Andreea Esca, mesaj emoționant, de ziua fiului! Imagini de colecție cu Aris Melkior

Ultima actualizare:

Andreea Esca are un motiv serios de sărbătoare! Fiul său, Aris Melkior, împlinește 19 ani. Prezentatoarea de la PRO TV nu a atat ocazia de a-i transmite cele mai bune gânduri și în mediul online, nu doar în viața reală. Andreea a scris un mesaj duios și a distribuit mai multe fotografii de familie în care apare alături de sărbătoritul zilei. 

image png

Andreea Esca este o mamă mândră și fericită! Are doi copii frumoși și inteligenți care îi aduc în fiecare zi zâmbetul pe buze. Dacă în urmă cu ceva timp, Alexia era cea care îi dădea un motiv de bucurie, terminând facultatea, acum atenția Andreei se îndreaptă asupra lui Aris, care împlinește 19 ani. 

Citește și: Andreea Esca, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! 

Andreea Esca, ocazie emoționantă de ziua fiului, Aris Melkior 

Prezentatoarea PRO TV a scris un mesaj emoționant pe pagina personală de Facebook și a distribuit mai multe imagini în care apare Aris. 

„Aris e cald,haios,iute la minte,bun la vorbe,chibzuit la fapte, dezordonat, aiurit, caustic, filozof, atent la detalii. Asa cum e, e baiatul meu iubit, care a fost frumos din prima clipă în care a apărut pe lume! Și care mi-a dat voie să-l iubesc cu patima mea îngrozitoare, învățându-mă răbdarea…. Îți mulțumesc, Aris Melkior!

Andreea Esca nu s-a limitat doar la Facebook, ci a distribuit un mesaj la fel de emoționant și pe pagina de Instagram! 

Vezi și: Andree Esca, modificată de medicul estetician? 

Și s-a deschis sezonul la Lei cu iubitul meu care, ca un Leu ce e...E cel mai mișto, cald, haios bărbat din Univers. Te iubește mama până la Lună și înapoi...că Soarele se știe...tu ești!"

Andreea Esca este căsătorită cu Alexandre Eram din anul 2000, iar împreună au doi copii: o fiică pe nume Alexia Eram, în vârstă de 21 de ani și cu foarte multă influență în social media și un băiat, care preferă să fie discret și evită afișările în public, pe nume Aris Melkior, în vârstă de 19 ani.

De fiecare dată, Andreea Esca are numai cuvine de laudă atunci când vine vorba despre copiii săi și susține că relația pe care o are cu ei este una bazată pe respect, dar și pe amiciție, așadar secretele nu își au locul. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
dumitru dragomir columbeanu jpg
pepe jpg
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
image
actualitate.net
image
actualitate.net