Prezentatoarea PRO TV Roxana Hulpe, cerută de soție ca în filme, pe scena de la Untold!

„Viața bate filmul” nu este doar o zicală! Este și cazul știristei Roxana Hulpe (32 de ani). După o relație de trei ani cu Chef Alex Petricean, poreclit D’Artagnan, un fost concurent „Master Chef”, Roxana şi-a refăcut viaţa rapid.

Roxana Hulpe a fost cerută de nevastă
Roxana Hulpe a fost cerută de nevastă

Citește și: Cele mai cool ținute purtate de vedete la Untold 2022

Acum un an a început o idilă cu Bogdan Rădulescu, unul dintre partenerii festivalului „Untold”. Apropo de festival, care a debutat joi, tocmai acest eveniment fost scuza îndrăgostitului. Pe motiv că o ia cu el la petrecere, acesta s-a asigurat că Roxana va fi acolo, că va purta, ca și el, o ținută albă, apoi și-a pus planul mpreț în aplicare.

Ea a îngenunghiat prima, de emoții

Pe ecranele imense de pe stadionul unde are loc festivalul au început să fie difuzate imagini cu ei, pe fundalul sonor asigurat de melodia preferată: „În My Mind” interpretată de Alok & John Legend. De parcă încărcătura emoțională nu era și așa la cote maxime, atât pentru cei doi, cât și pentru martorii întâmplători, a apărut și o dronă... purtătoare de inel.

Te-ar putea interesa și: UNTOLD 2022, cel mai sigur loc public din România! Ce măsuri au luat organizatorii

Foto: Arhiva personală

Ce mai! A fost mai ceva ca în filme! Așadar momentul a fost fără nici o exagerare un subiect de știre, iar colegii Roxanei au difuzat reportajul cu cele descrise mai sus în cadrul jurnalelor informative de la PRO TV.

„Sunt cea mai fericită, trăiesc ceva ce nu-mi vine să cred!”, a declarat Roxana, pentru A List Magazine. „Bogdan m-a luat prin învăluire, mi-a spus că trebuie să merg lângă scenă mare de la Untold să văd repetiția ceremoniei de deschidere a festivalului, așa m-a scos din casă, a zis că trebuie să mergem acolo neapărat. A fost minunat! Eu am îngenuncheat prima, așa e când nu te aștepți”, a povestit Roxana, căreia încă nu-i vine să creadă ce poveste trăiește. În ceea ce privește nunta, prezentatoarea PRO TV a spus că-și dorește o ceremonie restrânsă, intimă, dar că încă n-a început să gândească oganizarea evenimentului.

Iată și: Primul hotel tematic din România recreează atmosfera de la Untold! Cât costă o noapte de cazare

S-a iubit trei ani cu Alex Petricean

Roxana Hulpe a trăit aproape trei ani o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Petricean, unul dintre cei mai apreciați bucătari autohtoni. Poreclit D’Artagnan, acesta a devenit cunoscut publicului în special după participarea să la prima ediție de „MasterChef”, unde a câștigat locul al treilea. Roxana a povestit cum l-a cunoscut.

„În ziua aia am fost să filmez cele mai bune restaurante care au fost premiate. Am intrat în restaurantul respectiv și l-am văzut pe Alex și am știut. Era așa... foarte arogant și asta mi-a plăcut la el. După aceea am vorbit cu el și mi-am dat seama că omul ăsta chiar chiar știe ce face și pe mine mă atrag oamenii care fac cu dăruire ceea ce fac. E și frumos, e și deștept”, a spus Roxana, la „Vorbește lumea”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net