Care este costul unui abonament Untold 2022?

Untold este unul dintre cele mai așteptate festivaluri ce au loc pe teritoriul României, fiind reprezentat la nivel internațional prin aparițiile de succes a diverse personalități de renume din industria muzicii.

untold jpeg

Pe cât de așteptat este acest festival, pe atât de costisitor este. Totuși, în ciuda prețului piperat la care este disponibil un bilet de intrare, acestea se vând ca pâinea caldă, doar pentru a fi aproape de artiștii lor preferați sau pentru a profita pe deplin de atmosfera de festival.

La ce valoare se ridică un abonament vip la untold?

Totuși, la ce preț se poate ridica un abonament la cel mai așteptat festival din România, Untold? A șaptea ediție a acestui eveniment va avea loc în perioada 4 și 7 august 2022, la Cluj-Napoca, iar organizatorii au pus deja spre vânzare abonamentele de intrare.

Începând de astăzi, 25 ianuarie, organizatorii au pus la bătaie o altă tură de abonamente pentru ediția din acest an a festivalului de muzică din Cluj-Napoca. Chiar dacă lista artiștilor care vor concerta în cadrul festivalului nu a fost anunțată, viteza cu care aceste bilete se achiziționează ne poate spune ceva despre notorietatea acestui festival.

Așadar, pentru pachetul General Access Basic, ce are o durată de 4 zile, prețul unui abonament este de 139 de euro + taxe.

În același timp, pachetul General Access Risk Free, tot pe o durată de 4 zile, se ridică la prețul de 149 de euro + taxe. 

Cât despre cel mai costisitor abonament, cel VIP, ce are o durată tot de 4 zile, prețul acestui abonament de lux se ridică la suma de 340 de euro + taxe. 

Petrecăreții și-au achiziționat, deja, primele 10.000 de abonamente puse la dispoziție de către organizatori. Cei ce dețin un abonament de tip ANYTIME vor putea alege să participe la ediția din acest an doar până pe 31 ianuarie. 

Citește continuarea pe Adevărul.ro

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net