Ioana Popescu: «Un stelist mi-a tras-o de faţă cu alte persoane, pe ringul de dans»

Ultima actualizare:

    Ioana Popescu
Ioana Popescu

Top10 al celor mai buni la pat fotbalişti români, întocmit de Ioana Popescu, a ajuns la cea de-a  treia poziţie, ocupată de către stelistul Bogdan Mustaţă (20 de ani).

Aventura dintre acesta şi "devoratoarea de fotbalişti" s-a derulat în vara anului trecut când Ioana suferea teribil după despărţirea de logodnicul ei. Aşa că a căutat alinarea în poala altui om.

Mădălin Voicu despre Popeasca: «De ce spune câţi metri au intrat în ea?»

Ioana Popescu spre Roxana Vaşniuc: “Tu nu ai supt-o niciodată?”

Ioana Popescu şi-o trage murdar în filmul "Upskirt" - VIDEO/FOTO

S-a nimerit să fie Bogdan Mustaţă, un "puşti" ce are aproape jumătate din vârsta Ioanei şi care este fundaş la echipa Steaua.

foto: blog.mysport.ro

"Weekendul acela de la mare, de anul trecut, a fost cel mai frumos din viaţa mea. Mi-a îndeplinit toate poftele şi am făcut dragoste chiar de cinci ori pe zi! Asta am apreciat la el, că şi-a dat seama că, dacă mă lasă să fac ce vreau, atunci îl răsplătesc înzecit", rememorează Ioana Popescu pentru Star, citată de STL.ro.

Ioana Popescu: „Am făcut sex cu Dani în poziţia curtezanei şi a dragonului"

Ioana Popescu: «I-am făcut sex oral lui Raţ! A terminat exploziv!» VIDEO

Ioana Popescu, după Mara: «Îi simţeam membrul dur în mine»

Iată-l pe iubitul Ioanei Popescu, devoratoarea de fotbalişti - VIDEO

Idila lor nu a durat foarte mult, în schimb a fost una dintre cele mai fierbinţi şi pasionale partide, după cum spune chiar şi "devoratoarea".

"Îmi plăcea la nebunie să facem dragoste în mare, sub soarele torid, nu ne mai săturăm unul de buzelele celuilalt. Are nişte buze mari, frumoase, moi şi, când închideam ochii, simţeam că am ajuns în Rai. Făceam dragoste în mare până la epuizare! Simţeam cum îşi dă drumul, exact în acelaşi timp cu mine, şi atunci ţipam şi eu de plăcere. Cu nimeni nu am făcut dragoste aşa de intens ca atunci!", spune ea.

De departe cea mai spectaculoasă întâmplare petrecută în acel weekend constă în partida de sex petrecută de faţă cu alte persoane pe ringul de dans al unui club din Mamaia.

"Am mers într-una din discotecile cele mai renumite din Mamaia, mă rugase să mă îmbrac într-o rochie scurtă. La un moment dat, m-a luat de mână uşor şi m-a invitat la dans. Apoi m-a săltat uşor în braţe.

"Era semi-întuneric, corpurile noastre se ciocneau de alte perechi şi am simţit că pantalonii lui erau deschişi şi o avea foarte sculată. Mi-am tras chiloţeii într-o parte şi am început să ne f...m! În timp ce se auzea Armin van Buuren cu al lui «In and Out of Love», una dintre melodiile noastre preferate. Am făcut dragoste aşa cum viseam eu de la 16 ani!", conchide Ioana Popescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net