Bursa locurilor de cazare la Untold: 30 de lei la cort, 8.000 de euro la vilă

Weekendul viitor, Clujul devine polul distracției! Celebrul festival Untold adună mii de tineri între 4 și 7 august. Cazările în Cluj-Napoca sunt aproape epuizate, iar prețurile au devenit deja astronomice.

Untold are loc între 4 şi 7 august
Untold are loc între 4 şi 7 august

Mai sunt puține oferte de cazare în Cluj-Napoca pe perioada festivalului Untold. Pe OLX găsești oferte pentru „studenți”, la 30 de lei locul în cort la Bonțida, iar la polul opus, pe Booking poți rezerva cu 4.800 de euro o cameră dublă într-un aparthotel din Mănăștur. În general prețurile sunt triple față de perioadele normale și le depășesc lejer pe cele din Mamaia, conform adevarul.ro.

Citeşte şi: Peste 35 milioane Euro rămân în Cluj-Napoca, în urma UNTOLD 2021!

Pe site-ul creat de organizatorii Untold, mai erau disponibile, joi dimineață, puține locuri de cazare. Astfel, în căminul Universității Tehnice a rămas un loc într-o cameră de patru persoane/4 nopți, cu duș și toaletă privată, costă 645 de lei (circa 32 de euro pe noapte). Este disponibil și o cameră întreagă cu 4 paturi la 2.580 de lei (129 de euro pe noapte).

30 de lei, locul în cort la Bonțida
30 de lei, locul în cort la Bonțida

Un japonez a dat 10.000 de euro pe un apartament

La hotelul de 5 stele Grand Hotel Italia, relativ aproape de centrul orașului, prețul pentru o persoană pentru 4 nopți este de 421 de euro (105 euro/noapte).  Mai sunt locuri și la hotelul Radisson Blu Untold - care se află chiar lângă Cluj Arena – 1.500 de euro de persoană pentru 4 nopți, aici fiind incluse și bilete VIP la festival. Un japonez a plătit 10.000 de euro pentru un apartament la acest hotel.

Am căutat camere duble, pentru patru nopți, în perioada 4-8 august și pe platforma Booking. Cea mai ieftină cazare este de 292 de euro pentru o cameră dublă cu baie comună la pensiunea Leone (73 de euro/noapte). Urmează Hotelul Liliacul - 3 stele, aflat pe Calea Turzii, la marginea orașului, cu 470 de euro pentru o cameră dublă (117 euro pe noapte). Apoi, prețurile la hoteluri și pensiuni trec de 500 de euro. Un hotel de 4 stele la marginea Clujului - Wonderland Resort- vinde cu 689 de euro camera dublă pe perioada festivalului, iar hotelul „Confort”, de pe Calea Turzii, cere pentru o cameră dublă 1.119 euro.

Aşa arată penthouse-ul de 4.809 euro
Aşa arată penthouse-ul de 4.809 euro

Cea mai scumpă ofertă este prezentată de un aparthotel, aflat tot la marginea orașului, în cartierul Mănăștur - Nox - care cere 4.809 euro pentru două persoane într-un apartament penthouse de 86 mp. În această sumă exorbitantă nu intră nici măcar micul dejun, care se taxează în plus cu 10 euro de persoană pe zi.

Apoi, sunt multe vile și case, având prețuri variate. Cea mai scumpă este vila „Untold Residence”, cu trei dormitoare, pentru care se cere suma de 8.112 euro. Banii trebuie plătiți în avans și nu sunt rambursabili.

Mamaia, mai ieftină decât Clujul

În aceeași perioadă, 4-8 august, în Mamaia, pe Booking, cea mai bună ofertă este 134 de euro un hotel de 2 stele cu baie comună pentru o cameră dublă. La 183 de euro, poți obține o cameră dublă și mic dejun la vila Luminița, aflată la 200 de metri de plajă. Hotelul Dona de 3 stele oferă o cameră dublă la 203 euro.  Hotelurile de 4 stele încep de la 350 de euro și ajung până la circa 550 de euro. Până și celebrul hotel Vega, de 5 stele, oferă cazare în cameră dublă cu mic dejun și prânz incluse pentru două persoane la 1.257 de euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net