Care este costul unui abonament Untold 2022?

25 ianuarie 2022

Untold este unul dintre cele mai a╚Öteptate festivaluri ce au loc pe teritoriul Rom├óniei, fiind reprezentat la nivel interna╚Ťional prin apari╚Ťiile de succes a diverse personalit─â╚Ťi de renume din industria muzicii.

untold jpeg

Pe c├ót de a╚Öteptat este acest festival, pe at├ót de costisitor este. Totu╚Öi, ├«n ciuda pre╚Ťului piperat la care este disponibil un bilet de intrare, acestea se v├ónd ca p├óinea cald─â, doar pentru a fi aproape de arti╚Ötii lor prefera╚Ťi sau pentru a profita pe deplin de atmosfera de festival.

La ce valoare se ridic─â un abonament vip la untold?

Totu╚Öi, la ce pre╚Ť se poate ridica un abonament la cel mai a╚Öteptat festival din Rom├ónia, Untold? A ╚Öaptea edi╚Ťie a acestui eveniment va avea loc ├«n perioada 4 ╚Öi 7 august 2022, la Cluj-Napoca, iar organizatorii au pus deja spre v├ónzare abonamentele de intrare.

├Äncep├ónd de ast─âzi, 25 ianuarie, organizatorii au pus la b─âtaie o alt─â tur─â de abonamente pentru edi╚Ťia din acest an a festivalului de muzic─â din Cluj-Napoca. Chiar dac─â lista arti╚Ötilor care vor concerta ├«n cadrul festivalului nu a fost anun╚Ťat─â, viteza cu care aceste bilete se achizi╚Ťioneaz─â ne poate spune ceva despre notorietatea acestui festival.

A╚Öadar, pentru pachetul General Access Basic, ce are o durat─â de 4 zile, pre╚Ťul unui abonament este de 139 de euro + taxe.

├Än acela╚Öi timp, pachetul General Access Risk Free, tot pe o durat─â de 4 zile, se ridic─â la pre╚Ťul de 149 de euro + taxe. 

C├ót despre cel mai costisitor abonament, cel VIP, ce are o durat─â tot de 4 zile, pre╚Ťul acestui abonament de lux se ridic─â la suma de 340 de euro + taxe. 

Petrec─âre╚Ťii ╚Öi-au achizi╚Ťionat, deja, primele 10.000 de abonamente puse la dispozi╚Ťie de c─âtre organizatori. Cei ce de╚Ťin un abonament de tip ANYTIME vor putea alege s─â participe la edi╚Ťia din acest an doar p├ón─â pe 31 ianuarie. 

Cite╚Öte continuarea pe Adev─ârul.ro

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
00032 jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
crbl  2 (2) jpg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg