpg
roxana ciuhulescu sot jpg
Roxana Ciuhulescu, so╚Ťul ╚Öi copiii, preg─âti╚Ťi pentru S─ârb─âtori ├«n pijamale jpeg
roxana ciuhulescu 0 jpeg
roxana ciuhulescu familie jpeg
roxana ciuhulescu jpeg
Roxana Ciuhulescu 26 jpg
Roxana Ciuhulescu 16 jpg
Roxana Ciuhulescu 22 jpg
roxana ciuhulescu copii jpg

Ana e leită mama ei, doar că nu e înaltă

Ana ├«i mo╚Ötene╚Öte cam 90 la sut─â tr─âs─âturile mamei sale, mai pu╚Ťin ├«n─âl╚Ťimea. Dac─â Roxana avea 1,92 cm, la 14 ani, fata ei are doar 1,65. ├Äns─â, de acum va ├«ncepe s─â mai creasc─â. 

"La v├órsta ei eram foarte ├«nalt─â. Eram chiar cu cap mai mare dec├ót ea. F─âceam handbal de performan╚Ť─â ╚Öi aveam 1,92 cm ╚Öi 40 de kilograme cu bocanci cu tot, eram pielea ╚Öi osul. Ana are 1,65 m, ╚Öi doctorul mi-a spus c─â de-abia acum ├«ncepe s─â creasc─â. A f─âcut balet nou─â ani, apoi s-a oprit, ├«ns─â relu─âm cursurile. Acum face echita╚Ťie ╚Öi am reluat cursurile de balet, dar nu este ├«nclinat─â spre genul de sporturi pe care le-am practicat eu", a mai spus Roxana Ciuhulescu, pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
oana zavoranu
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
bal printul albert botezatu ela novak6 jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
oana zavoranu
alice cavaleru
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg