Noi artiști recunoscuți mondial ajung la marele festival UNTOLD

Ultima actualizare:

Claptone, ATB, Dimitri Vegas & Like Mike, Chico Rose, Kungs, Bassjackers, Tim Hox și Gryffin vor urca pe mainstage-ul marelui festival UNTOLD din această vară. Dj-i și producători de top, personalități de renume ce vor completa lista artiștilor ce vor face magie pe cea mai mare scenă a festivalului.

Noi nume pe scena de la UNTOLD
Noi nume pe scena de la UNTOLD

Pe lângă ceilalți 200 de artiști de renume național și internal sunt parte din a șaptea poveste UNTOLD, între 4 și 7 august, în Cluj-Napoca. 

Dimitri Vegas & Like Mike, îndrăgiți pentru show-urile lor pline de energie, dar și pentru unul dintre cele mai bune crowd controluri, vor reveni pe Cluj Arena, unde vor reîncânta publicul cu cele mai noi mixuri și piese din repertoriul personal. 

De asemenea, și ATB, producător și DJ de muzică trance, o să revină pe mainstage-ul festivalului UNTOLD, unde a urcat pentru, prima dată, în 2015. Pe aceeași scenă o să urce și DJ-ul din Franța Kungs, care este recunoscut pentru mixurile sale puternic influențate de muzica disco.

Organizatorii UNTOLD vor aduce și în acest an artiști de talie internațională, în premieră, în România. Anne-Marie, J Balvin, Major Lazer, dar și Above & Beyond, care vor urca pe scenele din stadionul Cluj Arena. 

Mainstage-ul festivalului va avea nume recunoscute internațional, printre care se numără și raperul G-Eazy, DJ-ul și producătorul Claptone și chiar Fresh Kiwi Juice, cunoscut și sub acronimul FJK. 

The Myth, The Man, The Mask sunt atributele ce stau în spatele personajului legendar, germanul Claptone, care a reușit să fascineze o lume întreagă prin producțiile sale. 

La aproape cinci ani de când a fost votat „highest house DJ” în Top 100 DJ Mag, acesta își aduce muzica pe mainstage-ul UNTOLD, unde va impresiona prin intermediul show-ului său unic Masquarade.

Bineînțeles, nu o să lipsească nici regele muzicii electronice, David Guetta, care o să revină alături de partenerul său Morten, DJ-ul și producătorul care a creat fenomenul Future Rave. 

După o pauză de aproximativ patru ani, Hardwell o să revină pe scena mondială a muzicii electronice. UNTOLD este unul din cele 4 mari festivaluri din lume pe care artistul le-a ales pentru turneul său, primul după această pauză, care l-a marcat și schimbat atât ca om, cât și ca artist. Noua sa muzică va fi ascultată în această vară pe stadionul Cluj Arena.

Superstarul Kygo, Don Diablo, Alok, Oliver Heldens, Tujamo și Vini Vici vor pregătii cele mai bune piese pentru a întreține publicul de la scena principală, în această vară.

J Balvin, regele reggaetonului modern, este primul artist de muzică latino care va concerta la UNTOLD. Câștigător a trei premii Grammy, Balvin are melodii cu miliarde de vizualizări și ascultări pe platformele de streaming audio, iar în această vară, hituri precum Tranquilla, Mi gente, Ay Vamos și multe altele se vor auzi live pe stadionul Cluj Arena.

Muzica favorită a românilor, la UNTOLD

Alături de nume recunoscute la nivel internațional, pe mainstage-ul festivalului UNTOLD vor urca și artiști români îndrăgiți de fani. Dirty Nano, Manuel Riva, Pascal Junior și Partydul Kiss Fm vor face show-uri pe Cluj Arena.

Andreea Esca & Otravă, Andi Moisescu, Marius Onuc B2B Just 2 vor pune muzică la scena Time. Artistele de renume mondial Anna Tur, Kasia și Simina Grigoriu aduc noaptea amprentele lor unice din muzica techno și tech-house pe aceeași scenă. Foarte mulți artiști din România și din străinătate sunt capete de afiș la scena unde timpul se oprește în loc.

Casa techno a festivalului UNTOLD, scena Galaxy, le va avea pe artistele Amelie Lens, Anfisa Letyago și Ann Clue, alături de Boris Brejcha, Maceo Plex, Mathame, Richie Hawtin, Stephan Bodzin Live, Tale of Us, Jamie Jones B2B Loco Dice și mulți alți DJ-i din underground.

Fenomenul trap românesc va fi prezent la scena Alchemy, unde-i vom avea pe Ian, Killa Fonic, Azteca, Rava, AlbertNbn, Arkanian x Azrael Golden x Zannidache, YnY Sebi, Rava, Connect-R & Johny Romano și MarKo Glass ft. Bvcovia. 

Tot pe scena Alchemy urcă artiști din lumea rap, hip-hop, liquid, drum&bass și dubstep, printre care Borgore, Deliric X Silent Strike with Muse Orchestra, Dub FX & Woodnote, Grasu XXL & Guess Who, L'Entourloop, Macanache, Malaa, Nane, Netsky, Noisia (DJ Set), Princess Nokia și Sub Focus B2B Wilkinson ft. ID & Ad-Apt.

Programul artiștilor pe ore, pentru toate cele 4 zile și 4 nopți de festival, va fi anunțat în curând. Biletele de o zi și abonamentele sunt disponibile online pe untold.com.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net