Roxana Ciuhulescu, emoţii pentru fiica ei, care a împlinit 14 ani. «M-au luat fiorii»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Emoții mari pentru Roxana Ciuhulescu! Fiica ei, Ana Cleopatra, este o adevărată domnișoară și îi moștenește 90 la sută trăsăturile. Mai puțin înălțimea, dar asta o bucură enorm pe fosta participantă Survivor. Însă momentul care i-a crescut pulsul cu adevăratRoxanei a fost acela când a primit buletinul. "Mi-a tăiat răsuflarea!", a spus Roxana Ciuhulescu, pentru Click!.

Roxana Ciuhulescu
Roxana Ciuhulescu

Frumoasă, înaltă și aproape adult! Fetița Roxanei Ciuhulescu a împlinit de curând vârsta de 14 ani și, o dată cu această aniversare, a primit și buletinul! Momentul a emoționat toată familia, iar Roxana a povestit, pentru Click!, cum a fost ziua de 27 aprilie, adică ziua în care a văzut actul de identitate cu numele și chipul său.

"Da, azi (n.red. miercuri) a fost o zi pe care orice părinte o ține minte toată viața. Iată că am ajuns și eu să o trăiesc și m-a emoționat foarte mult. M-au luat fiorii când am văzut buletinul Anei. Știi ce mi-a zis când l-a văzut?! "Iei! Acum am dreptul să stau în față", iar eu i-a spus im glumă: "Unde? La autobuz?!". Deci, iată un drept dar și o responsabilitate.

Am îmbrățișat-o. Este mai matură, clar. Mi-e frică de exemplu să o las să plece singură cu mijloacele de transport. Aici în zona noastra traficul e intens, nu sunt treceri de pietoni, e riscant", a povestit Roxana Ciuhulescu, pentru Click!.

Ana e leită mama ei, doar că nu e înaltă

Ana îi moștenește cam 90 la sută trăsăturile mamei sale, mai puțin înălțimea. Dacă Roxana avea 1,92 cm, la 14 ani, fata ei are doar 1,65. Însă, de acum va începe să mai crească. 

"La vârsta ei eram foarte înaltă. Eram chiar cu cap mai mare decât ea. Făceam handbal de performanță și aveam 1,92 cm și 40 de kilograme cu bocanci cu tot, eram pielea și osul. Ana are 1,65 m, și doctorul mi-a spus că de-abia acum începe să crească. A făcut balet nouă ani, apoi s-a oprit, însă reluăm cursurile. Acum face echitație și am reluat cursurile de balet, dar nu este înclinată spre genul de sporturi pe care le-am practicat eu", a mai spus Roxana Ciuhulescu, pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net