Majda Aboulumosha, mesaj emoţionant pentru fiica ei

Ultima actualizare:

Fosta actriţă de telenovele şi prezentatoare de televiziune Majda Aboulumosha (34 de ani) e fericită că fiica ei a împlinit 9 ani. De aceea i-a scris un mesaj emoţionant pe reţelele sociale.

Majda Aboulumosha, mesaj emoţionant pentru fiica ei
Majda Aboulumosha, mesaj emoţionant pentru fiica ei

La mulţi ani, sufleţica mea! Dragostea mea e a ta dinainte să te aduc pe lume, pentru că te-am visat şi mi-am dorit să-ţi fiu mamă de când eram mică. Îţi mulţumesc că m-ai ales şi că mă laşi să te iubesc! M-ai făcut să descopăr în ochii tăi că pot să fiu eroină, tu mami să fii propriul tău erou! Să cauţi în inima ta plină de bunătate dorinţa de a fi fericită şi de a sta departe de lucruri negative! Să râzi, să te bucuri de jucării, să iubeşti şi să nu uiţi niciodată că braţele mele întotdeauna te vor încălzi”, sună mesajul Majdei pentru Jacqueline.

Citește și Majda s-a transformat într-o crăciuniță provocatoare!

Cu o poveste de viaţă dificilă, Majda a reuşit să treacă peste toate greutăţile şi acum se bucură de familia pe care o formează cu fiica ei, Jacqueline şi cu noul său iubit, Mihai. Deşi Majda şi tatăl micuţei s-au despărţit acum mult timp, actriţa nu a dorit ca fiica ei să simtă lipsa tatălui ei, aşa cum a păţit Majda în copilărie.

Majda Aboulumosh și-a început cariera la 12 ani

Majda Sandra Aboulumosha s-a născut în România, în Ploiești la 14 octombrie 1987, dintr-o mamă româncă și un tată de origine libaneză, care le-a părăsit chiar înainte ca Mjda să vină pe lume. 

Majda a absolvit Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, iar în facultate s-a specializat în turism, însă destinul a purtat-o în domeniul showbiz-ului. La doar 12 ani, Majda a fost selectată pemtru a lua parte la emisiunea «În al 9-lea cer», de la postul Acasa Tv. Au urmat apoi roluri în telenovela Regina și Aniela, apoi publicul român a admirat-o în serialul ,,Iubire și onoare".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net