O săptămâna la Untold, cât o vacanță la Monaco! Cât a ajuns să coste un apartament în Cluj?

Ultima actualizare:

Untold este cel mai mare festival din sud-estul Europei și, probabil, cel mai bun lucru care se putea întâmpla pentru orașul Cluj-Napoca. Dar, cum toate lucrurile bune au și părți proaste, iată că oamenii sunt nevoiți să scoată din buzunar sume uriașe de bani pentru câteva nopți de cazare.

cazare cluj untold jpg

Amatorii de distracție știu clar că la Cluj se dă ora exactă. Da, avem „Beach Please” la Costinești, Neversea la Constanța, SAGA și Nostalgia în Capitală, dar în Cluj-Napoca sunt „greii” festivalurilor: Electric Castle și Untold. Încă de la primele ediții, festivalul Untold a adus zeci de mii de turiști străini și înzecit mai mulți români din toate colțurile țării.

Ți-am mai pregătit șiNoi artiști recunoscuți mondial ajung la marele festival UNTOLD

Amatorii de festivaluri știu, însă, că prețurile sunt destul de piperate în perioada respectivă. De la taxi, până la mâncare și băuturi- fie ele alcoolice sau răcoritoare, pare-se că prețurile explodează în perioada Untold și apoi revin la valorile normale. Festivalul se desfășoară în perioada 4-7 august 2022 și organizatorii se așteaptă ca evenimentul să aibă un succes chiar mai mare decât anii trecuți.

cazare cluj untold (1) jpg

Cât costă o săptămâna la Cluj-Napoca? Prețurile, mai mari ca la Monaco

Deja e greu spre imposibil să mai găsești un spațiu de cazare la prețuri decente în capitala distracției din Europa de sud-est, în perioada Untold. Pe Booking.com, spre exemplu, mai sunt disponibile doar 10% dintre spațiile de cazare, restul de 90% fiind deja epuizate. Spre exemplu, mai puțin de o săptămână de cazare în perioada 3-8 august costă, în apropiere de Cluj Arena între 4.000 de lei de persoană, pentru o cameră de hotel și aproximativ 28.800 de lei pentru un apartament.

S-ar putea să te intereseze și: J Balvin, regele reggaetonului, vine pe scena Festivalului Untold, în această vară!

mc PNG

În Monaco, în aceeași perioadă, un hotel de 3 stele cere, în loc de 4.000 de lei, ca în Cluj, aproximativ 3.300 de lei pe noapte, per persoană. Unul dintre cele mai cunoscute hoteluri de pe Riviera Franceză costă, însă,  19.431 de lei pe noapte, pentru o cameră, per persoană. Dacă facem un calcul, prețul este același ca la Cluj, în perioada Untold, dar condițiile nu sunt de apartament, iar hotelului i-au călcat pragul numeroase celebrități.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net