O săptămâna la Untold, cât o vacanță la Monaco! Cât a ajuns să coste un apartament în Cluj?

Untold este cel mai mare festival din sud-estul Europei și, probabil, cel mai bun lucru care se putea întâmpla pentru orașul Cluj-Napoca. Dar, cum toate lucrurile bune au și părți proaste, iată că oamenii sunt nevoiți să scoată din buzunar sume uriașe de bani pentru câteva nopți de cazare.

cazare cluj untold jpg

Amatorii de distracție știu clar că la Cluj se dă ora exactă. Da, avem „Beach Please” la Costinești, Neversea la Constanța, SAGA și Nostalgia în Capitală, dar în Cluj-Napoca sunt „greii” festivalurilor: Electric Castle și Untold. Încă de la primele ediții, festivalul Untold a adus zeci de mii de turiști străini și înzecit mai mulți români din toate colțurile țării.

Ți-am mai pregătit șiNoi artiști recunoscuți mondial ajung la marele festival UNTOLD

Amatorii de festivaluri știu, însă, că prețurile sunt destul de piperate în perioada respectivă. De la taxi, până la mâncare și băuturi- fie ele alcoolice sau răcoritoare, pare-se că prețurile explodează în perioada Untold și apoi revin la valorile normale. Festivalul se desfășoară în perioada 4-7 august 2022 și organizatorii se așteaptă ca evenimentul să aibă un succes chiar mai mare decât anii trecuți.

cazare cluj untold (1) jpg

Cât costă o săptămâna la Cluj-Napoca? Prețurile, mai mari ca la Monaco

Deja e greu spre imposibil să mai găsești un spațiu de cazare la prețuri decente în capitala distracției din Europa de sud-est, în perioada Untold. Pe Booking.com, spre exemplu, mai sunt disponibile doar 10% dintre spațiile de cazare, restul de 90% fiind deja epuizate. Spre exemplu, mai puțin de o săptămână de cazare în perioada 3-8 august costă, în apropiere de Cluj Arena între 4.000 de lei de persoană, pentru o cameră de hotel și aproximativ 28.800 de lei pentru un apartament.

S-ar putea să te intereseze și: J Balvin, regele reggaetonului, vine pe scena Festivalului Untold, în această vară!

mc PNG

În Monaco, în aceeași perioadă, un hotel de 3 stele cere, în loc de 4.000 de lei, ca în Cluj, aproximativ 3.300 de lei pe noapte, per persoană. Unul dintre cele mai cunoscute hoteluri de pe Riviera Franceză costă, însă,  19.431 de lei pe noapte, pentru o cameră, per persoană. Dacă facem un calcul, prețul este același ca la Cluj, în perioada Untold, dar condițiile nu sunt de apartament, iar hotelului i-au călcat pragul numeroase celebrități.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
Anne Heche FOTO Getty Images
soferi opriti de politisti jpeg
jennifer lopez ben affleck jpg
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
fbi donald trump 2 webp
calendar ortodox 2021 13 august sf tihon din zadonsk png
calendar ortodox 2021 12 august sfintii mucenici fotie si anichint png
FotoJet (1) jpg
wizz air avion jpeg
Razboi in Ucraina - pagubele provocate de bombardamentele din Kostiantynivka FOTO AFP