Cele mai cool ținute purtate de vedete la Untold 2022

Ultima actualizare:

În următoarele câteva zile, orașul Cluj-Napoca se transformă nu doar în capitala muzicii, ci și în capitala modei. Odată cu festivalul Untold, vedetele din România scot de la naftalină cele mai cool ținute, care mai de care mai colorate și interesante, fie ele asimetrice, accesorizate, supradimensionate sau sexy.

Anul 2020 a fost o pierdere, căci nu s-a organizat festivalul UNTOLD. În 2021, însă, organizatorii au revenit în forță, iar la ediția UNTOLD 2022 se așteaptă o mare nebunie, în sensul bun al cuvântului! Vedetele își aleg ținutele, ca în fiecare an, cu mare atenție, chiar și la cele mai mici dintre detalii. Vreme de patru zile vedetele se vor duela în outfituri și rămâne de văzut cine va câștiga.

Citește și: O săptămâna la Untold, cât o vacanță la Monaco! Cât a ajuns să coste un apartament în Cluj?

Anul trecut, spre exemplu, Smiley, Gina Pistol, Delia, Raluka, Alexia Eram, Alina Ceușan și Ștefania, iubita lui Speak, nu au trecut neobservați și au dat tonul, la capitolul fashion. Cea mai cunoscută bloggeriță din România a schimbat numeroase ținute, unele simple, altele extravagante, așa că ne așteptăm ca Alina Ceușan să facă furori și anul acesta.

Vedetele, mai sexy ca niciodată la UNTOLD 2022

Ilona Brezoianu, Emil Rengle, Ionuț Rusu și Iuliana Beregoi se numără printre celebritățile din România care și-au dat check-in la ediția de anul acesta a festivalului din Cluj! Laura Cosoi a făcut și ea act de prezență, dar nu a venit neînsoțită, ci alături de fetița ei în vârstă de 4 ani. Andreea Esca, fiica ei Alexia Eram, Corina Caragea, Ceanu Zheng au fost, de asemenea pe lista de invitați, alături de (deja) celebrele bloggerițe de fashion.

Corsetele au fost la mare căutare în acest sezon, se pare, căci Ioana Grama și Alina Ceușan au optat să poarte ținute formate din astfel de topuri și pantaloni lejeri, în nuanțe de alb. Alexia Eram a fost super sexy, dat fiind faptul că a purtat un compleu semitransparent, format din pantaloni și bustieră, accesorizat cu o pereche de bocanci.

Ștefania a surprins la capitolul vestimentație și la ediția din 2022 a festivalului UNTOLD, căci a lăsat la vedere formele apetisante cu care îi răvășește adesea pe urmăritorii ei de pe Instagram, în timp ce Speak a optat pentru un look simplu, all black. Laura Giurcanu și prietenele ei s-au asortat cu nuanțe de roz, iar Giulia Anghelescu și soțul ei au arătat ca adevărate staruri rock, datorită bluzelor pe care le-au purtat.

Ce ținute au purtat marile vedete la UNTOLD 2021

Ștefania, una dintre cele mai sexy artiste, nu s-a sfiit și și-a lăsat atuurile la vedere chiar și la UNTOLD, unde i-a făcut concurență lui Speak, care a optat pentru o variantă mai simplă. Ea a purtat un sutien negru și o pereche de pantaloni în aceași nuanță. Alexia Eram a ales o altă gamă cromatică și, în loc de all balck, asemenea Ștefaniei, a purtat all white.

Nu rataBursa locurilor de cazare la Untold: 30 de lei la cort, 8.000 de euro la vilă

Și, dacă tot suntem la capitolul ținute de vedete, mai ales când vine vorba de UNTOLD, nu putem să nu o menționăm pe Raluka, fostă jurată la emisiunea SuperStar România. Adoră să petreacă, mai cu seamă că o vedem pe la toate evenimentele mondene, iar la festivalul din Cluj-Napoca a făcut furori, purtând un costum nude cu inserții negre.

Carla’s Dreams s-a prezentat la festival așa cum ne-a obișnuit, mascat, cu ochelari de soare și purtând hanoracul aferent, în timp ce foștii colegi Smiley și Marius Moga au purtat ținute simple, formate dintr-un tricou și o pereche de pantaloni.

Rămâne să vedem ce impresie ne fac vedetele la capitolul ținute și la ediția din 2022 a festivalului UNTOLD!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net